Merhaba arkadaşlar bilenler var bir mesajla bırakıldım,neler yazdım neler ama dönmedi,cevap tenezzülünde bile bulunmadı...
...ama ben hala onu düşünüyorum 1.5 ay oldu hala beynimde, kimseye içimi açamıyorum sanki bu kabus biticek gelicekmiş gibi geliyor,bazen normal hayata dönüyorum küçücük birşey onu bana getiriyor, sosyal ağlarına bakıyorum hiçbişiy yok ama resmine bakmak beni rahatlatıyor,bunu yazarken bile ağlıyorum, hep bişiy olup dönecek diyorum, sonra sevseydi hiç gitmezdi ne gurursuzsun diyorum kendime ama dayanamıyorum, sadece allaha sığınıyorum ondan istiyorum bazen eğer beni sevmiyorsa ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama olmuyor ...gözlerim dolu ve hep bekliyorum...bu duyguyu bilen var mı sonum ne olacak acaba iyileşirmiyim ?
Zaman unutmak istiyen için.... ama ben ne unutmak istiyorum nede bırakmak, çok kötüyüm şu an kendimi bile umursamıyorum =(
Allah yardimcin olsun.. Sana tek diyecegim cok dua et.. Dua her derdin ilacidir
Zaman unutmak istiyen için.... ama ben ne unutmak istiyorum nede bırakmak, çok kötüyüm şu an kendimi bile umursamıyorum =(
uzuldum canim , ke$ke sebebini bilseydin bu kadar aci çekmezdin
ama $unu sana soyleyim ben sana
Allah kuluna çekemeyecegi kaldiramayacagi yuk vermezmi$ .. elbetee geçecek bu gunler
insanlar anasini babasini evladini karde$ini keybediyor ,dunyalar ba$ina yikiliyor ,dunyayla ili$igi kesiliyor herkes korkuyor delircek yada hasta olcak bi$ey gelcek ba$ina uzuntuden diye .. ama olmuyor genelde , zamanla insanin acisi koreliyor , 7 sene sonra ilk gunku acin olmuyor, aci yine ayni ama nasil desem yerini dunya tela$i aliyor ..
gelelim senin meselene
bu ki$i senin için yukardaki saydiklarimdan biri deil yani yeri dolabilecek bi $ahis ..
zaman herseyin ilaci ,hele senin için tek ilaç zaman denebilir ..
bu kadar hirpalama kendini
o bir el oglu ve ya$ananlara saygisi bile yokmu$ açiklama yapmadan gitmi$ .. olayi bilmiyorum hiç okumadim geçmi$ yazilarini burdaki yazindan dolayi boyle diyorum
sebebi var yada yok kii buyuk ihtimalle vardir seni istemeyeni sende isteme yoluna bak canim
hayatini ya$a
annen baban ailen seni elin ogluna agla goz ya$ini kurut diyemi buyutttu
onlarin kiyamadigi gulunu elin adaminin soldurmasina izin verme ..
insan hakketmeyen kişiye değer verdiğini düşünür,senelerimi heba etmişim der,beni sevseydi beni düşünürdü korurdu dersin,
bunu neden mi diyorum 1 ay önce nişan atmı
Canım ...
Ya bence canımı yakan kendi bana yaklaştı, kendi konuştu, sonunda bir cevap bile vermedi bir cevappppppppppp =( defolup gitti =( Olmaz Azra olmaz deseydi çok mu zordu çok mu?
ya evlenseydiniz inan daha kötü olurdu .
belli bir zaman sonra bir kızı elde ettikten sonra havalanıyor bu tür erkekler.
üzülme canım bak bu insan zaman gelecek seni nasıl merak edecek.
ama sen çok güçlü bir şekilde hayatına devam edeceksin.
o ise azrazehra iyi kızdı ben hata etmişim diyecek.
senden tek isteğim onu arama sorma ...
"sosyal zımbırtılarında acı çektiğine dair şeyler paylaşıyor 2009'dan beri girmediği şeylere girip "
İşte en cok ınsanın kafasını karıstıran seylerde bu oda benı unutmamış bana yazıyor bunları diye bi umut bi ışık yanıyor
En iyisi takip etmeyi bırakın takip ettikce unutamazsınız cunku...
Ama asla asla demeyin , ben asla unutamam ondan baskasıyla olmaz dedigim 5 senelik iliskimi coktan unuttum acı sızı kalmadı ve sımdı misler bi hersey yolunda giden bi iliskim varsizinde öyle olacagına eminim ama en basta o kisiyi takip etmeyi bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?