• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safiye78' in Diyet Günlüğü

slm kızlarrr akşam yemeğimi yazayım

4 yk tavuklu mantar sote
4 yk bulgur pilavı
3 yk light yoğurt
salata

saat 21:30 gibi 1 armut yicem daha sonrada 1 fincan yeşil çay :)

slm kızlar nasılsınız :)

bugün kahvaltı ve öğle yemeği yine birleşti :50:

1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar peyniri
4 yeşil zeytin
1 ceviz,3 fındık,2 badem
1 erik kurusu,birkaç minik parça elma kurusu,1 kuru kayısı
roka,maydanoz,dere otu
1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
1 çay kaşığı tahin-pekmez
şekersiz çay

slm kızlar nasılsınız :)

bugün kahvaltı ve öğle yemeği yine birleşti :50:

1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar peyniri
4 yeşil zeytin
1 ceviz,3 fındık,2 badem
1 erik kurusu,birkaç minik parça elma kurusu,1 kuru kayısı
roka,maydanoz,dere otu
1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
1 çay kaşığı tahin-pekmez
şekersiz çay

aaaaa safiyecim birazcık erken kalk :19: hem öğlen hem ara öğünü atlamış oldun :18: bende 3gün erken kalktımya havallara bak:30:

slm kızlar

bu sırlarda çok giremicem nete..ablamda kalıcam bir süre..bilgisayar müsait olmuyo malesef..arada girerim..ayrıca burda dijital tartıda yok normal tartı var o yüzden tartılmadım..neyse görüşürüz kızlar..

slm kızlar

bu sırlarda çok giremicem nete..ablamda kalıcam bir süre..bilgisayar müsait olmuyo malesef..arada girerim..ayrıca burda dijital tartıda yok normal tartı var o yüzden tartılmadım..neyse görüşürüz kızlar..

Seni göremeyeceğime üzüldüm :14:

slm kızlar

safiyecim daha iyi tartılmazsın eve döndüğünde süpriz olur gelince görüşürüz:16:

canım ınsallah donusun muhtesem olur orada daha ıyı kılo verırısın
bende evde daha cok yıyorum annemde bıde gerı gıttıgım yerlerde genel olarak tutuyorum kendımı...

slm kızlar

İyi gezmeler safiye abla,
ama dikkat insanın yanında yemeye arkadas olunca kacırıyor biraz. Tecrübeyle sabit. :1::1:

Back
X