Bugün bidaha yazayımbeynim yandı
İnsanoğlu( bana göre) ne kadar gereksiz bilgiler toplayabiliyor kafasında
Kütüphaneye gitmeye başlayacaktımOlur olur sadece toplu yerlere çok girmeyin kapalı alan gibi
Bende böyle düşünüyorum sanki Çin'i karalama kampanyası gibiHer dönemde olan bir virüs vakasıdır. İnfluenza gribinden geçen yıl Avrupa'da 30 bin kişi hayatını kaybetmiştir. Ama Çin'de 2 bin küsur kişi öldü olay oldu. Sebebi çok açık Çin'in ekonomisini etkilemek için yapılan siyasal bir oyundur. Yolda araba çarparak ölme ihtimalin virüse yakalanıp ölme ihtimalinden daha yuksektir emin ol. Trump açıklamasını yapıp duruyor Nisan'da bitecek diye. Bu açıklama da ortadaki dönen oyunu yeterince gösteriyor. Bu kadar korkma ölüm ani dünya fani.
Astrolojinin gereksiz bilgi yığınından ibaret olduğunu düşünüyorsanız temiz yanılıyorsunuz Bu olayın dini boyutunu anlatıp din içeriği dolayısıyla ban yemek istemem herkesin doğrusu yanlışı gereklisi gereksizi kendinedir inanıp inanmama konusunda herkes özgürbeynim yandı
İnsanoğlu( bana göre) ne kadar gereksiz bilgiler toplayabiliyor kafasında
Emin olabilirsin din konusunda senden az bileğiyle sahip değilim... evet herkesin doğrusu kendine ama bunun dinde yeri yok! Herşeyi dinle bağdaştırmayı bırakın.. Aynı din size mübarek kitapta yanlızca gelecekten yaradan haberdardır demiyormu...?Astrolojinin gereksiz bilgi yığınından ibaret olduğunu düşünüyorsanız temiz yanılıyorsunuz Bu olayın dini boyutunu anlatıp din içeriği dolayısıyla ban yemek istemem herkesin doğrusu yanlışı gereklisi gereksizi kendinedir inanıp inanmama konusunda herkes özgür
Peki ya sosyal medya. Yakalananlar ya da yakınları da mı saklar?Ben bu kadar ülkede varken bizde hala olmamasi şaşırtıcı bence var ama söylemiyorlar telas olmasin diye
Demek ki tam bilgiye sahip değilmişsinizEmin olabilirsin din konusunda senden az bileğiyle sahip değilim... evet herkesin doğrusu kendine ama bunun dinde yeri yok! Herşeyi dinle bağdaştırmayı bırakın.. Aynı din size mübarek kitapta yanlızca gelecekten yaradan haberdardır demiyormu...?
Astroloji sözdebilimdir. sözdebilim nedir;Sözdebilim veya sahte bilim bilimsel argümanlar kullanılarak ileri sürülen, ancak bilimsel çalışmaların gerektirdiği materyal, metot, test edilebilirlik (doğrulanabilirlik) gibi standartları taşımayan veya yeterli bilimsel araştırma ile desteklenmeyen iddia, inanç, bilgi ve uygulamalar kesinlikle bilimsel bir dayanağı yok bilginiz olsun Türkiye ölüm haritası falan değil yani Allah bilir böyle şeylerle kendinizi strese sokmayın bence.Astrolojinin gereksiz bilgi yığınından ibaret olduğunu düşünüyorsanız temiz yanılıyorsunuz Bu olayın dini boyutunu anlatıp din içeriği dolayısıyla ban yemek istemem herkesin doğrusu yanlışı gereklisi gereksizi kendinedir inanıp inanmama konusunda herkes özgür
Tabi ki Allah en iyisini bilendir Rabbim tüm sevdiklerimizi bize bizi de sevdiklerimize bağışlasınAstroloji sözdebilimdir. sözdebilim nedir;Sözdebilim veya sahte bilim bilimsel argümanlar kullanılarak ileri sürülen, ancak bilimsel çalışmaların gerektirdiği materyal, metot, test edilebilirlik (doğrulanabilirlik) gibi standartları taşımayan veya yeterli bilimsel araştırma ile desteklenmeyen iddia, inanç, bilgi ve uygulamalar kesinlikle bilimsel bir dayanağı yok bilginiz olsun Türkiye ölüm haritası falan değil yani Allah bilir böyle şeylerle kendinizi strese sokmayın bence.
80+ years old 14.8%
70-79 years old 8.0%
60-69 years old 3.6%
50-59 years old 1.3%
40-49 years old 0.4%
30-39 years old 0.2%
20-29 years old 0.2%
10-19 years old 0.2%
0-9 years old no fatalities
Buyrun ölüm yüzdeleri.
Korkmanıza gerek yok.
2021 sonuna dek 10 insandan 7sinin bu virüs kaynaklı bir hastalık geçireceği tahmin ediliyor ama ölüm sayısı az, gittikçe de azalıyor. Kuş gribi ve SARS kısmen daha tehlikeliydi
Yurt dışından gelenlerde vardır bilemiyorum ama bu kadar ülkeye bulasmis bizde olmamasi bana tuhaf geliyor belkide hastalarda var hastalara da söylenmiyor grip deyip gecistiriyorlar tabi bu bnm düşüncemPeki ya sosyal medya. Yakalananlar ya da yakınları da mı saklar?
Sabahları program mı varmış siz izliyorsunuz heralde
Sabah programı izleyip kendilerini korkutmak daha heyecanlı geliyor
Sabahları program mı varmış siz izliyorsunuz heralde
Canınız mı sıkılıyor sizin ya nereye saracağınızı şaşırmış durumdasınız sanırımOoh çelik ayna cevabı tam sosyoekonomik düzey belirlemelik
Canınız mı sıkılıyor sizin ya nereye saracağınızı şaşırmış durumdasınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?