Bebek Beslenmesi Sağdığım sütleri ne yapmalıyım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

boncukinci

Taze ve acemi anne
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
127
29
33
1 aydır hemen hergün 100 ml civarı süt sağıp dondurucuya koyuyorum. Derin dondurucuda 6 ay saklanabiliyor.6 ay sonra ben hala işe başlamamis olacağım. O zaman bu sutler ziyan mi olacak? Sagmayinca sislik yapıyor sagsam bosa gitsin istemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var

Masallah sana canim benim sutum ise cok az ne yiyorsun sutun artiyo oyle. Bende de ilk ay akip gidiyordu sutum ama simdi yetmiyor bile. Ne yapmam lazim?

Masallah sana canim benim sutum ise cok az ne yiyorsun sutun artiyo oyle. Bende de ilk ay akip gidiyordu sutum ama simdi yetmiyor bile. Ne yapmam lazim?
Canım aslında çok değil. Günde 1 kez 100 ml sagiyorum fazlası gelmiyor. Bol bol sıvı tüketiyorum. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ve her gün mutlaka boza ve rezene cayi içiyorum. Kızım az da emse sagiyorum ki sut azalmasın. Çünkü az emerse azalacak ve kızım hiç boşaltamiyor memeyi. Ben de önlem olsun diye sagiyorum. İnşallah senin de sutun bol bol olur. Bebisine yeter de artar bile. Allah sütü olmayan tüm annelere bol bol süt nasip etsin. Yavrular mama yemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…