Saf miyim yufka yurek mi gereksiz vicdan mi:((

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.489
En iyi cevaplar
1
2.081
658
Adana
MERHABA HANIMLAR
Daha iyi sartlari olan bi is buldum ve isimi degistiriyorum.ama patronum cok iyi bi insan yuzu durusu o kadar masum ki vicdan yapiyorum yari yolda birakmis gibi.belki ben onun icin cok da onemli bi eleman degildim ama yine de kotu hissediyorum kendimi.Ogrendikten sonra hic tepki vermedi bana karsi.calisiyodum onumden gecerken yine babacan bi tavirla gulumsedi o boyle iyi davrandikca ben vicdan yapiyorum :(((

Sen gidince is yeri batacakmi niye vijdan yapiyorsunki.
Ara sira ziyaretine gidersin hal hatir sorarsin

Ayrilacagimi insan kaynaklari soyledi kendim soylemek istemedim giderken de ne diyeyim nasil vedalasiyim bilmiyorum tabiki is yeri batmicak insani bi durumdan bahsediyorum :(

Bu kadar duygusal olmayın iş hayatında yoksa yıpranırsınız
İyi bir insan olabilir ama siz de kendi cıkarlarınızı düşünmek durumundasınız

Acıkca konusun ve iyi ayrılın
Üzülerek bir durum yok ortada

bende daha iyi şartlarda bi iş bulduğumda ayrılırken aynı sizin gibi çok üzülmüştüm hatta patronuma işten ayrılacağımı söylerken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım çok iyi biriydi zor oluyo gerçekten yaa

Ne güzel gulumsemis adam saygı duymuş
Benim patronum istifami ucak yapıp camdan firlatmisti :D
Canım dert etme sıkıntı yok

yav ortalıkta bin tane eleman var siz çıkına baskası gelicek adam ekmeğine bakıyodur kişisel olarak hangi patron elemanına üzülür sağ kolu gibi dostu gibi biri değilse.Çok gereksiz vicdan yapmışsınız boşverin sorunsuz ayrılıyorsunuz daha iyi bir kapı açılmış daha ne olsun yani.

Hepiniz haklisiniz kendimi dusunmek zorundaydim. iyi patronlarin sayisi az isimizi gucumuzu rahatimizi soran kendi de hep isinin basinda parayla simarmamis bi insan Allah yolunu acik etsin onun da benimde

Belki oda çıkmanı istiyordu söleyemiyordu.sen söleyince yükten kurtuldu :) şaka şaka bişey olmaz.alışırsın böle şeylere zamanla.kahve fikri iyi fikir...

Back
X