- 7 Aralık 2018
- 7.410
- 19.057
- 248
- 28
Yeni geldi yol yorgunu şuan uyuyorAlah alah!
Yeni gelmedi mi?
Şimdiye kadar hep yaptıkları gibiBence virüs çoktan geldi ve alıştıra alıştıra söyleyecekler...
virüs değil bizimkiler uyuyorYeni geldi yol yorgunu şuan uyuyor
Onlar ellerini iyi yikasa bile devlet okullarında ki temizlik sıkıntısını bilmeyen yoktur heraldeEvet el yikamak cok onemli.bir de yabancilarda ayakkabiyla eve girme olayi var onun da etkisi cok bence.yalniz cocuklar icin durum sikintili.saatlerce okuldalar ve kalabalik icindeler.ellerini ne kadar iyi yikiyabilirler ne kadar hijyen saglayabilirler mechul.oglum hasta oldu mesela.bir kac gundur oksuruguyle ugrastik.simdi iyi masallah ama korktum cocugum icin.mevsimsel grip de cok fazla.
Bugun de metrolar falan temizlenmis.bence de onlemler yerinde olmasi gerektigi gibi.
Malesef oyle.Onlar ellerini iyi yikasa bile devlet okullarında ki temizlik sıkıntısını bilmeyen yoktur heralde
Devlet okullarında domestos alacak para yok ya, velilerden istiyorlar...Malesef oyle.
virüs değil bizimkiler uyuyor
aramızda kalsın
Ermenistanda da bulunmus vaka.
Azerbaycanda virus bulasmis kişi azerbaycanli degil, rus vatandaşiymis. O da İranda kapmis virusu.
Biz uyuyoruz halk olarakNeden uyusunlar ülkemizde gayet de güzel önlemler alındı en başından beri..
Türkiyede bir tek ırk olsa hak vereceğimBu konuda tuhaf araştırmalar var. Genlerimizin bu virüse ev sahipliği yapamadığıyla ilgili. Ne derece kanıtlandı bilmiyorum ama bilimsel makaleleri de var. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, karantinaya alınanların çoğu Türk değil. Türk olanlar da İran’da bulunup buraya gelmiş olanlardı, onların da negatif çıkıp taburcu edildiği bilgisi paylaşıldı. Yani yakın zamanda virüsün yayılmış olduğu ülkelerden gelen Türkler karantinaya alındı sadece. Yunan Ermeni ve Türkler’e coronavirüsün bulaşamadığı iddia ediliyor. Yunanistan’da da pozitif çıkanlar Yunan değilmiş zaten. Bakarsanız Kazakistan, Moğolistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan gibi ülkelerde de yok pozitif vaka. Hadi Türkiye Cumhuriyeti saklıyor desek öbür ülkelerin de mi hepsi saklıyor? Bir tek Azerbaycan’da görülmüş
Biz uyuyoruz halk olarak
Yetkililer uyumuyor
Herşeyin farkındalar
Panik olmayalım diye saklandığını düşünüyorum
Yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyleniyor
Tedbir dediğiniz nedir?
Evet, okullar tatil olmus, ben de dün duydum.Benim yorumu yazdığım an itibariyle Ermenistan’da yok görülüyorduAzerbaycan bilgisi için teşekkür ederim. Azerbaycan’da okullar bir hafta tatil edildi haberleri vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?