merhaba kızlar
4 gün önce ani bir hareket sonrası koluma inanılmaz ağrı girdi yere yığıldım ve hemen hastaneye gittim
Çekilen mr ve röntgen sonrası kaslarımda yırtık tespit edildi
İlk gittiğim özel hastane acil ameliyat şart dedi
Daha sonra devlet hastanesine gittim doktor ameliyata gerek Yok dedi
İnanılmaz ağrılar çekiyorum başka doktorlar arıyorum şimdilik 10 gün raporluyum
Ailemden uzaktayım bi yığın dertleri olduğu için kimseye bsy demedim ailemden, arkadaşlarım yardıma geliyor sürekli yanımdalar
Ama içimde bir telaşta var anneme söylersem hem çok üzülür hem gelir hemen gelmesini istemiyorum yeteri kadar derdi var
Bi yandan işime dönmek istiyorum Allahım inşallah kısmet eder işe dönmekte sıkıntı yaşamam
SiZce aileme durumu anlatmalı mıyım yoksa ameliyat olmam kesinleşirse mi anlatayım
4 gün önce ani bir hareket sonrası koluma inanılmaz ağrı girdi yere yığıldım ve hemen hastaneye gittim
Çekilen mr ve röntgen sonrası kaslarımda yırtık tespit edildi
İlk gittiğim özel hastane acil ameliyat şart dedi
Daha sonra devlet hastanesine gittim doktor ameliyata gerek Yok dedi
İnanılmaz ağrılar çekiyorum başka doktorlar arıyorum şimdilik 10 gün raporluyum
Ailemden uzaktayım bi yığın dertleri olduğu için kimseye bsy demedim ailemden, arkadaşlarım yardıma geliyor sürekli yanımdalar
Ama içimde bir telaşta var anneme söylersem hem çok üzülür hem gelir hemen gelmesini istemiyorum yeteri kadar derdi var
Bi yandan işime dönmek istiyorum Allahım inşallah kısmet eder işe dönmekte sıkıntı yaşamam
SiZce aileme durumu anlatmalı mıyım yoksa ameliyat olmam kesinleşirse mi anlatayım