- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
merabalar.Forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat gün gelip de böyle bir konuyu açacağımı hayal bile etmezdim.6 aylık evliyiz 3 aylık hamileyim,eşimin ikinci evliliği ve 3 çocuğu var.Ben her şeye sabır gösterdim,kabullendim,iyi bir eş olmaya çalıştım.Sanıyorum ki mutlu bir evliliğim var,üzerime titreyen bir eşim var.DÜn tevafuk facebook sayfası açık kalmış ben de karıştırdım biraz.1 hafta önce eski karısına yazdığı aşk dolu mesajı gördüm.Neler neler yazmış.Ben onun ikinic eşiymişim,ondan hiö kopmamış,ne yana baksa onu görüyomuş ve daha bir sürü şey...Ben onun için okulumu,ailemi bırakıp bulunduğu şehre geldim.Çocuklarına baktım,maddi manevi her fedakarlığı gösterdim.Bu muydu mükafatı? Şimdi arkamı dönüp gitsem karnımda bebeğim var.Ben babasız büyüdüm,acısı hala içimde.Şimdi çocuğumu daha doğmadan nasıl bırakacağım?Kalsam yüzünü dahi görmek istemiyorum kocamın.Kaldım iki arada bir derede....
Epey sayfa ilerlemis simdi okuyamayacagim da
soruldu mu bilemiyorum?
Esinizle nasil tanistiniz?
Bosandiktan ne kadar sure sonra sizinle evlendi ?
Konuyu okuyunca icimden bir ses,
esinizin evliliginin sizin yuzunuzden bittigini ,
simdi de ektiginizi bictiginizi soyluyor nedense...
Cunku hic bir erkek sevdigi esini birakip da bir baskasiyla evlenmez .
Bosanip yeniden birlesen ciftler bile var...
Diyelim ki hic benim aklimdan gecen gibi bir durum yok,
o zaman bu adam hem sizin hem de eski esinin gonlunu etme derdinde .
6 aylik evlilikte hem de 2. evliliginde bunu yapan adam hic bir zaman adam olmamis demektir...
Bir de siz kac yasinizdasiniz?
Esiniz icin yani 3 cocuklu adam icin okulunuzu birakmissiniz.
6 aylik evlilikte 3 aylik da hamilesiniz
Kusura bakmayin da bu neyin acelesiydi pardon?
Icimdeki ses hala ilk secenek oldugunu soyluyor ...
merabalar.Forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat gün gelip de böyle bir konuyu açacağımı hayal bile etmezdim.6 aylık evliyiz 3 aylık hamileyim,eşimin ikinci evliliği ve 3 çocuğu var.Ben her şeye sabır gösterdim,kabullendim,iyi bir eş olmaya çalıştım.Sanıyorum ki mutlu bir evliliğim var,üzerime titreyen bir eşim var.DÜn tevafuk facebook sayfası açık kalmış ben de karıştırdım biraz.1 hafta önce eski karısına yazdığı aşk dolu mesajı gördüm.Neler neler yazmış.Ben onun ikinic eşiymişim,ondan hiö kopmamış,ne yana baksa onu görüyomuş ve daha bir sürü şey...Ben onun için okulumu,ailemi bırakıp bulunduğu şehre geldim.Çocuklarına baktım,maddi manevi her fedakarlığı gösterdim.Bu muydu mükafatı? Şimdi arkamı dönüp gitsem karnımda bebeğim var.Ben babasız büyüdüm,acısı hala içimde.Şimdi çocuğumu daha doğmadan nasıl bırakacağım?Kalsam yüzünü dahi görmek istemiyorum kocamın.Kaldım iki arada bir derede....
herkes istedigi yorumu yapmakta serbest degilmi kizlar
kimse kizip alinmasin lutfen
benim su anki duygularimda boyle
icimden bunlari yazmak geldi
ben bosanma arefesinde ve esini seven biri olarak yaziyorum
hergun esime beddua ediyorum ki benden baskasiyla evlense bile beni unutamasin mutlu olamasin diyorum
benimle kurdugu duzeni hep arasin baska kadinlarda aradigini bulamasin istiyorum
beni kaybettigine bin pisman olsun hep dua ediyorum
ettigim dualar bosa gitmiycek inaniyorum
konu sahibi senin bu durumunu okuyunca elimde olmayarak bunlari dusundum
senin icin aci bir durum Allah yardimcin olsun
ama olaya birde eski es tarafindan bakmak lazim o ne durumda
belki oda benim gibi esine beddua edip duruyordur kimbilir
ayrılalı yaklaşık bir yıl olmuştu.Zinhar benim bir etkim yok.
Ama o kadar soru sordum neden nasıl tanıştığınızı anlatmadınız?
Kaldı ki sadece ben değil bir çok arkadaş da sormuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?