- 16 Eylül 2021
- 683
- 1.626
- 63
- Konu Sahibi MaryShelley
-
jinekolojik yardım alabilir falan denilmiş. annem çok kızmış ama ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.Hadi ulaşamadılar vs diyelim. Annenizden numaranızı isteyebilirler.
Komple işgüzarlık gibi duruyor.
annem gizli evlilikler yapan insanlar var ondan uyuzluk olsun diye yapıyorlar kesin dedi. bilemiyorum.Bu aralar çevremde çok duymaya başladım bunu herhangi bir sebeple hep anneler aranıyor. Neden anlamadım
Sağlık Bakanlığından arandığına emin misiniz?merhaba,
son bir kaç ay içinde evlenen hanımlarımıza özellikle soruyorum. Çünkü şu an hem kızgın hem şaşkınım. Annemi sağlık bakanlığından arayarak kızınız evleniyor, kan testi vermiş, herhangi bir sağlık sorunu olursa ücretsiz yardım alabilir falan denilmiş. Annem benim neredeyse 30 yaşında olduğumu, neden beni değil onu aramadıklarını, bunun normal olmadığını söylemiş. Ancak kadın sağlık bakanlığı bana bu numarayı verdi demiş. Numaram e-devlette ve e-nabız sisteminde kayıtlı. Daha geçen günlerde de hastaneye kendim gittim. 29 yaşındayım annemi aramaları tuhaf. mahremiyet nerede?
evet kadın kendini tanıtmış. ben sağlık bakanlığından x kişisi, kızınız evlenmek adına talasemi testi ve kan testi vermiş diye söze girilmiş.Sağlık Bakanlığından arandığına emin misiniz?
aradım bakanlığı, operatör bilmiyorum neden anneniz aranmış diyor.Cimere durumu yazın muhakkak. Bir kaç işi bilmez yüzünden kuralsızlıklar, mahremiyet aykırı tavırlar yaşanıyor.
Bir de durum gerçek mi o teyit edilir.
Valla annem covid olduğunda da aynı soyadından eniştemi aramışlardı. Yok nerden biliyorsunuz damadı olduğunu. Garip bi sistemleri var ilkelmerhaba,
son bir kaç ay içinde evlenen hanımlarımıza özellikle soruyorum. Çünkü şu an hem kızgın hem şaşkınım. Annemi sağlık bakanlığından arayarak kızınız evleniyor, kan testi vermiş, herhangi bir sağlık sorunu olursa ücretsiz yardım alabilir falan denilmiş. Annem benim neredeyse 30 yaşında olduğumu, neden beni değil onu aramadıklarını, bunun normal olmadığını söylemiş. Ancak kadın sağlık bakanlığı bana bu numarayı verdi demiş. Numaram e-devlette ve e-nabız sisteminde kayıtlı. Daha geçen günlerde de hastaneye kendim gittim. 29 yaşındayım annemi aramaları tuhaf. mahremiyet nerede?
Bence gerçekliği teyit edin. Çünkü böyle bir şeyi ilk defa duydum. KVKK kapsamında annenizi arayıp sizin hakkınızda zaten bilgi vermeleri suç. Yaptırımı çok ağır olurevet kadın kendini tanıtmış. ben sağlık bakanlığından x kişisi, kızınız evlenmek adına talasemi testi ve kan testi vermiş diye söze girilmiş.
akşam numaraya bakacağım ama sabit hat üzerinden aradıklarını söyledi annem.Hangi numara arıyor mesela ben şüphe duydum kolay kolay aramazlar saçmalık bence
aradım bakanlığı, operatör bilmiyorum neden anneniz aranmış diyor.
beni de şaşırtan sabit hat olması. 3 sene önce hastanede ameliyat oldum ve yattım. 7 gün sonra memnuniyet anketi için beni 182'den aradılar mesela.182 den mi arandiniz ?
Bakanlıkta çalışıyorum. Bu yüzden doğrudan gelen aramayı 150.cimeri arayarak şikayet edin böyle bir durum yok olamaz çok saçma . Hadi ilçe saglik müdürlüğü filan mı acbaa ? Yani kaldı ki yakınlarına dahi bilgi verilmez neden arandığına dairbeni de şaşırtan sabit hat olması. 3 sene önce hastanede ameliyat oldum ve yattım. 7 gün sonra memnuniyet anketi için beni 182'den aradılar mesela.
acemilik ve hukuk dışı..kişilik haklarının ihlalimerhaba,
annem işten döndüğü zaman numarayı teyit etmeye çalışacağım.Bakanlıkta çalışıyorum. Bu yüzden doğrudan gelen aramayı 150.cimeri arayarak şikayet edin böyle bir durum yok olamaz çok saçma . Hadi ilçe saglik müdürlüğü filan mı acbaa ? Yani kaldı ki yakınlarına dahi bilgi verilmez neden arandığına dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?