- 28 Ağustos 2020
- 9.002
- 41.411
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
Hangi bölüm?biriktir çok da umrumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi bölüm?biriktir çok da umrumda
Adı çıktı zaten, Laz damarıyla burç damarını karıştırıp shotlıyor sonra duvarına Bibi’nin selamı var postları atılıyorBibi aman dur iki gündür konulara bir girişin var bir çıkışın valla uçcan dur
Adliyeyi bilmem ama hastanede bunun gibileri tutarlarmı nasıl ezip zorluyorlar bir gün sonra bile gitsen bir gün önceki senden üst oluyor sence bu becerebilirmiUlkedeki egitim kalitesi de, ogrenci profili icler acisi, 10 yil sonraki hastaneyi, adliyeyi, devlet kurumlarini cok merak ediyorum ne halde olacaklarSaglik bolumleri cazip bolumler degil miydi, bizim Vanessa nasil kazandi
![]()
Ben en iyisimi biraz daha biriktireyim müdüremAdı çıktı zaten, Laz damarıyla burç damarını karıştırıp shotlıyor sonra duvarına Bibi’nin selamı var postları atılıyor
Vanessa gözünüzü seveyim sizde aklınıza eseni bdvye yazmayın artık, atar gider de yapmayın sakin olun.
400 puanla kazandım yil boyunca hiç çalışmadım millet hep açıkta kalmışUlkedeki egitim kalitesi de, ogrenci profili icler acisi, 10 yil sonraki hastaneyi, adliyeyi, devlet kurumlarini cok merak ediyorum ne halde olacaklarSaglik bolumleri cazip bolumler degil miydi, bizim Vanessa nasil kazandi
![]()
E o zaman sorun neNiye yaptirmiyim kazandım okuyacağım tabii ki
Maşallah vallahi eğer doğruysa zaten öğrenmeniz için okul var ya?İstanbulda iyi bir devlet üniversitesinde saglik bölümü kazandım hiç ders çalışasımadim 1 sene boyunca kimya muhdersleri dersleri çok zordu zaten
Ne yapıyım ben şimdi hiç bilmiyorum saglik alanını
Kardeşim de itu makina kazandi
400 puanla kazandım yil boyunca hiç çalışmadım millet hep açıkta kalmış
Ardahan veya nisantasi uni de değil de gayet iyi bir saglik alanında uni
Bilmem kimin yiğeni hiç sınava girmeden hukuk kazanmış :) 10 yılı beklememize gerek var mı sence?Ulkedeki egitim kalitesi de, ogrenci profili icler acisi, 10 yil sonraki hastaneyi, adliyeyi, devlet kurumlarini cok merak ediyorum ne halde olacaklarSaglik bolumleri cazip bolumler degil miydi, bizim Vanessa nasil kazandi
![]()
Mecbur düşüncen çok kritik bir branş40lık kocakarı olduğum için mutlu oldum şu an, temiz 30 yıl daha yaşayıp ölmek istiyorum umarım senin çalıştığın hastaneye düşmem Vanessa![]()
hepsini anladım, takdir edilmek istiyorsun ulan nasıl da başardın be helal dememizi istiyorsun çok anlaşılır şeyler. Ama bu kadar gizeme gerek var mı? Şu üni şu bölüm kazandım, kiralar kaç para karnımı ne kadara doyururum mezun olunca neler yapabilirim vs diye sorman daha işlevsel olmaz mı senin için?400 puanla kazandım yil boyunca hiç çalışmadım millet hep açıkta kalmış
Ardahan veya nisantasi uni de değil de gayet iyi bir saglik alanında uni