Sadece yazmak istedim =(

Şu an birini istemiyorum hayatımda.... zaten umudum da yok =(

Canım nasıl umudun yok ben sana arkadaşın başınageleni anlatayım hayatı kaydı erkek arkadaşı yarı yolda bıraktı deprasyona girdi ilaçlar kullandı ve o şuan ne halde biliyormusun ? Evli dünyalar tatlısı bir çocuğu ve eşi var o kadar mutlu ki eskiyi aramıyor ve şöyle düşün rabbim belki seni o insandan kurtardı daha kötü şeyler yaşamana engel oldu ?

Bu hayatta kişinin kendisi önemli zamana bırak o üstünü örtecektir saplantı haline getirip sağlığından da olma.

Bu duyguları yaşamayan nadirdir herhalde ...
Ben bir mesajla bile değil, öyle habersizce bırakıldığım oldu.
Her şey geçiyor.
Unutursun diyemem, ama hissizleşirsin o insana karşı zamanla.
Zaman lazım sadece .
Seven insan bırakmaz, yaz bunu aklına. Kazı.
Bunu kazıyınca aklına , daha kolay alışıyorsun.
Unutmadım, ama unutmadığım gözleri,elleri değil. Bana hissettirdiği acı şeyler...
İşte unutulmayacak olanlar bunlar.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Sağolun arkadaşlar,hepinize teşekkür ederim....

Dedikleriniz katılıyorum biliyorum ama salak kafam kabullenemiyor, birde başka kötü şeyler düşünüp iyice yıkılıyorum.....

Zaman içinde suçu kendimde bulmaya başlıyorum her şey benim yüzünden olmuş gibi zannediyorum ağlama krizlerine giriyorum. İlk aşkımdı ilk kez birine böyle duygularımı açmıştım, ya kendi istemişti, sen nasıl istersen öyle olsun demişti....şimdi yurt dışı olayı attı ve sessizliğe gömüldü, bu sessizlik bana ağır geliyor kızlar,neden susuyor neden? Kız arkadaşlarım işte peşimi bırak diyor, ama kalbini kırmak istemiyor diyorlar... ya böyle bile olsa başta konuşan adam sonunda da konuşmaz mı? 32 yaşında adamsın, bir şey söyle değil mi?

Gerçekten bana hiç mi değer vermedi ? Sorular sorular sorular sorular...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…