Sağlıkçılar bakabilir mi çok acil

Ya allah aşkına doktor dişinizle ilgileniyor. Çamaşır suyu olduğunu öğrenince sakince sorabilirdiniz "ben bebek emziriyorum bunun bir sakıncası olabilir mi" diye. Bu kadar basit.

Büyük tepkiler, stresler....Bunlara ne gerek var Allah aşkına. Ayrıca hamileler emzirenler islem başlamadan önce hekimine durumunu bildirse daha doğru olur. Işlem esnasında değil.

bence kendi jargonlarında kıslatmışlar ismini ,teorik olarak çamaşır suyu işlevi gören diş bakım sıvısı.

Bi siz mi biliyorsunuz söyledim zaten. Sadece onu ağzıma sıkınca midem bulandı ve ne çamaşır suyumu bu dedim ne var bunda Allah aşkına

Bi siz mi biliyorsunuz söyledim zaten. Sadece onu ağzıma sıkınca midem bulandı ve ne çamaşır suyumu bu dedim ne var bunda Allah aşkına
Siz yazılanı anlamıyorsunuz galiba. Diyorum ki kalkıp hiddetlenip orayı burayı aramak yerine güzel güzel konuşabilirdiniz doktorunuzla. Medeni insanların yapacağı gibi yani

Yanlız şikayet edicem falan demedim doktora.
Bir hışımla kalkmak, hemen çamaşır suyu mu ben emziriyorum ilaç bile içmiyorum diye yükselmek, çıkınca sağlık bakanlığını aramak ve kapanış.

Yanı demek istediğim sakince konuşup dertlerinizi anlatsakız ve karsidakinin de cevaplarını dinleseniz sizin için daha yararlı bir iletişim şekli olacak. Hem boşuna verilmemiş olacaksınız hem de o sorunuzla ilgili daha tatmin edici cevaplar elde edeceksiniz. Sizce de size yakışan bu değil mi?

Tamam arkadaşlar yazmanıza gerek yok ben anladım ne olduğunu yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum

Bildiginiz camaşır suyu seyreltilerek kullaniliyor, tek sorun alerjinizin olup olmaması.
Yasal olarak bir sıkıntı olacağını sanmam.

Demek istediğim buydu gayet sakindm zaten ben midem bulandığı için affedersiniz öğürmek zorunda kaldım
Akabinde çamaşır suyu mu bu dedim evet dedi emziriyorum ben bi sıkıntı olmaz dimi dedim ters konuştuğumu düşünmüyorum ha o benle dalga geçmiş olabilir o da beyefendinin ayıbı

Neden ayıbı olsun. Doktorunuza emzirdiğinizi söyleyip bi sakıncası olup olmadığını sizin sormanız gerekiyordu. Ki olmadığı için sorma gereği bile duymamış.

Konu sahibinin bu kadar üzerine gitmenize gerek yok, belkşde ilk kez böyle bi durumla karşılasmıs ve çocuğunu emzirdiği için panik yapmış olabilir,orada çalışan sağlıkcının da dalga geçtiğini düşünmüyorum camasırsuyuyla eşdeğer bişey kullanıyorlar, Konu sahibi keşke şikayet etmeden uygun bi şekilde konussaysınız derdim ama olan olmuş geçmiş olsn

Şikayet edilmedi zaten geri çekildi.
Neden ayıbı olsun. Doktorunuza emzirdiğinizi söyleyip bi sakıncası olup olmadığını sizin sormanız gerekiyordu. Ki olmadığı için sorma gereği bile duymamış.
Yazılanları okumuyorsunuz sanırım emzirdiğimi baştan söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…