Sagir sultan!

Turkiyede degilim canim avrupadayim
hastahanedeki doktor kendisi yapacakmis programlayacakmis
heyecandan ve tedirginlikten kulagimin kac desibel arizali oldugunu sormayi unuttum
abartiyorum belki ama cocukk gibi heyecanliyim

Avrupadaysan cok daha iyi canim imkanlar daha fazla.. Ben ilk ayarlatirken bu adini unuttum simdi hani kulakliklari takip eline bi alet verip test ediyorlar duydugunda bas diye orda cok az duyduguma falan hic basmadim sirf net duydugumda, cihaz geldi taktim basim patlayacak sandim gereginden cok fazla yüksek ayarlamislar tekrar beklemek zorunda kaldim :S heyecanli olman güzel korkmandan veya isteksiz gitmenden daha iyidir hic yoktan ins. Düzelir cihazi aldiginda yazarsin artik nasil oldugunu :)

Tesekkür ederim arkadasim ayni sekilde insan insana zor zamanda lazim allahtan bunu anlayan birine sahibim

Bu konuda bende cok sanslıyım.Bu ve başka sağlık sorunlarım gerekçesiyle hiç bir zaman şikayetci olmadı aksine çok fazla ilgilenir.Size de oluyor mu bilmiyorum ama duyamamak bazı durumlarda aşırı sinir yapıyor.Birden agresifleşebiliyorum.Beni öyle güzel idare ediyor ki..Hatta bazen yanlıs anladığımda gülüyor ^sağır duymaz uydurur diyor^şakayla söylediğini bildiğim için hiç alınmıyorum bile ama sahte sahte küsmüş gibi yapıyorum.Hemen gönlümü almaya çalışıyor:)Birlikte gülüyoruz.En çok hoşuma giden tarafı ise işime gelmediği şeyi anlamamış gibi yapmam.Yanlış birsey yapsam,'neden böyle yapıyorsun?' diyor,'bende seni seviyorum birtanem' diyorum
Kahkahayı basıyoruz

Cok hossunuz masallah canim yaa :))
İnsan herkes bir kenara esinden -sevdiginden destek aldigi zaman kendini zirhli bir koruma icinde gibi güvende hissediyor kendine olan güveni artiyor ben fazla sakaya almam bu konuyu genel de ama hani bazan anlamadinmi canim dedigi zaman "ahh anlatmasini biliyorsunda sanki ben anlamadim sorun sende hayatim" der gecerim gelir birde özür diler :))

Bu doktora hastaneye falan gittigim de bazan bastan uyariyorum cihazim var biraz anlasilir konusun diye hic umursamadan ayni devam ettiklerin de sinir küplerine biniyorum hic istan etmem ama cok üzülüp kendimi ise yaramaz gibi hissettigim zamanlar cok olmustu bende de

Bende de tinnutus rahatsızlığı var 12 yıldır.. Bu yüzden iki kulağımda da işitme kaybı var. Ağzının içinde konuşan insanları duyamıyorum, bazende telefon sesini (, Bu durumumla dalga geçenler oldu ben çok üzüldüm, yeri geldi okulda dersleri anlayamadım ama gittim evde kendim daha çok çalıştım ve şu an çok şükür bir mesleğim var :)), Ama kalitesiz duymak katıldığın sohbetlerden bir tat alamamak yordu beni, cihazda takmak istemedim hiç, tedaviside yok bu illetin , keşke eski halime dönebilsem o kadar çok istiyorum ki

Son düzenleme:
Benimde meniereden dolayı seyrek aralıklarla duymamda azalma oluyor. İnsanlar nispeten kısık sesle konuştukları zaman ağızlarına bakmadan anlayamıyorum. Bazen duymuyorum ne yapayım. Duymuyor musun diyenlere de duymadım ne var diye çemkiriyorum Ama annenizin tavrına üzüldüm, bazen gerçekten ebeveynler çocuğunun düşmanıymışçasına davranabiliyor. Benim annemde sosyal fobik olmama neden oldu yıllardır ilaç kullanmaktayım. Annem kötü biri mi dersen, hayır çok ilgili ve sevgi dolu bir anne. Ama bu konuda böyle oldu, kardeşlerime öyle davranmadı ama. Artık cahilliğine mi vermeli bilmiyorum.

insanların fiziksel rahatsızlıklarıyla dalga geçenlerden nefret ediyorum..
ne cahil insanlar var, inanması güç..
ona veren Allah sana veremiyor mu?
nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar..

ayrıca,
ne diyor o kız öyle ? :))
ben dudak okuyamam ama bunu okudum sanki
acaba yanlış mı okudum

Yook aynen okuduğun gibi

canım,hadi ailen küçükken önemsememiş,dr götürmemiş.sen neden bu zamana kadar dr gitmedin.bak 2 bebeğin var.dediğin gibi iş yaparken ağlamamasını duymamak çok kötü.neyse tedavi olmaya karar vermişsin.senin adına sevindim.

benim de sol kulağımda işitme kaybı var.genetikmiş.tek kulak bile zorluyor.haftaya ameliyat olacağım inşallah

Insanlar karsisindakinin ozruyle dalga gecerken,
Hayatin kendilerine neler getirebileceklerini hic dusunmuyorlar.
Sizinle dalga gecmiyorlar, kendilerince
Saka yaoiyorlar belki ama sizin
Buna uzulup , alinabileceginizi hic hesaba katmiyorlar demek ki.
Bunu soyleyenler icin olmasa bile evlatlariniz icin,
Size ihtiyac guyduklarinda bir sikinti yasamamak icin gerekeni yapmalisiniz.
Uzmeyin kendinizi.

cnmya treji komik anlatmışssın tebessüm edemeden geçemedim.nedir bu insanların duymayan insanlara karşı gelememeleri.o kadar çok varki bu tahammülsüzlük sanki keyfinden duymuyormuşun gibi.benimde bazen kulağım tıkanır duymam ayy bir kızarlar bir sinir olurlar niye duymuyorum diye ee keyfimden mi napayım.şimdi seni düşünüyorumda çok iyi anlıyorum düşündüklerini.allah bebeklerini sana bağışlasın inş analı babalı büyütmeyi nasip etsin.sen tedavine bak cnm inş karınca ayaklarının sesini bile duyarsın sana böyle dua ediyorum:)) allah başka dert vermesin inş.

Eşinin alay etmesi yanlış. Sende tedavi olmanın yollarına bak. Senin kusurun az işitmek ya onunki eşine saygısızlık.

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bir an önce eski sağlığına kavuşursun inşallah. Amin.

Geçmiş olsun umarım işitme cihazına çok çabuk alışırsın

İnsanlar bazen düşünmeden konuşuyor, kötü bir niyetle yapmıyorlardır eminim ama kırıldığını belli et, içine atma.

Biraz alışma süreci olsa da çözümü var probleminin çok şükür, Allah dermansız dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…