SAĞLIK BAKANI (drfahrettinkoca)’dan İçimizde Koronavirüs taşıyanlar olabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi jnci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay zamaninda domuz gribinin goruldugu bir ulkeden yurda dondugumun ertesi gunu ateslenince 3 gun karantinaya alinmam geldi aklima. ben virusun ciktigi ulkeden geliyordum, orada herkes cok rahatti. Maske takan vs kimse yoktu. Ben de hic kafaya takmamistim. Ulkeye bi girdim kendimi karantinada buldum. Karantina da evlere senlikti ya neyse jetlagimi karantinada atlatip evime dondum, virus mirus yoktu bende. O zamandan beri bizde bu salginlarin cok abartildigini dusunuyorum. Sozde karantinaya alindim, astronot giyimli saglik bakanligi ekipleri geldi kulagimdan, burnumdan vs ornek aldilar ama oda o kadar pisti ki cikana kadar mikrop kapicam diye odum kopmustu.

Bende böyle düşünüyorum sanki Çin'i karalama kampanyası gibi

beynim yandı
İnsanoğlu( bana göre) ne kadar gereksiz bilgiler toplayabiliyor kafasında
Astrolojinin gereksiz bilgi yığınından ibaret olduğunu düşünüyorsanız temiz yanılıyorsunuz Bu olayın dini boyutunu anlatıp din içeriği dolayısıyla ban yemek istemem herkesin doğrusu yanlışı gereklisi gereksizi kendinedir inanıp inanmama konusunda herkes özgür

Emin olabilirsin din konusunda senden az bileğiyle sahip değilim... evet herkesin doğrusu kendine ama bunun dinde yeri yok! Herşeyi dinle bağdaştırmayı bırakın.. Aynı din size mübarek kitapta yanlızca gelecekten yaradan haberdardır demiyormu...?

Demek ki tam bilgiye sahip değilmişsiniz
Mesela Meteoroloji hava şartlarını haber verdi diye gelecekten haber vermiş mi sayılıyor ??
Ya da şöyle bi örneklendirme yapmak istiyorum Yanımda okuma yazma bilmeyen biri olduğunu düşünün ve biz yolculuk yapıyoruz yanımdaki kişi ben acıktım dese ve bende levhadan bi yarım saat sonra dinlenme tesisi olduğunu görüp okuyup yarım saat sonra yemek yiyeceğiz desem
Ve yarım saat sonra hakikaten tesiste yemek yiyor olsak ben gelecekten haber vermiş mi sayılırım ??
Hayır sadece levhayı okumuş olmaktır benim yaptığım...ki Ayeti kerimede yıldızlara kaç yerde yemin edilmiş bi araştırın gökyüzünde ki işaretleri okuyan akıl yürüten kavimler için işaretler vardır buyurmuş mevla ve dahi bir sürü şey neyse dedim ya ban yemek istemem

Astroloji sözdebilimdir. sözdebilim nedir;Sözdebilim veya sahte bilim bilimsel argümanlar kullanılarak ileri sürülen, ancak bilimsel çalışmaların gerektirdiği materyal, metot, test edilebilirlik (doğrulanabilirlik) gibi standartları taşımayan veya yeterli bilimsel araştırma ile desteklenmeyen iddia, inanç, bilgi ve uygulamalar kesinlikle bilimsel bir dayanağı yok bilginiz olsun Türkiye ölüm haritası falan değil yani Allah bilir böyle şeylerle kendinizi strese sokmayın bence.

Tabi ki Allah en iyisini bilendir Rabbim tüm sevdiklerimizi bize bizi de sevdiklerimize bağışlasın

Sabah programı izleyip kendilerini korkutmak daha heyecanlı geliyor

Peki ya sosyal medya. Yakalananlar ya da yakınları da mı saklar?
Yurt dışından gelenlerde vardır bilemiyorum ama bu kadar ülkeye bulasmis bizde olmamasi bana tuhaf geliyor belkide hastalarda var hastalara da söylenmiyor grip deyip gecistiriyorlar tabi bu bnm düşüncem

Gün doğmadan neler doğar. Allahtan, umudu kesmeyin, onun gücünün yetmeyeceği bir şey yok. Nice dertlilere var ki sizinki belki onların yanında hiç kalır. Hani bir laf var ya, "Rabbine dönüp büyük derdim var deme, derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var de" diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…