- 26 Kasım 2017
- 1.056
- 1.758
- 133
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Şikayet edilmedi zaten geri çekildi.
Yazılanları okumuyorsunuz sanırım emzirdiğimi baştan söylemiştim
Aynen canım bizim buralarda da öyleİlk çıkan markaların adı kalıyor :) Margarine Sana yağı,bulaşık deterjanına mintax,katı yağa vita,ocağa milangaz,çamaşır makinesi deterjanına da tursil denir bizim oralarda da.
Mersinde camasir suyuna hipo derizŞöyle hemşiresine hipo getir dedi hemşire enjektörde getirdi. Burda çamaşır suyuna hipo derler genelde ama o an onu ağzıma sıkacağı gelmedi aklıma. Kutusunu falan görmedim ben. Kendisine sordum kendi dedi evet çamaşır suyu diye
Kayseri canım yaşadığım yer.Sizin ora derken ? Hipo kelimesini ilk kez duydum
Rahmetlik babaannem de ilaç derdi çamaşır suyuna. Nasıl seviyorsa artıkBizim burada da hipo denir
Benim dişime sıktı, yutma dedi, kokusu çamaşır suyu gibiydi ben aldırmadım sonra dedi çamaşır suyu kokusunu alıyor musun dedi evet dedim güldü çamaşır suyundaki bazı maddeler var bunda dedi . Dişçi şaka yapmış, bir şey olmaz ben hamileydim üstelik.
AbooRahmetlik babaannem de ilaç derdi çamaşır suyuna. Nasıl seviyorsa artık
Takma dişlerini çıkarır çamaşır suyuna koyardı
Çamaşır suyu ve takma dişleri vileda kovasına koyuyordu amaAbooALLAH rahmet eylesin nasıl cesaret iyi bir temizlik hastası demek
Çamaşır suyu ve takma dişleri vileda kovasına koyuyordu amasonra dişleri çıkarınca yerleri siliyordur ziyan olmasın diye
Belli yaştan sonra akli melekeler azalarak kayboluyor malum
Canım diş hemşiresiyim. Kanal tedavisinde kanalları temizlemek amacıyla ya oksijenli su ya sodyum hipoklorit halk tabiriyle çamaşır suyu ama suyla açılıyor o %5 düşün yani sağlığına zarar verecek emzirmeyle bebeğine geçecek bişey değil. Yada serum. Doktor keşke açıklama yapsaydı sana içini rahatlatsaydi. Bunlar kullanmadan kanal temizliği yapılmaz. Enfekte olur yani anlatabilmisimdir umarım. Sağlık Bakanlığı temin ediyo hastanelere bunları. Sakıncası olsa kullandirilirmi sence o kadar denetim varken. İçini ferah tut olur mu hiç bi sıkıntı olmaz.Arkadaşlar bu sabah 9 buçukta dişçiye gittim dişime daha önce yapılmış kanal tedavisini açıp temizleyip tekrar dolgu yapacaktı. Geçen hafta temizledi geçici dolgu yaptı. Bugün gittiğimde geçici dolguyu çıkarıp son bi temizleyip dolgu takacaktı. Dolguyu takmadan önce dişime çamaşır suyu enjekte etti. Farkeder etmez tükürdüm (üstelik emziriyorum ben). Çamaşır suyu mu bu dedim evet dedi. Bende ben emziriyorum bebeğime zarar gelmesin diye ağrı kesici bile içmiyorum bu ne dedim bana enjektörü gösterip bunun hepsini içsen bişi olmaz dedi inanamadım ya çıktım sağlık Bakanlığını aradım şikayet ettim hemen döndüler. Bunun çok ciddi bir durum olduğunu eğer ispatlayamazsam doktorun bize dava açabileceğini söylediler e tabi bende geri çekmek zorunda kaldım şikayetimi . Şuan boğazım yanıyor hafif. İspatlayabilmenin bi yolu yokmu bunu ya.
o bildigimiz camasir suyu degil korkmayin bende emzirirken defalarca dolgu yaptirdim dr emzirdigimi biliyordu hatta yaparken simdi agzina camasir suyu gibi bisey sikacagim korkma dedi disleri yikiyor onlaBebeğime zarar vermez inşallah bikaç damla yutmuş olabilrim çünkü panikten
Ay ama o vita ne berbat bi şeydi yaİlk çıkan markaların adı kalıyor :) Margarine Sana yağı,bulaşık deterjanına mintax,katı yağa vita,ocağa milangaz,çamaşır makinesi deterjanına da tursil denir bizim oralarda da.
15-16 yaşıma kadar patates kızartması dahil onu yedim :/Ay ama o vita ne berbat bi şeydi ya
Orası Adana mı?Şöyle hemşiresine hipo getir dedi hemşire enjektörde getirdi. Burda çamaşır suyuna hipo derler genelde ama o an onu ağzıma sıkacağı gelmedi aklıma. Kutusunu falan görmedim ben. Kendisine sordum kendi dedi evet çamaşır suyu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?