Ne alaka atanmış olanlar 657ye tabi kazanılmış hakları var neden muğlak olsunİlahiyat bölümü çok riskli atanmayı bırakın atanmış olanların bile ilerisi muğlak bana göre
BilmemNe alaka atanmış olanlar 657ye tabi kazanılmış hakları var neden muğlak olsun
İlahiyat bölümü çok riskli atanmayı bırakın atanmış olanların bile ilerisi muğlak bana göre
Ebelik çok daha garantili mobbing olsun yada olmasın
Neden başarısız imasında bulundunuz ben de onu anlamadım :/ üniversiteyi 3.16 not ortalamasıyla bitirdim. Üstelik çok çalışmadan... Sandığınız kadar da alım olmuyor. 55 bin ilahiyatçı sınava girdi. Alınacak hoca sayısı maksimum 3 bin... Benim sinav da yaptığım netlerle başka branştaki öğretmenler dereceyle ataniyorlar. Ama ben 3 binden daha geride kalıyorum. Umarım anlatabilmisimdir.Ilahiyattan o kadar çok alim oluyor ki nasıl atanamadiniz ben onu anlamadim
3000 az mi?diğer branştaki alımlar 1000 in altında,hatta 500 'ün altında.nasil netlerinizle başka branşta dereceyle ataniyorsunuz?Neden başarısız imasında bulundunuz ben de onu anlamadım :/ üniversiteyi 3.16 not ortalamasıyla bitirdim. Üstelik çok çalışmadan... Sandığınız kadar da alım olmuyor. 55 bin ilahiyatçı sınava girdi. Alınacak hoca sayısı maksimum 3 bin... Benim sinav da yaptığım netlerle başka branştaki öğretmenler dereceyle ataniyorlar. Ama ben 3 binden daha geride kalıyorum. Umarım anlatabilmisimdir.
Bende hemsirelik okurdum.70_80 arası ataniyorlarBenim şimdiki aklım olsa att okurum acil tıp teknisyenliği . İki yıllık . Hemen atıyorlar haftada iki gün çalışıyorlar .
Şöyle anlatayım size: gygk 62 eğitim 59 alandan 61 yaptim 4500 sıralama geldi. Ama başka bir branştaki hocalar benle aynı netleri yaptığı halde sıralaması da puani da çok çok iyi. Ilk bin içerisindeler. Atanacaklar Inşallah.3000 az mi?diğer branştaki alımlar 1000 in altında,hatta 500 'ün altında.nasil netlerinizle başka branşta dereceyle ataniyorsunuz?
Tam bilmediğimden soruyorum 4 yıllık ilahiyat okudunuz değil mi? Sanki 2 yıllık benzeri bir bölüm daha vardı.
Ebelik için de 4 yıllık mı okuyacaksınız onun 2 yıllığı var mı?
Şunun için soruyorum. Eğer 4 yıllık mezunsanız 2 yıllık bir bölüm daha okursanız o 2 yıllık bölümden KPSS yle atanamazsınız. Devlet en yüksek derece mezuniyetinizi baz alır.
4 yıl daha okumak sizi daha fazla yormayacak mıEvet 4 yıllık okudum. Ebelikte 4 yıllık bir bölüm. Ebeliğin Kpss taban puanı hemsirelikten daha düşük. 65 puanla ataniyorlar diye biliyorum. Ben de o yüzden bu bölümü istiyorum açıkçası. Çünkü çok yoruldum.
4 yıl daha okumak sizi daha fazla yormayacak mı
Bu arada seçim senesi olduğu için branşınızda toplamda 5bini bulan alımlar yapılabilir. Düşük evet ama atanma ihtimaliniz yok değil bence.
Ooo hastane bir eğlence bir eğlence anlatamamAy benim doğumumda ebem gece hastanede kalmıştı. Nöbet usulü var tabi. Ama bana eğlenceli meslek gibi gelmişti
Hemşirelik zor ya ama özel hastaneydi: Ebe çok tatlıydı. Tek doğuran bendim. Doğurttu gittiOoo hastane bir eğlence bir eğlence anlatamamher nöbet çılgın danslar müzikler şaka şaka çalışma arkadaşların iyiyse gerçekten eğlenceli,tabi aşırı yorucu...ben çok çok yorulurdum ama arkadaşlarımla asiri gülerdim, hastalar bile gülerdi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?