Sağlık bakanlığı bebekleri kaç aya kadar takip ediyor?

Bu yolu secmeleri terbiyesizlik kesinlikle bir cezasi olmali ama, aranma sayinizdan belli yani olmaz ki bu kadar
Yasal bir prosedürse kimsenin günahını almak istemiyorum. Emin olmak için açtım konuyu.

bu işte bi pislik var gibi
bir kere nasıl korunduğum soruldu ve bir dosyaya yazıldı onun dışında kişisel bir soru duymadım. birkaç ayda bir de çocuğun boy ve kilosu için ararlar, bakanlığa bildirmek zorunda oldukları için...

Yasal bir prosedürse kimsenin günahını almak istemiyorum. Emin olmak için açtım konuyu.

Evet oyle,ama 14 gun arayla olmasi bir tuhaf. Ya bilgilerinizi kayit etmeyi unuttu, ya da sizin dediginiz durum gecerli. Ben olsam acmazdim telefonunu.

Herkese uygulnana bişey yiğenim 36 aylıkken çağırdılar

bence direk kuzenim de var niye onu aramıyosunuz diye sor..

Kuzenini takip eden ebe farklıdır belki. Çünkü her dr un bir ebesi ve onlara bağlı belli bir sayıda hastaları var. Biri arar ilgilidir diğeri o kadar önemsemez aramamıştır. olabilir yani

Bilemiyorum ama

bir kamu görevlisi ebe kendini bu kadar saçma bir konu için neden riske atsın?

Diyelim cinsel hayatın aktif illa eşinle mi olacak , belki başka sevgilin var?

Hem boşanmış gitmişsin artık, birbirinizde gözünüz olsa boşanmazdınız değil mi?

Bence atın kafanızdan bu tarz düşünceleri kendinizi yorarsınız yok yere, sallamayın boşverin .

Prosedur yasal da 14 defa aranmaniz icin arayan kisinin ya anlama sorunu olmali ya da bir art niyeti olmali bence
14 defa değil aslında 14 gün arayla ..

Doktor titizse olabiliyormuş özel durumlarda benim aldığım duyum bu yönde idi

Bu arada konu sahibi şikayet Hakkı'n illa vardır .. İçin rahatlayacaksa yap şilayetini

beni de bir kaç yılda bir arıyorlardı eski sağlık ocağından 4-5 yaşına kadar sordular. yenisinde aşı için bile pek üstelemiyorlar kişiden kişiye değişiyor galiba. hemen aklınıza başka şeyler getirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…