Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız :)
bugün kahvaltı ve öğle yemeği yine birleşti
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar peyniri
4 yeşil zeytin
1 ceviz,3 fındık,2 badem
1 erik kurusu,birkaç minik parça elma kurusu,1 kuru kayısı
roka,maydanoz,dere otu
1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
1 çay kaşığı tahin-pekmez
şekersiz çay
aaaaa safiyecim birazcık erken kalkhem öğlen hem ara öğünü atlamış oldun :18: bende 3gün erken kalktımya havallara bak
![]()
evet canım haklısın ama bir türlü düzene giremedim bu durumumdan bende hiç memnun değilimbuna da şükür inşallah düzelticem
![]()
bende senin kilolarına bir indiğimi görsem
aaaaa safiyecim birazcık erken kalkhem öğlen hem ara öğünü atlamış oldun :18: bende 3gün erken kalktımya havallara bak
![]()
Merhaba safiye abla,
Evet gene sabah ögle karısmıs..
Ondan sonra ara ögün yapmadın mı yesilcay falan ic![]()
slm kızlar
bu sırlarda çok giremicem nete..ablamda kalıcam bir süre..bilgisayar müsait olmuyo malesef..arada girerim..ayrıca burda dijital tartıda yok normal tartı var o yüzden tartılmadım..neyse görüşürüz kızlar..
slm kızlar
bu sırlarda çok giremicem nete..ablamda kalıcam bir süre..bilgisayar müsait olmuyo malesef..arada girerim..ayrıca burda dijital tartıda yok normal tartı var o yüzden tartılmadım..neyse görüşürüz kızlar..
slm kızlar