Şafak sayanlar burda mı? (:

Allah kavuştursun.. Bilirim nasıl bi duygu olduğunu :) benim nişanlım geleli 9 ay oldu ama bütün şafağımı buradaki asker yarenleri topiğinde yedim bitirdim:) zaman su gibi aksın inşallah..

Allah kavuştursun.. Bilirim nasıl bi duygu olduğunu :) benim nişanlım geleli 9 ay oldu ama bütün şafağımı buradaki asker yarenleri topiğinde yedim bitirdim:) zaman su gibi aksın inşallah..
Bizede öyle olur inşallah nişanlandınız mı sonra ne güzellllll

Darısı bize olsun sizde tabi geçtiniz bizim yolumuzdan ama şuan çok uzak geliyor 50liler

I nan ki o gidişi dün gibi aklımda zaman çabuk geçiyor ilk günlerde saymadim çabuk geçsin diye şimdi şükürler olsun az kaldı canım Rabbim kavustursun hayrlisyla hepimizi

I nan ki o gidişi dün gibi aklımda zaman çabuk geçiyor ilk günlerde saymadim çabuk geçsin diye şimdi şükürler olsun az kaldı canım Rabbim kavustursun hayrlisyla hepimizi
Ayyy benimkide diyor sayma daha var plakalara gelince sayarsın ama hergün 3-5 defa sayıyorum elimde değil

Ayyy benimkide diyor sayma daha var plakalara gelince sayarsın ama hergün 3-5 defa sayıyorum elimde değil

Iste ilk günlerde saymazsan biraz daha çabuk geçer ama dediğin gibi elimizde olmuyor bazen :)

selam kızlarr bende şafak sayanlardanım hem de iki tane hem kardeşi hem sevdiğimm :) herkese hayırlı teskereler sağ salim bitirmelerini nasip etsin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…