Sağlıkçılar bakabilir mi çok acil

çamaşır suyu imkansız hidroklorik asit ile dezenfekte ediliyor.onunda tadı çamaşır suyu gibi.bende emziriyorum.kırık dişimle gittiği yere kadar gideceğim

Ota çöpe şikayet etmeye kalkan herkese böyle deseler keşke. Gereksiz şikayetlerden kurtulurdu kurumlar da. Millet ayağı taşa takılsa fıldır fıldır şikayet edecek adam arıyor. Bimer, cimer gibi kurumlar ayağa düştü. Vakit kaybı, para kaybı sırf.

Konu sahibi, suçlamanızdan siz bile emin değilmişsiniz ki hemen korkup şikayeti geri çekmişsiniz. Siz de biliyorsunuz yani haksız yere şikayet olduğunu. O zaman biz ne diyelim? Bilinçlenin bazı konularda.

Nasıl dişinize çamaşır suyu mu ne alaka? Kanınızda çıkar eğer doğruysa

Markasını sorsaydınız bari kalitesizlerden falansa zararlı olurdu.
Dişçinin işi gucu yok çamasir suyuyla yapcak işlemi.
Şikayet edilir de biraz da mantıklı olmak lazım arkadaş.. neyse rezil olmuşsunuz, geçmiş olsun.

Hipo ile camasir suyu ayni sey zaten. Kokusu benziyor degil ayni sey bildigin. Dalga gecmemis.

Oncelikle gecmis olsun. Ustunuze gelmisler epey. Bebeginiz kucuk olmali. Ah bu hormonlar. Koruma ic gudusuyle asiri bir tepki verdiginizi dusunuyorum. Hadi siz paniksiniz anladim da doktor da durun bunun adi şu, islevi bu seklinde aciklama yapamadi mi?

Bebegim cok kucukken ben de dolgu yaptirmak zorunda kalmistim. Hastaydi ve sadece anne sutu aliyordu. Sirf emzirebileyim diye anestezik madde almamistim. Doktor hanim da cok anlayisliydi, fikri veren de oydu. Nazik nazik canli canli oldu bitti.

Sodyum hipoklarittir o çamaşır suyu olsa duramazdınız
Temizleme görevi gördüğü için ve kokusundan dolayı camasır suyu deriz genelde biz ona. Ki zararlı bir şey olsa sizce o malzeme kullanılır mı ? Emzirirken de diş tedavisi olabilirsiniz.

Domestosun içinden mi çekti de enjekte etti allah aşkına.
Kullanılan bir kimyasal öyleymiş gibi gelebilir doktor da dezenfektan demiş, ayrıca dişinizi uyuşturmadan mı yapıyor bunu, o uyuşturucu da vücudunuza giriyor.
Hayır böyle şeylerde yarar zarar dengesine bakılır abartmayın bence

O çamaşır suyu değil. Yani çamaşır suyu ama içindeki bazı maddeler farklı. Ortak maddeleri de var. Ben hamileyken mecburi tedavimde de uygulandı bir şey olmaz. Doktorum da onay vermişti. Diş ağrısından mahvolmuştum. Bu kadar sorun etmeyin.

Bizim burada da hipo denir

Benim dişime sıktı, yutma dedi, kokusu çamaşır suyu gibiydi ben aldırmadım sonra dedi çamaşır suyu kokusunu alıyor musun dedi evet dedim güldü çamaşır suyundaki bazı maddeler var bunda dedi . Dişçi şaka yapmış, bir şey olmaz ben hamileydim üstelik.

canım bunda panikleyecek bir şey yok.ilk defa duymuş olabilirsin evet ama gerçekten çamaşır suyu kullanılıyor ancak yüzde yüz derişik çamaşır suyunu boğazından aşağı dayamıyorlar :) seyreltik miktarını dezenfektan amaçlı kullanıyorlar.işlem sırasında orda kalmıyor bile.tükürük emiciyle gidiyor kaldı ki 50 tur ağzın yıkanıyor o işlem sırasında.o olmasa mikrop kaparsın ki ölümcüldür o mikrop asla küçümsenemez.boşuna garip bir tepki vermişsin yani :)sağlık bakanlığı da asla bir şey yapmaz bu durumda çünkü olayın normal prosedürü bu.

İlk çıkan markaların adı kalıyor :) Margarine Sana yağı,bulaşık deterjanına mintax,katı yağa vita,ocağa milangaz,çamaşır makinesi deterjanına da tursil denir bizim oralarda da.

Sizin ora derken ? Hipo kelimesini ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…