- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi MaryShelley
Sağlık Bakanlığı'nın da işi yoktuannem gizli evlilikler yapan insanlar var ondan uyuzluk olsun diye yapıyorlar kesin dedi. bilemiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık Bakanlığı'nın da işi yoktuannem gizli evlilikler yapan insanlar var ondan uyuzluk olsun diye yapıyorlar kesin dedi. bilemiyorum.
Covid pozitif çıkmıştım beni arayıp ulaşamayınca hiç haberi bile olmayan üzülmesin diye söylemediğim annemi aramışlardı sonucu söylemeye çok üzülmüş sinirlenmiştim ama sizin durumunuzda saçmalamışlarmerhaba,
son bir kaç ay içinde evlenen hanımlarımıza özellikle soruyorum. Çünkü şu an hem kızgın hem şaşkınım. Annemi sağlık bakanlığından arayarak kızınız evleniyor, kan testi vermiş, herhangi bir sağlık sorunu olursa ücretsiz yardım alabilir falan denilmiş. Annem benim neredeyse 30 yaşında olduğumu, neden beni değil onu aramadıklarını, bunun normal olmadığını söylemiş. Ancak kadın sağlık bakanlığı bana bu numarayı verdi demiş. Numaram e-devlette ve e-nabız sisteminde kayıtlı. Daha geçen günlerde de hastaneye kendim gittim. 29 yaşındayım annemi aramaları tuhaf. mahremiyet nerede?
"kişisel olan politiktir."Sağlık Bakanlığı'nın da işi yoktu![]()
kadın şahsi numaradan aramış bayağı ya. geldim baktım. whatsapp profili bile var. sanırım bu kadın sağlık ocağı çalışanı ve işgüzarlık yaptı.dolandirici gibi tc vs gibi şeyler istemişler mi ?
Arayan Numara açıksa araştırabilirsiniz..
Arkadaşlarınızın şakası falan da olabilir mi?
ablam ve annem covid servisinde yatarken sağlık bakanlığından arayan operatör sizin hakkınızda şikayet var bir beyfendi sizi dava edecekmiş kendisiyle aynı otobüste olduğunuz ve corona bulaştırdığınız gerekçesiyle demiş. ablam demiş sen posta güvercini misin yoksa bakanlık çalışanı mıBenim de bi akrabamın kızı covid pozitif çıkınca annesini aramışlar çok tuhaf geliyor kulağa gerçekten
benim ailem manyak olabilir, gizli evlilik yapıyor olabilirdim. bayağı darp nedeni bu saçma arama olabilirdi. aynı şekilde anneniz üzülüp sağlık sorunu yaşayabilirdi. biraz tuhaflar.Covid pozitif çıkmıştım beni arayıp ulaşamayınca hiç haberi bile olmayan üzülmesin diye söylemediğim annemi aramışlardı sonucu söylemeye çok üzülmüş sinirlenmiştim ama sizin durumunuzda saçmalamışlar
Daha neler duyacağız acabaablam ve annem covid servisinde yatarken sağlık bakanlığından arayan operatör sizin hakkınızda şikayet var bir beyfendi sizi dava edecekmiş kendisiyle aynı otobüste olduğunuz ve corona bulaştırdığınız gerekçesiyle demiş. ablam demiş sen posta güvercini misin yoksa bakanlık çalışanı mı![]()
Sağlık ocağından beni bi kere beni aramışlardi gebelik var mı olursa bilgilendirin diye ama siz olmadan annenize bilgi verilmesi yanlışkadın şahsi numaradan aramış bayağı ya. geldim baktım. whatsapp profili bile var. sanırım bu kadın sağlık ocağı çalışanı ve işgüzarlık yaptı.
Neye şaşırdınız ki bu kadar? Ülkede hala bir şeylere şaşırıyor muyuz?
Birkaç sene önce yine aynı tarzda bir şey yapmışlardı, unutuldu tabii.
2013-2014 yıllarından birinde hamilelik testi yaptıran kadınların eşlerine haber verdiler.
Hatta yandaş gazete linki koyayım da şuraya, iftira atıyollaaaa demesinler
hürriyet
Bu da başka gazeteden.
sabah
haklısınız ne diyebilirim ki...Neye şaşırdınız ki bu kadar? Ülkede hala bir şeylere şaşırıyor muyuz?
Birkaç sene önce yine aynı tarzda bir şey yapmışlardı, unutuldu tabii.
2013-2014 yıllarından birinde hamilelik testi yaptıran kadınların eşlerine haber verdiler.
Hatta yandaş gazete linki koyayım da şuraya, iftira atıyollaaaa demesinler
hürriyet
Bu da başka gazeteden.
sabah
Ilk evlendiğin de bütün hastane kayıtlarım aldığım ilaçlar gebelik takibim bile babama msj olarak gidiyordu aradım dedim bilgilerim güncellensin kendi numaramı verdim artık bana geliyor sadecemerhaba,
son bir kaç ay içinde evlenen hanımlarımıza özellikle soruyorum. Çünkü şu an hem kızgın hem şaşkınım. Annemi sağlık bakanlığından arayarak kızınız evleniyor, kan testi vermiş, herhangi bir sağlık sorunu olursa ücretsiz yardım alabilir falan denilmiş. Annem benim neredeyse 30 yaşında olduğumu, neden beni değil onu aramadıklarını, bunun normal olmadığını söylemiş. Ancak kadın sağlık bakanlığı bana bu numarayı verdi demiş. Numaram e-devlette ve e-nabız sisteminde kayıtlı. Daha geçen günlerde de hastaneye kendim gittim. 29 yaşındayım annemi aramaları tuhaf. mahremiyet nerede?
ay yok artık. benim 12 senedir aynı yere bağlı bir doktorum var ama numaram hep aynı.Ilk evlendiğin de bütün hastane kayıtlarım aldığım ilaçlar gebelik takibim bile babama msj olarak gidiyordu aradım dedim bilgilerim güncellensin kendi numaramı verdim artık bana geliyor sadece
Benim.de haberim yoktu ta ki gebelik takibim msj olarak gelince babam dedi bana bunlar geliyor diye hemen duzelttirdim ebeveyn olarak babam bekarken kendi numarasını vermiş o da guncellenmemisay yok artık. benim 12 senedir aynı yere bağlı bir doktorum var ama numaram hep aynı.
Aynısını yasadım babamı aramıslardı ben evlenirken, talasemı tasıyıcısı kızınız bi kan merkezimize vs gelmesı gerekir tarzında bısey demıs babama. Ben de o ara yogunluktan ötürü gıtmemıstım. halletmıstık zaten oncesınde test islerini. Bıdaha da aramadılar. Muhtemelen bilgi vereceklerdır dıye dusunmustum ben ama şaşırmıştım neden beni aramadılar dıye.evet kadın kendini tanıtmış. ben sağlık bakanlığından x kişisi, kızınız evlenmek adına talasemi testi ve kan testi vermiş diye söze girilmiş.
bunu da şu an öğrendim. aman aman....Davaliyla davacının açık adresini bile birbirine veriyorlar. husumetli insanlara birbirlerinin adres telefon bilgilerini veriyorlar. biz annene vermişiz çok mu bile derler
ben taşıyıcı çıkmadım ama annemin sinirlenme nedeni jinekolojik bir ihtiyacı olursa ücretsiz denilmesi olmuş. annem kızımın mahremini neden benimle konuşuyorsunuz demiş. yarın bir arayacağım şu işgüzar hanımzadeyi.Aynısını yasadım babamı aramıslardı ben evlenirken, talasemı tasıyıcısı kızınız bi kan merkezimize vs gelmesı gerekir tarzında bısey demıs babama. Ben de o ara yogunluktan ötürü gıtmemıstım. halletmıstık zaten oncesınde test islerini. Bıdaha da aramadılar. Muhtemelen bilgi vereceklerdır dıye dusunmustum ben ama şaşırmıştım neden beni aramadılar dıye.