- Konu Sahibi Azeri kizi
-
ellerine saglik mehaycim valla harika gozukuyo canim cekti,bendemi denesem ne kolaymi kiz yapmasi
Ve iste diger resim...
Amaninnnnn ilayda26 bide kendine hamarat degilim diyorsun.
Bu pastayi da harika yapmissin.Daha ne istiyorsun kiz.
Iftarda afiyetle yersiniz insallah.
kızlar bu sayfayı okuyupta bu tarifi yapmadan geçemicem heralde yapan deniyen arkadslar harika yapmışsınız vallaha ellerinize sağlık ama benim yağlım kağıdım yok tepsiye katı margarin sürsem olmazmı bana acil cvp yazarsanız sevşnirim öğlene kadar çalışıyorum öğleden sonra eve gidip denicemde biğ sorumdaha sonunda süte batırıp hindistan cevizine bulayın diyosunuzya süt soğukmu sıcakmı ılıkmı
sadrazam lokumu dondurucuya atılıp daha sonra çıkartılıp tüketilebilir mi yoksa günlük bi pasta mı hafta arası misafirlerim var bugünden yapıp dondurucuya atmayı düşünüyorum çalıştığım için yetişmiyo yemek tatlı felan
Denedim arkadslar ama sonuç tam bir fiyasko benimkiler çok büyük oldu bide 2 paket hindistan cevizi bitti ama tepsinin yarisina gelmemiştim ve birde hiç bulanmiyodu o kadar içine batirdim ama malesef yok görüntü tam bir fiyaskoydu neden büyük oldu benimkilerki 11 parçaya böldüm dediğiniz gibi rulo yapip süte batirdim sonrada onu hindistan cevizine batirdim ama olmadi kocaman kocaman şekilsiz seyler oldu
yanliz tadi mükemmeldi tek kelimeyle eğer püf noktalari varsaarkadslar paylaşin lütfen özel günlerde yapcam ama bu sekilsizlikle yapamam ki
bende denedim ama beceremedimsenağlamasenağlama
keki çok kalın oldu galiba benimkiler rulo bile olmadı:1no2:
merhaba bende denedim resimleyecektim ama olmadı bi sonrakine inşallah bu arada dilimlerimiz ne kadar enli olrsa lokumlar o denli büyükçe oluyor ince kesilirsede daha küçük birde hindistan cevizinin bulama yöntemi var mı acaba çünkü pek bulanmıyor 3 paket harcadım ama tadı harika Bu harika tadla bizi tanıştırdığın için çok teşekkürlerŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?