Merhaba kızlar,benim şimdiki yazacağım şey dert değil ama kafam karıştı biraz. Eskiden çalıştığım işyerinde yan büroda çalışan birisi vardı zamanla çok samimi olmuştuk ama arkadaş olarak sonradan benim gönlüm yavaş yavaş kaymaya başladı işe sırf onun için gitmeye başlamıştım :) ama o beni arkadaş olarak görüyordu bunu hissediyordum 1-2 kere dışarıdada görüşmüştük.Sonradan ben ona deli gibi aşık olmuştum çevremdekiler yazık ediyosun kendine unutmaya çalış falan diyolardı ama her gün gördüğüm için unutmam pek mümkün olmuyordu. Sonra işyerinden ayrıldı ben aylarca kendime gelememiştim. İnternetten aradım buldum her gün profiline bakıp duruyodum.İyice paranoyak olmuştum yani sonra nişanlanmış fotoğrafları görünce kalbime gömdüm zamanla unutmaya çalıştım.Zaten hayatıma birisi girmişti unutmuştum onu.
Neyse geçen gün 2 sene aradan sonra karşılaştık beni görünce çok şaşırdı benimde onu görünce dizlerimin bağı çözüldü resmen.Çok kötü oldum birden görünce dilim tutuldu resmen
Çok değişmişsin fln dedi ayak üstü yarım saate yakın konuştuk.Kızlar şimdi benim kafamı karıştıran kardeşim nişanlandı dedi bende çaktırmadan sende ne var ne yok diye sordum yani nişan anlamında.. Bende valla söz,nişan yok hala aynıyım dedi
Halbu ki nişanlı onu gördükten sonra tekrardan baktım profiline boy boy nişanlısıyla fotoğrafları var..Bide sürekli bana mutlaka görüşelim arayı açmayalım falan dedi bende bakarız dedim çünkü nişan falan yok deyince bozuldum yalan söyleyince..Numaramı aldı numaramı değiştirmiştim.
Şimdi dert etmedim kendime ama niye yalan söyledi bana onu anlamadım yorum istedim sadece sizlerden :44:
Neyse geçen gün 2 sene aradan sonra karşılaştık beni görünce çok şaşırdı benimde onu görünce dizlerimin bağı çözüldü resmen.Çok kötü oldum birden görünce dilim tutuldu resmen

Şimdi dert etmedim kendime ama niye yalan söyledi bana onu anlamadım yorum istedim sadece sizlerden :44: