- Konu Sahibi ahirimsensin
benim 5 6 yıllık çok sevdiğim bir arkadaşım var ama artık beni deli ediyor kızlar
saçına balyaj yap yakışır dedi yok canm bensevmiyorum dedim aaa ama ben yakışmasa söylemem öyle olsun dedi
kahverengi göz kalemi sür yakışır dedi yok ben siyah ve mavi seviyorum dedim hmm o daha iyi olur ama sen bilirsin dedi
face'e profil resmi koydum bu ne yaa eski foto başka koy dedi
şaka gibi ya
bende yok ben bunu koydum dedim yaa ama eski foto bu ne böyle diye uzattı bende yeter ya altı üstü foto ne önemi var dedim
benim sevglim var onun yok..bana dediki kız bir oğlan var maaşıda iyi senle tanıştırayımmmı sevgilinin durumu iyi değil ya dedi...bende sevgilim, seviyorum ben saçmalama sen kendine ayarla o oğlanı dedim
aman yok be boyu çok kısa dedi...kendine layık bulmamış hanımımız 
gerçekten çok güzel bir kız manken gibi ama pek çıkma teklifi eden yok burnu çok havada
durmadan ya şu oğlan bana aşık yazık diyor her gördüğü her tanıdığı erkek için
nerden anladın diyorum ya bakıyo ya işte diyo
geçen eski komşusu faceden eklemiş zaten yıllardır beni seviyodu bakalım ne dicek dedi ya umutlanma dedim çocuk hiçbişey yazmamış bile
bu kız hasta mıdır nedir anlamadım
bi yandanda seviyorum iyi niyetli bence
ama çok sinir oluyorum herşeyime karışıyor
saçına balyaj yap yakışır dedi yok canm bensevmiyorum dedim aaa ama ben yakışmasa söylemem öyle olsun dedi
kahverengi göz kalemi sür yakışır dedi yok ben siyah ve mavi seviyorum dedim hmm o daha iyi olur ama sen bilirsin dedi
face'e profil resmi koydum bu ne yaa eski foto başka koy dedi

benim sevglim var onun yok..bana dediki kız bir oğlan var maaşıda iyi senle tanıştırayımmmı sevgilinin durumu iyi değil ya dedi...bende sevgilim, seviyorum ben saçmalama sen kendine ayarla o oğlanı dedim

gerçekten çok güzel bir kız manken gibi ama pek çıkma teklifi eden yok burnu çok havada
durmadan ya şu oğlan bana aşık yazık diyor her gördüğü her tanıdığı erkek için
nerden anladın diyorum ya bakıyo ya işte diyo

geçen eski komşusu faceden eklemiş zaten yıllardır beni seviyodu bakalım ne dicek dedi ya umutlanma dedim çocuk hiçbişey yazmamış bile
bu kız hasta mıdır nedir anlamadım
bi yandanda seviyorum iyi niyetli bence
ama çok sinir oluyorum herşeyime karışıyor