Sağlıkçılar

Hevesinizi kırmak istemem ama ilahiyattan atanamamissaniz diğer atamalarda işiniz zor. Gk gy 62 net çok parlak değil p3 65 falan sanırım
Yok daha yüksek olur. Bu yıl hiç çalışmadan optikten sallayarak hiç boş bırakmadan p3ten 70 aldım. Gyden 33 gkden 30 doğrum vardı. Gerisi full yanlış :/

Benim şimdiki aklım olsa att okurum acil tıp teknisyenliği . İki yıllık . Hemen atıyorlar haftada iki gün çalışıyorlar .

Lütfen yanlış bilgi vermeyin. 87,4 ile kapattı en son. 100 puan üzerinden bu. Nasıl hemen atanıyor olabilirler bu puana?

En son 146 tane psikolog atanmıştı şaka gibi ya. Ne yapacağız üç bin ilahiyatçıyı hala az diyorsunuz. 195 tane de fizyoterapist atanmış. Konu bu değil diyeceksiniz belki ama şu yorumunuza da yazmadan edemedim. Değişik.

Hastane ortamı tabi ki de kötü. İnsanlarla uğraşmak her meslekte zorken bir de hasta insanlar ve onların pek kıymetli refakatçileri ile uğraşmak zaten nasıl kolay olabilir ki? Bunun yanında ebelerin atama puanları gerçekten çok düşük. İlk atamalarda bile çok düşük puanlara atanabiliyorlar. 2020 puanı ile yapılan son atamada da baya düşük kapatmıştı. Sağlık Bakanlığı alımlarında en düşük o kapatıyor yanlış hatırlamıyorsam eğer. Ama üniversite sınavına hazırlanıp, girip, dört yıl okuyup, mezun olup, tekrar kamu sınavına girip oturup alım olmasını ve atanabilmeyi bekleyeceksiniz. Kendinizi bir devlet hastanesinde bulmanız belki 5-6 yılı alacak. O kadar zaman sonra puanlar şimdi olduğu gibi mi olur, alım sayıları artar mı azalır mı, sağlık için de alan sınavı tarzı yeni bir şey gelir mi, bunları hiçbirimiz bilemeyiz. Dolayısıyla tartıp biçip sizin karar vermeniz gerekiyor.

Lisans okuduktan sonra onlisans okuyup onun sınavına girilmiyormus sanırım o sebeple onlisans olmaz
Hemşirelik ve ebelik evet ataması var da bu meslektekiler de onu istemiyor zor diye
Hedef atanmaksa okursanız rahat atanirsijiz
Ama ilahiyata sözlerden gidiliyor hemsirelige sayisaldan sayisal yapabiliyor musunuz ?

Lütfen yanlış bilgi vermeyin. 87,4 ile kapattı en son. 100 puan üzerinden bu. Nasıl hemen atanıyor olabilirler bu puana?
Att zaten lise mezunlari degil mi? Paramedik 2 yil önlisans olan degil mi?
Hangisi 87 ile kapatti?

Yani yanlış anlamayın ama arkadaşınızin durumu başkadır, öyle olsa herkes dilekce vererek lisans diplomasini iptal eder ama öyle bir şey yok

Yani yanlış anlamayın ama arkadaşınızin durumu başkadır, öyle olsa herkes dilekce vererek lisans diplomasini iptal eder ama öyle bir şey yok
Hayır var arayıp sorun ösymyi ama lisansı artık devlet kadrosunda kullanamıyorsun o yüzden çok tercih edilen birsey değil

Hayır var arayıp sorun ösymyi ama lisansı artık devlet kadrosunda kullanamıyorsun o yüzden çok tercih edilen birsey değil
10 yil önce varsa bilemem artık yok, kac kere nette araştırdım önceden. Oyle olsa bütün mühendisler iptal ettirip, 2 yıllık teknikerlik okuyup tekniker olarak atanir çünkü puanlari ve sınav kolaylığı lisansa göre düşük

Anlatamıyorum galiba internetten aratmak yerine arayıp sorun öğrenin oturup yalan konuşacak halim yok

Ebe olmak için harcayacağiniz zamanı kpss ye harcayın atanın.Güzel mesleğiniz var
Ve ebelige nazaran daha rahat bir meslek.
İlk 3 bine girmek cidden zor değil.Ben atandigimda bizim branştan 128 kişi alındı.İlk 20 ye girip atanmiştim ki bende 6 sene sonra atandım.

Ilahiyattan o kadar çok alim oluyor ki nasıl atanamadiniz ben onu anlamadim

Çünkü mezun sayısı da çok.
Ben de ilahiyat mezunuyum, atanamadım.
Bir gelir kontenjanı neredeyse sıfırlar, birisi gelir kontenjanı arşa çıkarır.
Bu ülkede eğitim hele ki de din eğitimi siyasete malzemeye olmaya devam ettiği sürece herkes bu yakınmalara devam edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…