Sağlık ocağından gebelik var mı diye aranmak?

Saglik ocagi fark etse erkenden ,gebelik sonlandirilabilir. Hastane polisi fark ettiginde zaten bebek dunyaya gelmis artik bir faydasi yok. Hem diyoruz ki insanlar cahil korunmayi bilmiyor,hem de zorla o korunmayi bilmeyeni anne yapiyoruz. Belki istenmeyen gebeligi sonlandirabilsek cahil bir anneden olma istenmeyen cocuk eksik olacak bu dunyadan?

Es korunmasi durumunda da bu kadar ayrintiyi paylasmaya gerek yok saglik ocagiyla. Amaclari bizi bilgilendirmekse sorsunlar korunmayi biliyor muyuz diye. Kisaca bahsetsinler soyle korunulur boyle korunulur diye. Onlar sadece soru soruyorlar.

Sensin o lakin denklemi bastan beri yanlis yaziyormusum, cok uzgunum, zira en son 11. Sinif biyoloji dersiyle duruyorum ahskabskns Yillardir mat gormedim ama iyidir mat’im. Bak dogrusu geliyor simdi, yanlis yazim icin de uzgunum

x> (y+z) 2
Ben niyetini biliyorum ya senin. O yeterli

Hayır özel hastane kitabina uyduruyo diyelm biz buna
Bilemedim,sali gunu aradim pek cok ozel hastaneyi yapmiyoruz dediler. Sadece ozel muayenehanelerde yapilabiliyormus. Narkoz verecek,belki ben orda ölüp gidecem yani,hastanede yaptirmak bana daha guvenli gelirdi acikcasi.

Il
İlk evlendıgımde her saglık ocagına gıttıgımde soruodu hemsıre .Ama hıc aramadı .Sonra gıttıgımde boşandım dedım daha hıc sormadılar

Tasininca saglik ocagimi değiştirmek zorunda kaldim. Hemsire banada gebelik durumu olursa bana bildir mutlaka dedi. Aşılar oluyor onun icin arıyorlarmış bu yüzden yani.

Ay bende çok güldüm ben anemi tedavisi görüyorum bazen fazla ilaç yazıldığı zaman arıyorlar gebelikmi var diye

Beni aramislardi gebelik var mı sistem guncellemesi yapıyoruz diye öyle bı durumda bildirmemi istemişti

Bursa'da yasayan bir arkadaşım da aynısını anlatmıştı. Arayıp sormuşlar..

Konuyu görünce sinirim bozuldu.
Ne zaman başka bir sebepten gitsem doktor gebeliği sorduğu gibi azarlarcasına yükselerek "önce bize haber vereceksiniz" diye carlıyor.
Bana normal gelmiyor bu durum.

Nasıl insanlar var ya.
İnşallah benimki de sonra öyle bir şeye dönüşmez

Konuyu görünce sinirim bozuldu.
Ne zaman başka bir sebepten gitsem doktor gebeliği sorduğu gibi azarlarcasına yükselerek "önce bize haber vereceksiniz" diye carlıyor.
Bana normal gelmiyor bu durum.
Korunuyor musunuz nasıl korunuyorsunuz hamile misiniz düsunuyor musunuz evlenmeyi düşünüyor musunuz.
Bu sorular ilerde neye evrilecek acaba.
İnşallah bugün korundunuz mu kaç kere oldu falan diye de sormaya baslamazlar.

Korunuyor musunuz nasıl korunuyorsunuz hamile misiniz düsunuyor musunuz evlenmeyi düşünüyor musunuz.
Bu sorular ilerde neye evrilecek acaba.
İnşallah bugün korundunuz mu kaç kere oldu falan diye de sormaya baslamazlar.
Bekar ama hamile olan kadinin babasina haber veren deliler de var. Buna sistem diyenler neyi amacliyor onu merak ediyorum.

Bekar ama hamile olan kadinin babasina haber veren deliler de var. Buna sistem diyenler neyi amacliyor onu merak ediyorum.
Babanın numarası sistemde varsa pekala kızının da vardır nasıl arayıp ulasamiyorlar ki.
Gerçekten sistemin çok açığı var bence bu tarz konularda.

Babanın numarası sistemde varsa pekala kızının da vardır nasıl arayıp ulasamiyorlar ki.
Gerçekten sistemin çok açığı var bence bu tarz konularda.
Amac ahlak zabitaligi cunku. Mesele gebelik takibi falan degil. Toplumda kadina ne sekilde bakildigi ortada,hamileye bakis acisi daha beter.

bunun bir üstünü geçen haftalarda yaşadım, aile sağlığından aranıp evlilik durumu var mı diye soruldu, ki bekarım, öğrenciyim hâlen. hayır dedim, peki nişanlılık var mı dedi. ya sabır ya selamet. yok dedim, sanıyorum ki sevgilin var mı diye de sorabilirdi güldüm geçtim ancak çoook saçma

Ya işte her şeyi anladım ama bu kısım o kadar saçma ki.
Abi ne alaka evliliğimiz nişanlılığımız niye bunları ilgilendiriyor.
Bu saçmalığın kaçıncı boyutudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…