Sağlıkçılar bakabilir mi çok acil

doktorun da hatası var adam gibi bilgilenirse ya. siz de hemen şikayet mi etmişsiniz dogru mu anladım araştırmadan .

Şikayet edilmedi zaten geri çekildi.

Yazılanları okumuyorsunuz sanırım emzirdiğimi baştan söylemiştim

Şikayet ettiniz hanımefendi.
Sadece emin olmadan telefona sarıldığınız için korkudan geri çektiniz.
Hatta buraya konu açmanızın sebebi de haklı iseniz şikayetinizi yinelemek. Emin olmaya geldiniz yani
Keşke ortalığı ayağa kaldırmak yerine diş hekiminize detaylıca sorsaydınız.

İlk çıkan markaların adı kalıyor :) Margarine Sana yağı,bulaşık deterjanına mintax,katı yağa vita,ocağa milangaz,çamaşır makinesi deterjanına da tursil denir bizim oralarda da.
Aynen canım bizim buralarda da öyle pede de orkid deriz markası ne olursa olsun

Diş tedavilerinde her zaman kullanılır çamaşır suyu tarzı birşey.

Hatta öncesinde form alıyorlar çamaşır suyuna alerjiniz olup olmadığına dair. Ama sizin gittiğiniz yer çok profesyonel çalışmıyor herhalde.

Çamaşır suyundan ziyade, bulaşıcı hastalıklardan korkmalısınız böyle yerlerde.

Mersinde camasir suyuna hipo deriz

Rahmetlik babaannem de ilaç derdi çamaşır suyuna. Nasıl seviyorsa artık

Takma dişlerini çıkarır çamaşır suyuna koyardı

Çamaşır suyu ve takma dişleri vileda kovasına koyuyordu ama sonra dişleri çıkarınca yerleri siliyordur ziyan olmasın diye

Belli yaştan sonra akli melekeler azalarak kayboluyor malum
ahahahah çok masum geldi bilemedim yazık ya

Yani şikayet etmeden önce bi araştırsanız iyiymiş ama diş hekiminizde gerçekten lüzumsuzmuş, açıklama yapacağına evet çamaşır suyu diyip sizi tedirgin etmekten ne zevk aldı acaba

Canım diş hemşiresiyim. Kanal tedavisinde kanalları temizlemek amacıyla ya oksijenli su ya sodyum hipoklorit halk tabiriyle çamaşır suyu ama suyla açılıyor o %5 düşün yani sağlığına zarar verecek emzirmeyle bebeğine geçecek bişey değil. Yada serum. Doktor keşke açıklama yapsaydı sana içini rahatlatsaydi. Bunlar kullanmadan kanal temizliği yapılmaz. Enfekte olur yani anlatabilmisimdir umarım. Sağlık Bakanlığı temin ediyo hastanelere bunları. Sakıncası olsa kullandirilirmi sence o kadar denetim varken. İçini ferah tut olur mu hiç bi sıkıntı olmaz.

Bebeğime zarar vermez inşallah bikaç damla yutmuş olabilrim çünkü panikten
o bildigimiz camasir suyu degil korkmayin bende emzirirken defalarca dolgu yaptirdim dr emzirdigimi biliyordu hatta yaparken simdi agzina camasir suyu gibi bisey sikacagim korkma dedi disleri yikiyor onla

Emziren anne her seyden once bebegini dusunur. Kac saat emzirmeyecek, sutunu sagip atmali mi vs vs. Doktorun hastaya saglikli bir bilgi vermesi gerek. Siradan bir vatandas ne bilsin ki, agzina tuhaf tat gelmis sormus,.ne var bunda? Kadini panikletmisler gerektigi sekilde açiklamak yerine. Burada bazi arkadaslar ne guzel açiklamis durumu mesela...

Orası Adana mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…