- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Neyi saçma sorduğum sorunun sağlıkçımıyım ben bileyim sodyum hipoklaritiAdam seninle dalga geçmiş...çünkü sen çok saçma bir soru sormuşsun...offf valla çalışırken sıkılmıştım gülme bastı sağ ol
bence kendi jargonlarında kıslatmışlar ismini ,teorik olarak çamaşır suyu işlevi gören diş bakım sıvısı.Şöyle hemşiresine hipo getir dedi hemşire enjektörde getirdi. Burda çamaşır suyuna hipo derler genelde ama o an onu ağzıma sıkacağı gelmedi aklıma. Kutusunu falan görmedim ben. Kendisine sordum kendi dedi evet çamaşır suyu diye
Bi siz mi biliyorsunuz söyledim zaten. Sadece onu ağzıma sıkınca midem bulandı ve ne çamaşır suyumu bu dedim ne var bunda Allah aşkınaYa allah aşkına doktor dişinizle ilgileniyor. Çamaşır suyu olduğunu öğrenince sakince sorabilirdiniz "ben bebek emziriyorum bunun bir sakıncası olabilir mi" diye. Bu kadar basit.
Büyük tepkiler, stresler....Bunlara ne gerek var Allah aşkına. Ayrıca hamileler emzirenler islem başlamadan önce hekimine durumunu bildirse daha doğru olur. Işlem esnasında değil.
Siz yazılanı anlamıyorsunuz galiba. Diyorum ki kalkıp hiddetlenip orayı burayı aramak yerine güzel güzel konuşabilirdiniz doktorunuzla. Medeni insanların yapacağı gibi yaniBi siz mi biliyorsunuz söyledim zaten. Sadece onu ağzıma sıkınca midem bulandı ve ne çamaşır suyumu bu dedim ne var bunda Allah aşkına
Yanlız şikayet edicem falan demedim doktora.Siz yazılanı anlamıyorsunuz galiba. Diyorum ki kalkıp hiddetlenip orayı burayı aramak yerine güzel güzel konuşabilirdiniz doktorunuzla. Medeni insanların yapacağı gibi yani
Bir hışımla kalkmak, hemen çamaşır suyu mu ben emziriyorum ilaç bile içmiyorum diye yükselmek, çıkınca sağlık bakanlığını aramak ve kapanış.Yanlız şikayet edicem falan demedim doktora.
Demek istediğim buydu gayet sakindm zaten ben midem bulandığı için affedersiniz öğürmek zorunda kaldımBir hışımla kalkmak, hemen çamaşır suyu mu ben emziriyorum ilaç bile içmiyorum diye yükselmek, çıkınca sağlık bakanlığını aramak ve kapanış.
Yanı demek istediğim sakince konuşup dertlerinizi anlatsakız ve karsidakinin de cevaplarını dinleseniz sizin için daha yararlı bir iletişim şekli olacak. Hem boşuna verilmemiş olacaksınız hem de o sorunuzla ilgili daha tatmin edici cevaplar elde edeceksiniz. Sizce de size yakışan bu değil mi?
Yazılanları okumuyorsunuz sanırım emzirdiğimi baştan söylemiştimNeden ayıbı olsun. Doktorunuza emzirdiğinizi söyleyip bi sakıncası olup olmadığını sizin sormanız gerekiyordu. Ki olmadığı için sorma gereği bile duymamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?