- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi MaryShelley
-
bunu demek oradan aranmak olmayabilir. Dolandırıcılar da emniyetten arıyoruz diyorlarevet kadın kendini tanıtmış. ben sağlık bakanlığından x kişisi, kızınız evlenmek adına talasemi testi ve kan testi vermiş diye söze girilmiş.
Bakanlık çalışanları 3 haneli numara dışında arama yapamaz kaldı ki aransa da ailesi olsun isterse eşi olsun örnek covidlisiniz onun bilgisini bile veremezler ama ilçe sağlık aramış olabilir 312 li de olsa. Yani sizin durum bence çok ayri belki sağlık ocağından ya da ilçe sağlıktan aramislardir bakanlık ismini katarak ama o da amatörce olmuş .annem işten döndüğü zaman numarayı teyit etmeye çalışacağım.
kovid zamanı aradıklarında sabit hattan aramışlardı.akşam numaraya bakacağım ama sabit hat üzerinden aradıklarını söyledi annem.
sabit hattan arıyorlar canım. Kovid zamanı gelen aramalar hep sabit hattı. Hatta Ankara telefon kodluyduBakanlık çalışanları 3 haneli numara dışında arama yapamaz kaldı ki aransa da ailesi olsun isterse eşi olsun örnek covidlisiniz onun bilgisini bile veremezler . Yani sizin durum bence çok ayrı belki sağlık ocağından ya da ilçe sağlıktan aramislardir bakanlık ismini katarak.
Ayni kod üstünden ilçe sağlık müdürlüğü arama yapabiliyor canımsabit hattan arıyorlar canım. Kovid zamanı gelen aramalar hep sabit hattı. Hatta Ankara telefon kodluydu
Sana diyeyim sen anla hahahaha
kan testlerini görebileceklerini sanmıyorum. ilçede yaşıyoruz ancak yazlık bir bölge olduğu için de kalabalık bir yerleşim yeri. dolandırıcı değil de işgüzar bir çalışan gibi geldi. ancak bakanlık neden böyle bir uygulama getirmiş anlamadım.bunu demek oradan aranmak olmayabilir. Dolandırıcılar da emniyetten arıyoruz diyorlar
Kızlar maalesef olabilir ama bakanlık ismini kullanıp ilçe den arayabiliyolar . Tabi oraya tabi olduğu için .annem covid nedeniyle hastaneye yattığı zaman sabit hattan aradılar ama? bu nedenle gerçek olduğunu düşünüyorum.
kan testlerini görebileceklerini sanmıyorum. ilçede yaşıyoruz ancak yazlık bir bölge olduğu için de kalabalık bir yerleşim yeri. dolandırıcı değil de işgüzar bir çalışan gibi geldi. ancak bakanlık neden böyle bir uygulama getirmiş anlamadım.
evet ne yazık ki mevcut sistemde benim ailem aranıyor, nişanlım için kimse kimseyi aramıyor. cinsiyet nedeniyle maruz kaldığımız davranışlara yenisi eklendi.cimere şikayet edin ve kvkk falan yazın korkutun. bu ne ilkellik, binlerce genç kız sıf bu yğzden devlet hastanelerinde tedavi göremiyor. yazık ya.
anneniz arayan kişinin ismini de hatırlıyorsa daha iyi olur. tüm diyalogu yazın.
ya ben bu tiplerin kompleksli olduğunu düşünüyorum eğer işgüzarlık nedeniyle yaptıysa. bu ne ya çok sinirlendim. asla peşini bırakmayın. dediğim gibi kvkk'ya karşı bu yaptığınız suç, oraya da şikayette bulunacağım vs diyin korkutun.evet ne yazık ki mevcut sistemde benim ailem aranıyor, nişanlım için kimse kimseyi aramıyor. cinsiyet nedeniyle maruz kaldığımız davranışlara yenisi eklendi.
kadının numarasını adını muhakkak alacağım.
bakanlığı aradığım zaman bilmiyorum demeleri ayrı bir konu. cimer ile halletmeye çalışacağım.ya ben bu tiplerin kompleksli olduğunu düşünüyorum eğer işgüzarlık nedeniyle yaptıysa. bu ne ya çok sinirlendim. asla peşini bırakmayın. dediğim gibi kvkk'ya karşı bu yaptığınız suç, oraya da şikayette bulunacağım vs diyin korkutun.
geçen akşam arkadaşımın evli ve başka sehirde yasayan ablası covid olunca sağlık bakanlığı arkadasımın evini aramış. sebep de şu an ekranımızda bu numarası kayıtlı demişler.muhtemelen bir sekılde eski numaranız duruyordur sistemlerindemerhaba,
son bir kaç ay içinde evlenen hanımlarımıza özellikle soruyorum. Çünkü şu an hem kızgın hem şaşkınım. Annemi sağlık bakanlığından arayarak kızınız evleniyor, kan testi vermiş, herhangi bir sağlık sorunu olursa ücretsiz yardım alabilir falan denilmiş. Annem benim neredeyse 30 yaşında olduğumu, neden beni değil onu aramadıklarını, bunun normal olmadığını söylemiş. Ancak kadın sağlık bakanlığı bana bu numarayı verdi demiş. Numaram e-devlette ve e-nabız sisteminde kayıtlı. Daha geçen günlerde de hastaneye kendim gittim. 29 yaşındayım annemi aramaları tuhaf. mahremiyet nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?