safra diyeti

Lettizia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
16
1
arkadaşlar benim safra kesemde taş var ve henüz aldırmayı planlamıyorum. size şuan yaşadığım problemleri belirteyim; bağırsaklarım çalışmıyor, bir haftanın 5 günü kabızım. gaz problemim var, çıkmıyor ve aşırı derecede şişim bu yüzden.
diyetisyenden bunları belirterek liste aldım, eski listeye ek ara öğüne meyve verdi sadece fakat sorun şu; yiyecek bir sebze yemeği bulamıyorum. taze fasulye ve ıspanak çok seviyorum fakat kusuyorum onları.
içerisinde biber,domates ve yağ olmayacak yemek tavsiyeleriniz var mı? ayrıca bu gaz, şişkinliğe ne iyi gelir?
siz bağırsaklarınızı çalıştırmak için ne yapıyorsunuz?

Gaz ve kabızlık sikayetinix direk safradan değildir.ben ağustosta ameliyat oldum.alternatif tibla çözüm arayın ben pismanim aldirdigima.aidin salihin gerçek tip kitabini tavsiye ederim.yada internete gerçek tip safra kesesi temizliği yazın okuyun

onlar yediklerimden kaynaklı bu yüzden ne yiyeceğimi bilemiyorum işte :KK43: bende aldırmak istemiyorum. sindirim sistemi çok detaylı çalışan bir sistem, eksiklik bir sorun mutlaka oluşturur düşüncesindeyim. buldum dediğinizi fakat yapabileceğimi pek sanmıyorum. taşlarım milimetrik, çıkabilir de ben yapamam galiba. onları sakin tutacak bir tavsiyeniz yok mu yemek üzerine?

X