SAĞLIK BAKANI (drfahrettinkoca)’dan İçimizde Koronavirüs taşıyanlar olabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi jnci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Virüs olsun olmasın herkes önlemini alsın stoğunu yapsın sirke vs herşeyi nizi dezenfekte edin evlere dezenfekte sabunlar alın kalabalıga girmeyin :/

bu virus muhabetinden s1k1lan bir benmiyim? Genel hjyenik kuralarina uyuldugunda korkmaya gerek yok risk gurubunda degilsek. Politikanin ve medyanin bu konuyu cok abartigini düsünüyorum. Viruse karsi olan korku virusun kendisinden cok daha tehlikeli. Almanyada insanlarin aldigi hal beni agresiflestiriyor. Marketler bombos millet hastanelerden desenfaktan caliyor ve uc fiyatlara satiyor.

Evet el yikamak cok onemli.bir de yabancilarda ayakkabiyla eve girme olayi var onun da etkisi cok bence.yalniz cocuklar icin durum sikintili.saatlerce okuldalar ve kalabalik icindeler.ellerini ne kadar iyi yikiyabilirler ne kadar hijyen saglayabilirler mechul.oglum hasta oldu mesela.bir kac gundur oksuruguyle ugrastik.simdi iyi masallah ama korktum cocugum icin.mevsimsel grip de cok fazla.
Bugun de metrolar falan temizlenmis.bence de onlemler yerinde olmasi gerektigi gibi.

Onlar ellerini iyi yikasa bile devlet okullarında ki temizlik sıkıntısını bilmeyen yoktur heralde

Ermenistanda da bulunmus vaka.
Azerbaycanda virus bulasmis kişi azerbaycanli degil, rus vatandaşiymis. O da İranda kapmis virusu.

Benim yorumu yazdığım an itibariyle Ermenistan’da yok görülüyordu Azerbaycan bilgisi için teşekkür ederim. Azerbaycan’da okullar bir hafta tatil edildi haberleri vardı.

Ya birde eşim sağlıkçı hastanede çalışıyor da dikkat et diyorum gecen bi hasts geldi dedi romanyadan gelmiş işte ateşi 42.5 tu dedi koronadan şüphelendik dedi. Bizde kendimizce tedbirliyiz işte kolumuza kadar poşet 3 4 maske takıyoruz üst üste. Dedi ay brn korktum tabi ki allah için dikkat et dedim.

Türkiyede bir tek ırk olsa hak vereceğim
Lakin sarı ırk ari ırk siyah ırk mevcuttur
İranlılarla akraba genlere sahip kürtler var
Türkler sarı ırk nasıl çin kırılırken diğer sarı ırklara birşey olmuyor
Ki diğer avrupa ülkeleriylede akrabayız
Bilgi kirliliği bence

Biz uyuyoruz halk olarak
Yetkililer uyumuyor
Herşeyin farkındalar
Panik olmayalım diye saklandığını düşünüyorum
Yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyleniyor
Tedbir dediğiniz nedir?

Virüs ülkemizde görülürse ilgilenecek hastaneler, basınç odaları, materyaller, ilgili kurul,karantina odaları vs hepsi mevcut. Mesela şuan İran'da bu salgından bir sürü insan öldü ölmeye de devam ediyor ama hastanelerde ki şartlarını gormussunuzdur tütsüden medet umuyorlar. Gelişmiş ülkelerde de ölümler elbette oluyo bunun önüne nasıl geçilir kimse bilmiyor ama biseyler en azından geniş alanlara dağılması engellenebilir bence şuan ülkemiz de.

Benim yorumu yazdığım an itibariyle Ermenistan’da yok görülüyordu Azerbaycan bilgisi için teşekkür ederim. Azerbaycan’da okullar bir hafta tatil edildi haberleri vardı.
Evet, okullar tatil olmus, ben de dün duydum.
Gurcustanda da 7 vaka bulundugu icin okullar kapanmis, dezenfekte ediliyormus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…