- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
inan ki Gökhan askerdeyken tek düşündüğüm an tezkere günü ki o sarıldığımız andı :) başka ya bambaşka bi his o..Aminn o da ayrı bir heyecan vallahi düşündükçe mutlu oluyor insan
gelmeyecek gibi gelir insana ama herşeyin başı sabır :) ağlama bakiimO an hiç gelmicek gibi geliyor bana
Askerleriniz nerede yapıyor vatani görevini kızlar ? :)
benimkisi biteli 9 ay oldu canım:) ne güzel allah kavuştursun bende hem abimi hem nişanlımı aynı sene içerisinde göndermiştim:) Benim nişanlım acemiliğini Manisa'da usta birliğini Edirne/keşanda yaptı. Abim de Burdur/Hakkari'de yaptı. Çok şükür nişanlımın yeri iyiydi de abimden çok korktuk dağlıcada o kadar şehit verdiğimiz gün abimde ordaydı..benim askerlerim ; kardeşim Kıbrıs sevdiğim Kırklareli'nde yapıyor canım. seninki nerde yapıyor. Allah kavuştursun hayırlısıyla :)
benimkisi biteli 9 ay oldu canım:) ne güzel allah kavuştursun bende hem abimi hem nişanlımı aynı sene içerisinde göndermiştim:) Benim nişanlım acemiliğini Manisa'da usta birliğini Edirne/keşanda yaptı. Abim de Burdur/Hakkari'de yaptı. Çok şükür nişanlımın yeri iyiydi de abimden çok korktuk dağlıcada o kadar şehit verdiğimiz gün abimde ordaydı..
Canım nerrede oturuyosun bilmiyorum ama Trakya rahattır benimkiside edirnedeydi aramız 3 saat İst.da oturuyorum bende. Gidip görüyordum en azından bi nebze hafifliyodu hasret. Uzak olsa bile çok şükür ikisininde yeri iyi. Bu bile büyük nimet emin ol :) Bende uzun dönem bekledim geçmez dedim bitmiyor dedim banada hep burda askerliği yiyen yarenler söylerdi anlamazdım ama sende bu söylediklerimi bittiğinde anlayacaksın ancak :) Sadece sabır başka bişey değil.. Yıpratmayın ilişkinizi herşeye trip atma,bunaltma zaten orada yeterince bunaltılıyorlarAllah'ım korumuş da sağ salim dönmüş çok şükür canım. Benim de sevdiğim acemiliğini Burdur'da yapmıştı. Haklarında hayırlısı canım. Hayırlısıyla gidip gelsinler. Bir de uzun dönem sevdiceğimin o yuzden bitmez bu şafaklar gibi geliyor bana
Canım nerrede oturuyosun bilmiyorum ama Trakya rahattır benimkiside edirnedeydi aramız 3 saat İst.da oturuyorum bende. Gidip görüyordum en azından bi nebze hafifliyodu hasret. Uzak olsa bile çok şükür ikisininde yeri iyi. Bu bile büyük nimet emin ol :) Bende uzun dönem bekledim geçmez dedim bitmiyor dedim banada hep burda askerliği yiyen yarenler söylerdi anlamazdım ama sende bu söylediklerimi bittiğinde anlayacaksın ancak :) Sadece sabır başka bişey değil.. Yıpratmayın ilişkinizi herşeye trip atma,bunaltma zaten orada yeterince bunaltılıyorlar
Aferin canım umarım bitene kadar hep böyle ilerlersiniz.. Olsun 11 saatte olsa eger evden cıkma sorunun yoksa giderdin geceden otobuse binip. Ben sabah 5 bucukta biniyordum otobuse tam carsıya cıkma saatinde orda oluyordumİzmir'de oturuyorum canım ben burdan 11 saat falan sürüyor.3 saat falan olsa gitmem mi hiç. Onu bunaltmamaya çok dikkat ediyorum zaten canım ruh halimi ona yansıtmamaya aksine ses tonumu canlandırarak konuşmaya çalışıyorum ki motive olsun diye. Benim de arada gitmem lazım yoksa biliyorum çok zor dayanacak.. Ama ailem işte pek izin vermez nasıl olacak bilmiyorum da. Hayırlısıyla bitirse gelse sağ salim. Bende şükrediyorum zaten yerleri iyi çok şükür. İnşallah alışırlar da daha rahat olur. Daha geçen hafta bugün gitti çunkü alışamadı da inşallah Rabbim yardımcımız olur bizim de tüm bekleyenlerin de..
Benimki de kırklarelinde kızKardeşim Kıbrıs'ta , sevdiğimm Kırklareli'nde canım. Daha bir aylık asker ikiside...
seninki nerede yapıyor canım ?
Aferin canım umarım bitene kadar hep böyle ilerlersiniz.. Olsun 11 saatte olsa eger evden cıkma sorunun yoksa giderdin geceden otobuse binip. Ben sabah 5 bucukta biniyordum otobuse tam carsıya cıkma saatinde orda oluyordumDaha bir hafta olmuş zaten alışması 1 ayı bulur canım.. İnan bi süre sonra öyle alışıyorlar ki bize daha zor geçiiyor zaman Allah sabredenlerle beraberdir canım çalışıyorsan eger şanslısın ben yarısını evde yatarak geçirdim cok kilo aldım
Benimki de kırklarelinde kız
Merkezde canım benimkiaa senin ki neresinde canım bnmki dereköy
Merkezde canım benimki
Biraz zaman geçsin alır telefonu canım eskisi gibi değil telefon kullanımı çok rahat artık. Biz rahat konuşuyoruznasıl canım memnunmu yerinden. bir de haberleşmeniz nasıl oluyor ? benimkinin telefonunu almışlar santralden anca konuşuyorz
Biraz zaman geçsin alır telefonu canım eskisi gibi değil telefon kullanımı çok rahat artık. Biz rahat konuşuyoruz
Marttan beri orda canım acemide İstanbul’da yaptıne güzel ya biz acemiliğinde çok rahat konuşup mesajlaşıyorduk ustada da öyle olacak sandık ama tam tersi oldu çok zor geliyor bana da sürekli konuşmaya alışınca.. İnşallah en yakın zamanda alır telefonunu. seninki ne zamandır orada canım.
Marttan beri orda canım acemide İstanbul’da yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?