Ne güzelmiş burasıda çok teşekkürlerrAskerlerimize hayırlı teskereler dilerim, bekleyen sevdiklerine de sağ salim kavuşmalarını temenni ederim.
Sizler gibi Şafak sayan arkadaşlarınızla sohbet etmek isterseniz : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...safak-kac-tezkereci-guzeller.500133/page-7266
Bizede öyle olur inşallah nişanlandınız mı sonra ne güzellllllAllah kavuştursun.. Bilirim nasıl bi duygu olduğunu :) benim nişanlım geleli 9 ay oldu ama bütün şafağımı buradaki asker yarenleri topiğinde yedim bitirdim:) zaman su gibi aksın inşallah..
Hoşgeldin canım şafak kaç? Nerede?Ben varım
Hoşgeldin canım şafak kaç? Nerede?
Darısı bize olsun sizde tabi geçtiniz bizim yolumuzdan ama şuan çok uzak geliyor 50lilerŞafak 56 canım ağrı Eleşkirt :)
evet canım 2 ay oluyor nişanlanalı darısı sizin başınıza olsun :)
Bizede öyle olur inşallah nişanlandınız mı sonra ne güzellllll
Aminn o da ayrı bir heyecan vallahi düşündükçe mutlu oluyor insanevet canım 2 ay oluyor nişanlanalı darısı sizin başınıza olsun :)
Darısı bize olsun sizde tabi geçtiniz bizim yolumuzdan ama şuan çok uzak geliyor 50liler
Ayyy benimkide diyor sayma daha var plakalara gelince sayarsın ama hergün 3-5 defa sayıyorum elimde değilI nan ki o gidişi dün gibi aklımda zaman çabuk geçiyor ilk günlerde saymadim çabuk geçsin diye şimdi şükürler olsun az kaldı canım Rabbim kavustursun hayrlisyla hepimizi
Ayyy benimkide diyor sayma daha var plakalara gelince sayarsın ama hergün 3-5 defa sayıyorum elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?