• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Üzüldüm!!!

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Hayırlı akşamlar hanımlar.
Kardeşimin sözü vardı, ama eşim egitimde olduğu için ve çok gelmek istediği için tarihi bir hafta ileriye atmıştık.
Gelinimizin kuzeni vefat etti :(
Ve söz ertelendi
Gencecik bir insanın ölümüne üzülürken bir yandan da biz ertelettik diye içim içimi yiyor
Ne hissedeceğimi bilemiyorum :(
Bir tarafım ölüm acısına üzülürken
Diğer taraftanda kendimi suçlamaktan alıkoyamıyorum.
Ölüm bu hayatta ki terk gerçek ama bir daha kardeşimde olsa kimsenin işini erteletmeyeceğim :(

Nerden bilecektiniz ki?
Canı veren de alan da belli,hayat bu birileri doğuyor birileri ölüyor.
Kendinizi suçlamayın,başınız sağ olsun.

Allah rahmet etsin öncelikle.

Söz Ailelere duyurmak için yapılan birşeydir. Olmasa da olur. Ayrılmış değiller ya, Bu kadar üzülmeyin bi süre sonra çok güzel bi nişan yapılır herkesin gönlü olur.

Nerden bilecektiniz ki?
Canı veren de alan da belli,hayat bu birileri doğuyor birileri ölüyor.
Kendinizi suçlamayın,başınız sağ olsun.

Allah rahmet etsin öncelikle.

Söz Ailelere duyurmak için yapılan birşeydir. Olmasa da olur. Ayrılmış değiller ya, Bu kadar üzülmeyin bi süre sonra çok güzel bi nişan yapılır herkesin gönlü olur.
Allah razı olsun
Evet ölüm gibi bir meselenin yanında düşüncem çok basit biliyorum ama yinede hem ölüme hem bu işi sırf eşim için ertelemeye sebep olduğumuz için üzülmekten alıkoyamıyorum kendimi

Allah rahmet eylesin.
Ama bunda vicdan azabı yaşayacak bi durum yok. Söz yani altı üstü. 1 ay sonra olur 2 ay sonra olur ne kaybedilir ki?

Herseyde bi hayır vardır.

düğün olsa tamam olabılır kavusamadılar dersın ama söz daha
uzulmenı gerektırecek bı durum yok ölüm allahtan

Allah razı olsun
Evet ölüm gibi bir meselenin yanında düşüncem çok basit biliyorum ama yinede hem ölüme hem bu işi sırf eşim için ertelemeye sebep olduğumuz için üzülmekten alıkoyamıyorum kendimi
Bende olsam belki bende öyle düşünürdüm ama düğün değilki bu çokta takılmayın. Gönülleri bir olsun onların o yeter ❤️

Allah rahmet eylesin.
Ama bunda vicdan azabı yaşayacak bi durum yok. Söz yani altı üstü. 1 ay sonra olur 2 ay sonra olur ne kaybedilir ki?

Herseyde bi hayır vardır.
Teşekkür ederim
Allah razı olsun
Söz için kaybedilen birşey yok aslında ölümden önemli birşey yok şu dünyada ama eşim ve benim tarafımdan ertelenmesinden dolayı ister istemez bir suçluluk duydum :(

düğün olsa tamam olabılır kavusamadılar dersın ama söz daha
uzulmenı gerektırecek bı durum yok ölüm allahtan
Evet ölüm Allahtan biz kul olarak herşeyi planladığımız gibi olur gafletinde bulunduk bu yüzden üzülüyorum

Bunda da vardır bir hayır öyle düşünün biraz zaman geçsin sade bir söz yine yaparsınız.

Alt tarafı söz ertelenmiş ya, canınızı sıkacak birşey yok ki bunda , biraz zaman geçsin yapılır tekrar. Benim kv düğünü erteletmişti yeğenimin düğün tarihi 1 sene öncesinden belliydi aynı hafta olmasın , düğün uzakta onlar önce söyledi herkes ona gider falan diye. Temmuza planladığım düğünü eylüle almıştım sonra da araya başka nedenler girince. Sonra yeğen çifti maalesef ayrılmış , düğün iptal oldu. Bizim ne kadar öğretmen öğrenci akraba varsa düğüne gelemedi , o oldu. Kv daha bir kere benim yüzümden ertelediniz düğünü demedi, senin kadar canı sıkılmadı valla. Bilemezdin ki , hem bilsen ne olacak alt tarafı söz yani

Bir ay sonra olsa ne olur.

Üstelik sanırım beklenmedik genç bir insanın ölümü söz konusu.Böyle birşey varken ortada kimse tam da

ölecek zamanı buldu diye düşünmez.Düşünüyorsa da insan değildir.

Boşuna sıkıntı sizinki.O evladı kaybeden aileye bir bakın da sıkıntı görün.

Bir ay sonra olsa ne olur.

Üstelik sanırım beklenmedik genç bir insanın ölümü söz konusu.Böyle birşey varken ortada kimse tam da

ölecek zamanı buldu diye düşünmez.Düşünüyorsa da insan değildir.

Boşuna sıkıntı sizinki.O evladı kaybeden aileye bir bakın da sıkıntı görün.
Ben zaten konumda da söyledim
Ölüm gibi bir gerçeğin yanında benim düşündüğüm şey çok basit diye
Ama dediğim gibi ben kimsenin hayatını yönetmem ve kendime göre yönlendirmezdim
Benim bunu yapmam üzdü söz konusunda
Yani söz sonrada olur önemli olan bu değil ki

Alt tarafı söz ertelenmiş ya, canınızı sıkacak birşey yok ki bunda , biraz zaman geçsin yapılır tekrar. Benim kv düğünü erteletmişti yeğenimin düğün tarihi 1 sene öncesinden belliydi aynı hafta olmasın , düğün uzakta onlar önce söyledi herkes ona gider falan diye. Temmuza planladığım düğünü eylüle almıştım sonra da araya başka nedenler girince. Sonra yeğen çifti maalesef ayrılmış , düğün iptal oldu. Bizim ne kadar öğretmen öğrenci akraba varsa düğüne gelemedi , o oldu. Kv daha bir kere benim yüzümden ertelediniz düğünü demedi, senin kadar canı sıkılmadı valla. Bilemezdin ki , hem bilsen ne olacak alt tarafı söz yani
Ben kv deniz gibi bencil değilim daha ince düşünüyor olabilirim
Benim huyum olan birşey değilDi bu
Bu yüzden kendime kızıyorum

Ben kv deniz gibi bencil değilim daha ince düşünüyor olabilirim
Benim huyum olan birşey değilDi bu
Bu yüzden kendime kızıyorum

Kayınvalidem de bencil bir insan değil ki, nerden çıkardın bencil oluşunu? O nerden bilecekti yeğeninin ayrılacağını? Herkes olsun oğlunun düğününde istedi, ama olaylar farklı gelişti. Ben kv hiç suçlamadım ki. Ben suçlamadıysam senin arada bir genç insanın ölümü varken kimsenin aklına gelmez senden başka böyle bir düşünce.

Benimki ölüm değil ayrılıktı ben bile diyemedim "düğünün iptal olacağını bilseydik biz istediğimiz tarihte yapardık " diye.

Alt tarafı söz birkaç hafta ertelenmiş bu kadar derin anlamlar yüklemenize gerek yok bence. Bu kadar ince düşünmek sizi yıpratır çünkü

Back
X