• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlık bakanlığı araması

beni de şaşırtan sabit hat olması. 3 sene önce hastanede ameliyat oldum ve yattım. 7 gün sonra memnuniyet anketi için beni 182'den aradılar mesela.
O zaman işgüzarın biri yapmış. Sağlık bakanlığından bu şekilde aranmazsınız çünkü M Mutluuu06 da demiş zaten

annem işten döndüğü zaman numarayı teyit etmeye çalışacağım.
Bakanlık çalışanları 3 haneli numara dışında arama yapamaz kaldı ki aransa da ailesi olsun isterse eşi olsun örnek covidlisiniz onun bilgisini bile veremezler ama ilçe sağlık aramış olabilir 312 li de olsa. Yani sizin durum bence çok ayri belki sağlık ocağından ya da ilçe sağlıktan aramislardir bakanlık ismini katarak ama o da amatörce olmuş .

Son düzenleme:
Bakanlık çalışanları 3 haneli numara dışında arama yapamaz kaldı ki aransa da ailesi olsun isterse eşi olsun örnek covidlisiniz onun bilgisini bile veremezler . Yani sizin durum bence çok ayrı belki sağlık ocağından ya da ilçe sağlıktan aramislardir bakanlık ismini katarak.
sabit hattan arıyorlar canım. Kovid zamanı gelen aramalar hep sabit hattı. Hatta Ankara telefon kodluydu

sabit hattan arıyorlar canım. Kovid zamanı gelen aramalar hep sabit hattı. Hatta Ankara telefon kodluydu
Ayni kod üstünden ilçe sağlık müdürlüğü arama yapabiliyor canım 😒 yani durumlar biraz tuhaf muhtemelen ilçe sağlıktan müdürlüğü aramıştır ama işte oraya da kimbilir kimi dikmislerdir ki özelini demiş . Saçma olan böylelerini calistirmalari . Örnek bakanlığın belirli çalışma şekilleri var hasta harici kimseye bilgi verilmez çokta eşi annesi çocuğu olsun ama uygulama dışına çıkan çıkabiliyor. Kendim bile covid zamanı örnek ne gelen oldu ne giden ve hastaları çok iyi anlıyorum heryerde aynı işleyiş maalesef yok...

bunu demek oradan aranmak olmayabilir. Dolandırıcılar da emniyetten arıyoruz diyorlar
kan testlerini görebileceklerini sanmıyorum. ilçede yaşıyoruz ancak yazlık bir bölge olduğu için de kalabalık bir yerleşim yeri. dolandırıcı değil de işgüzar bir çalışan gibi geldi. ancak bakanlık neden böyle bir uygulama getirmiş anlamadım.

cimere şikayet edin ve kvkk falan yazın korkutun. bu ne ilkellik, binlerce genç kız sıf bu yğzden devlet hastanelerinde tedavi göremiyor. yazık ya.

anneniz arayan kişinin ismini de hatırlıyorsa daha iyi olur. tüm diyalogu yazın.

annem covid nedeniyle hastaneye yattığı zaman sabit hattan aradılar ama? bu nedenle gerçek olduğunu düşünüyorum.
Kızlar maalesef olabilir ama bakanlık ismini kullanıp ilçe den arayabiliyolar . Tabi oraya tabi olduğu için . 😒 Ne diyim bilmiyorum ağzından atmista olabilir yani örnek normalde dinlenir o konuşulan konu . Ama garip bende ilkkez duydum yeni bir uygulama mi bilemiyorum tuhaf...
kan testlerini görebileceklerini sanmıyorum. ilçede yaşıyoruz ancak yazlık bir bölge olduğu için de kalabalık bir yerleşim yeri. dolandırıcı değil de işgüzar bir çalışan gibi geldi. ancak bakanlık neden böyle bir uygulama getirmiş anlamadım.

cimere şikayet edin ve kvkk falan yazın korkutun. bu ne ilkellik, binlerce genç kız sıf bu yğzden devlet hastanelerinde tedavi göremiyor. yazık ya.

anneniz arayan kişinin ismini de hatırlıyorsa daha iyi olur. tüm diyalogu yazın.
evet ne yazık ki mevcut sistemde benim ailem aranıyor, nişanlım için kimse kimseyi aramıyor. cinsiyet nedeniyle maruz kaldığımız davranışlara yenisi eklendi.
kadının numarasını adını muhakkak alacağım.

evet ne yazık ki mevcut sistemde benim ailem aranıyor, nişanlım için kimse kimseyi aramıyor. cinsiyet nedeniyle maruz kaldığımız davranışlara yenisi eklendi.
kadının numarasını adını muhakkak alacağım.
ya ben bu tiplerin kompleksli olduğunu düşünüyorum eğer işgüzarlık nedeniyle yaptıysa. bu ne ya çok sinirlendim. asla peşini bırakmayın. dediğim gibi kvkk'ya karşı bu yaptığınız suç, oraya da şikayette bulunacağım vs diyin korkutun.

ya ben bu tiplerin kompleksli olduğunu düşünüyorum eğer işgüzarlık nedeniyle yaptıysa. bu ne ya çok sinirlendim. asla peşini bırakmayın. dediğim gibi kvkk'ya karşı bu yaptığınız suç, oraya da şikayette bulunacağım vs diyin korkutun.
bakanlığı aradığım zaman bilmiyorum demeleri ayrı bir konu. cimer ile halletmeye çalışacağım.

merhaba,

son bir kaç ay içinde evlenen hanımlarımıza özellikle soruyorum. Çünkü şu an hem kızgın hem şaşkınım. Annemi sağlık bakanlığından arayarak kızınız evleniyor, kan testi vermiş, herhangi bir sağlık sorunu olursa ücretsiz yardım alabilir falan denilmiş. Annem benim neredeyse 30 yaşında olduğumu, neden beni değil onu aramadıklarını, bunun normal olmadığını söylemiş. Ancak kadın sağlık bakanlığı bana bu numarayı verdi demiş. Numaram e-devlette ve e-nabız sisteminde kayıtlı. Daha geçen günlerde de hastaneye kendim gittim. 29 yaşındayım annemi aramaları tuhaf. mahremiyet nerede?
geçen akşam arkadaşımın evli ve başka sehirde yasayan ablası covid olunca sağlık bakanlığı arkadasımın evini aramış. sebep de şu an ekranımızda bu numarası kayıtlı demişler.muhtemelen bir sekılde eski numaranız duruyordur sistemlerinde

dolandirici gibi tc vs gibi şeyler istemişler mi ?
Arayan Numara açıksa araştırabilirsiniz..
Arkadaşlarınızın şakası falan da olabilir mi?

Back
X