• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık

88yagmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
79
67
3
36
merhaba kızlar
4 gün önce ani bir hareket sonrası koluma inanılmaz ağrı girdi yere yığıldım ve hemen hastaneye gittim
Çekilen mr ve röntgen sonrası kaslarımda yırtık tespit edildi
İlk gittiğim özel hastane acil ameliyat şart dedi
Daha sonra devlet hastanesine gittim doktor ameliyata gerek Yok dedi
İnanılmaz ağrılar çekiyorum başka doktorlar arıyorum şimdilik 10 gün raporluyum
Ailemden uzaktayım bi yığın dertleri olduğu için kimseye bsy demedim ailemden, arkadaşlarım yardıma geliyor sürekli yanımdalar
Ama içimde bir telaşta var anneme söylersem hem çok üzülür hem gelir hemen gelmesini istemiyorum yeteri kadar derdi var
Bi yandan işime dönmek istiyorum Allahım inşallah kısmet eder işe dönmekte sıkıntı yaşamam
SiZce aileme durumu anlatmalı mıyım yoksa ameliyat olmam kesinleşirse mi anlatayım

Anlatma, üniversite veya araştırma hastanesine de görün.
İyileştikten sonra söylersin, zaten arkadaşların varmış

Aranızda böyle bir sorun yaşayıp ameliyatsız düzelen var mı herkesinki aynı olmaz bunun bilincindeyim ama sadece biraz rahatlamak istiyorum ameliyattan çok korkuyorum

Aranızda böyle bir sorun yaşayıp ameliyatsız düzelen var mı herkesinki aynı olmaz bunun bilincindeyim ama sadece biraz rahatlamak istiyorum ameliyattan çok korkuyorum
Yirtik iyilesmez. Bu net canim. Ha ne olur peki? Sana fizik tedavi verir advil (ilac) verir. Bir sure agrilarin gecer. Iyilestim sanirsin ama iyilesmez.

O yirtigin dikilmesi lazim.

Şöyle ki
yıllar önce annem beni tuvalete götürdüğünde kaldırırken bacağındaki kaslardan ikisi ani hareket sonucu yırtılmış.
çok ağrılar çektiğini hatırlıyorum ve geçici tedavi yöntemleri ile ağrı dindi
annem sürekli spor yaptı ve o kaslarını güçlendirdi, şuanda hiçbir ağrısı yok, kas yırtığına menüsküs deniyor araştır kası sürekli çalıştırmanın faydalı olduğunu göreceksin.
ona da ameliyat dediler 25 yıl geçti hala olacak :)))
onun dışında ben annene söylemen taraftarıyım
bu gibi durumlarda insanın arkadaşları yetmiyor, annenin verdiği destek bambaşka
geçmiş olsun

Şöyle ki
yıllar önce annem beni tuvalete götürdüğünde kaldırırken bacağındaki kaslardan ikisi ani hareket sonucu yırtılmış.
çok ağrılar çektiğini hatırlıyorum ve geçici tedavi yöntemleri ile ağrı dindi
annem sürekli spor yaptı ve o kaslarını güçlendirdi, şuanda hiçbir ağrısı yok, kas yırtığına menüsküs deniyor araştır kası sürekli çalıştırmanın faydalı olduğunu göreceksin.
ona da ameliyat dediler 25 yıl geçti hala olacak :)))
onun dışında ben annene söylemen taraftarıyım
bu gibi durumlarda insanın arkadaşları yetmiyor, annenin verdiği destek bambaşka
geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim ancak bi sıkıntım da şu ki doktorun verdiği rapora göre işe dönebileceğim yaptığım yoksa işyerim beni gönderir bilmiyorum ne olacak sabahlara kadar ağlıyorum

Sadece 14 Gün İçinde İstenmeyen İnatçı Vücut Yağlarınızı Çözecek Her Türlü, Bilim Kusursuz Bir Sistem ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun,çok üzüldüm.
İnşallah kolay bir çaresi bulunur.
Ben söylemezdim aileme.
Büyük ihtimalle ameliyat sonrası öğrenirlerdi.
Allahım muhtaç etmesin inşallah kendi başımın çaresine bakmayı acı da olsa öğrendim galiba...
Tabii sizi bilemem illa ki ailesini yanında isteyeni de anlayabilirim.

Back
X