- 17 Aralık 2015
- 27.008
- 49.326
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takip yapmak mecbur bildiğim kadarıyla, sayı falan bildiriyorlar.Pandemiyle ilgisi yok önceden de ararlardı beni
Mutant virüsün etkilediğini bilmiyordum.Arkadaşlar hemen geyiğe vurmasanız mı acaba. Mutant virüsün en çok gebeleri ve bebekleri etkilediği söylendi, bakanlık ekstra takip istemiş olabilir. Ya da yukarıda yazıldığı gibi pandemi çekincesiyle gelemeyenlerin kontrol edilmesi istenmiş olabilir. Hemşirenin işi gücü yok da merak edip sizi arayacak. Talimat gelmiştir bakanlıktan
Geçen sene beni de aramışlardı gebelik var mı diyeKizlar merhaba.
Şuan gerçekten gülüyorum başıma başlıktaki şey geldi.
Bu sağlık ocağından eşimi de görünce kadın soruyordu gebelik var mı olursa mutlaka bildirsin falan diye.
Buna tamam dedim tuhafıma gitmedi de az önce kadın aradı soruyor bana gebelik var mı diye.
Başına böyle bir şey gelen var mı?
Sağlık ocağı böyle arayıp gebelik var mı diye falan sorabiliyor mu? Çevremde hiç duymadım da böyle bir şey.
Arayıp hamile olursan önce kocana sonra annene sonra bize söyle denilmesi normal mi.
Ay gülmem geldi yine.
Hayatımda daha saçma bir diyaloğun içine girmemiştim.
Pandemi dönemi olduğu için mi böyle acaba?
Eğer böyleyse bilmiyorsam cahilliğime verin çok komik geldi çünkü![]()
.
Yok yani çocuk düşünüyor olsam ve olmasa bunların stresine iyice olmaz zaten.
Acaba mahallede tek evli ve çocuksuz ben miyim yeni bir bebekle şereflenecek de şehrin anahtarını mi verecekler bize?
Ay bu ne ya![]()
![]()
Kadının kocandan sonra bana haber ver demesinden dolayı olabilir belki![]()
Aynen.takip yapmak mecbur bildiğim kadarıyla, sayı falan bildiriyorlar.
Hamile kalırsanız önce eşinize, sonra annenize, sonra bize söyleyin diye uyarmaları da mı prosedür gereği?Her hamile ve yenidoğan aile hekime tarafından takibe alınmalı,bilgilendirilmeli,aylık aşı kontrolleri yapılmalı vs vs. Sağlık bakanlığı tarafından sıkı kontrol ediliyor bu durum. Yoksa hemşire sizin özel hayatınıza meraklı değil,rahat olun. Bilmiyorsam cahilliğime verin demişsiniz ya,cahilliğinize güldüm bende .
Beni de aramışlardı aile hekimimiz hemde bir kaç kezKizlar merhaba.
Şuan gerçekten gülüyorum başıma başlıktaki şey geldi.
Bu sağlık ocağından eşimi de görünce kadın soruyordu gebelik var mı olursa mutlaka bildirsin falan diye.
Buna tamam dedim tuhafıma gitmedi de az önce kadın aradı soruyor bana gebelik var mı diye.
Başına böyle bir şey gelen var mı?
Sağlık ocağı böyle arayıp gebelik var mı diye falan sorabiliyor mu? Çevremde hiç duymadım da böyle bir şey.
Arayıp hamile olursan önce kocana sonra annene sonra bize söyle denilmesi normal mi.
Ay gülmem geldi yine.
Hayatımda daha saçma bir diyaloğun içine girmemiştim.
Pandemi dönemi olduğu için mi böyle acaba?
Eğer böyleyse bilmiyorsam cahilliğime verin çok komik geldi çünkü![]()
.
Yok yani çocuk düşünüyor olsam ve olmasa bunların stresine iyice olmaz zaten.
Acaba mahallede tek evli ve çocuksuz ben miyim yeni bir bebekle şereflenecek de şehrin anahtarını mi verecekler bize?
Ay bu ne ya![]()
![]()
Gerçekten aile psikoloğu kesinlikle olmalı.Bizim aile hekiminin hemşiresi her ay arıyor sağolsun . Çocukların boyunu kilosunu soruyor .
Elle meme kontrolü yapıyor musunuz diyor . Hamilelik var mı diyor . Korunma yöntemleri ile ilgili sormak istediğiniz bir şey var mı diyor.
Bence iyi de yapıyor . Çünkü bazı insanlara hatırlatma yapmak iyi olur .
Ben aslında art niyet görmedim bu durumda . Hatta bence toplumun gelişme aşamaları diye bakarım . Keşke birer tane aile psikoloğumuz olsa . Ne iyi olur.
Ona kalırsa her sene başında biz de çocuklara eviniz kira mı , odanız var mı , kardeş sayısı , gelir durumu , anne baba ile ilgili sorular soruyoruz . Gerçi bizimki yazılı oluyor . Evde doldurup getiriyorlar .
Yok hiç baktirmamıştım.Daha önce hiç kan testinde beta hcg hormonuna baktırdınız mı?
Ben daha önce baktırmıştım. Beni aylar sonra o test için gebelik var mı diye aramışlardı.Yok hiç baktirmamıştım.