Sadece yorum istedim :)

vuslat5

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
412
17
318
İçel Mersin
Merhaba kızlar,benim şimdiki yazacağım şey dert değil ama kafam karıştı biraz. Eskiden çalıştığım işyerinde yan büroda çalışan birisi vardı zamanla çok samimi olmuştuk ama arkadaş olarak sonradan benim gönlüm yavaş yavaş kaymaya başladı işe sırf onun için gitmeye başlamıştım :) ama o beni arkadaş olarak görüyordu bunu hissediyordum 1-2 kere dışarıdada görüşmüştük.Sonradan ben ona deli gibi aşık olmuştum çevremdekiler yazık ediyosun kendine unutmaya çalış falan diyolardı ama her gün gördüğüm için unutmam pek mümkün olmuyordu. Sonra işyerinden ayrıldı ben aylarca kendime gelememiştim. İnternetten aradım buldum her gün profiline bakıp duruyodum.İyice paranoyak olmuştum yani sonra nişanlanmış fotoğrafları görünce kalbime gömdüm zamanla unutmaya çalıştım.Zaten hayatıma birisi girmişti unutmuştum onu.
Neyse geçen gün 2 sene aradan sonra karşılaştık beni görünce çok şaşırdı benimde onu görünce dizlerimin bağı çözüldü resmen.Çok kötü oldum birden görünce dilim tutuldu resmen Çok değişmişsin fln dedi ayak üstü yarım saate yakın konuştuk.Kızlar şimdi benim kafamı karıştıran kardeşim nişanlandı dedi bende çaktırmadan sende ne var ne yok diye sordum yani nişan anlamında.. Bende valla söz,nişan yok hala aynıyım dedi Halbu ki nişanlı onu gördükten sonra tekrardan baktım profiline boy boy nişanlısıyla fotoğrafları var..Bide sürekli bana mutlaka görüşelim arayı açmayalım falan dedi bende bakarız dedim çünkü nişan falan yok deyince bozuldum yalan söyleyince..Numaramı aldı numaramı değiştirmiştim.
Şimdi dert etmedim kendime ama niye yalan söyledi bana onu anlamadım yorum istedim sadece sizlerden :44:

yalan sölediine kesin eminsen saglam ayakkabı olmadıgı ortada :)) bence görüşme derim o adamla yıllar sora bile ayagının bagı çözülüosa yanlış seyler yapma

yalan sölediine kesin eminsen saglam ayakkabı olmadıgı ortada :)) bence görüşme derim o adamla yıllar sora bile ayagının bagı çözülüosa yanlış seyler yapma

Yorumun için tşk ederim öncelikle canım. Yalan söylediğine eminim kesinlikle görüşmeyi düşünmüyorum zaten ama neden yalan söyleme gereği duydu onu anlamadım

acaba senin nişanlısı sandığın onun kardeşi olabilir mi? ne bilim bir yanlış anlama ya da başka bişey.

Kafanı bu kadar meşgul edeceğine söylesene internette nişanlınla resimlerini gördüm hayırlı olsun falan diyerek arasana ağzını..
Hem arkadaş olarak eklemişse seni o resimleri görüp göremeyeceğini bilmiyor mu?
Bu kadar profosyonel yalan söyleyemez heralde insan.
İyisi mi sen bi adım atmadan o resimlerin aslını astarını öğren sonra kötü bi konuma düşme.
Allah yardımcın olsun canım

acaba senin nişanlısı sandığın onun kardeşi olabilir mi? ne bilim bir yanlış anlama ya da başka bişey.

Kardeşini görmüştüm 1-2 kere işyerine gelmişti

Birbirimizde ekli değiliz canım ben başka profil açıp bakmıştım çoookk zaman önce :)Ne bileyim valla kafama takılmadı değil yani hatta onu ilk gördüğümde çaktırmadan parmağına baktım yüzük yoktu

görüşmeyi düşünmüyorum zaten ama neden yalan söyleme gereği duydu onu anlamadım

Sizin ona karşı yoğun duygularınız vardı ve doğal olarak bunu hissetti ama hislerinize cevap vermedi çünkü sizi arkadaş olarak görüyordu ya da sizinle bir ilişki düşünmediği için öyleymiş gibi davrandı...

Şimdi de nişanlı olduğu halde yalnız olduğunu söyledi çünkü sizin vaktiyle ona karşı neler hissettiğinizi biliyor hatta son karşılaşmanızda yüz yüze görüştüğünüzde "nişanlı olmadığını söylerken" bunu daha da iyi anladı ve ilginizden faydalanmak istiyor...

Kısacası yıllarca aklınızın bir köşesinde yer eden adam aslında uygun durum ve şartlarda "hayatında biri olsa bile" potansiyel adaylara mavi boncuk dağıtıyor ama bu karaktere rağmen dışarıda görüştüğünüz zamanlarda ilginize karşılık vermemiş çünkü karşılık verseydi ciddi beklentileriniz olacaktı, evlilik, vs...

Şu anda nasıl olsa "başı bağlı" bir macera yaşasa "Ben evlenmek üzereyim" diyerek sıyrılabilir işin içinden... "Yalan söylediğine kesinlikle eminim" dediğinize göre bunu da yapabilir değil mi...

Doğru söylüyorsunuz benim ona karşı olan hislerimi anlamıştır belkide böyle davranmıştır

ilk önce kesin olarak nişanlı mı değil mi sağdan soldan ögrenmeye bak canım fotoğrafla falan değil.
eğer nişanlıysa ve sana yalan söylüyorsa muhtemelen eskiden senin hislerine karşılık vermemiş şimdi kısa bir süreliğine neden olmasın diye düşünmüştür...
ama eğer o senin umrunda değilse de nişanlı mı değil mi bakma bile fb'sine falan da bakma...
bak sana ne diyim canım vaktiyle biriyle tanıştım adam öğretmendi ve nişanlıydı benimle görüşmek falan istedi ama ben bunun nişanlı olduğunu bildiğim için istemedim doğal olarak.sonra bu bana birgün geldi ve nişanı attım seni seviyorum ben dedi.biz başladık çıkmaya üzerinden 4 ay geçti.belli belirsiz bir nedenle biz ayrıldık 1 hafta sonra bir de baktım ki evlenmiş.yani bana nişanı attım diye yalan söylemiş...
sen benim hatama düşme

Senin durumun kötü olmuş canım üzüldüm..Ama ne bileyim benim başım bağlı ama bu kızlada takılayım bi yandan tarzında düşünecek bi karakterde insan değil yada ben yakıştıramadım kendisine o yüzden kafam karıştı biraz..

adama bak sen yaaa resmen nişanlı ve hala biri olmazsa biri diyebiliyor! ama ben senın yerınde olsam eklerim onu ve derim hani sen nişanlı değildin hayırlı olsun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…