Ben hemsireyim, yani iş bulmak açısından ebelik güzel bir bölüm ve eğer seversen bence güzel bir iş ama sadece hastane değil köye falan da atanabiliyorsun haberin olsun, hastaneler ve sistem çok yorucu ve yıpratıcı, inan mobingin Allah'ı var ama biraz dişli olman gerekiyor iş yerinde dik bir duruşun olmalı ve işini iyi bilmen gerekiyor ki seni ezmesinler tabi bunu zamanla öğreniyorsun...neyse çalıştığın ekip iyiyse gerçekten eğlenceli zamanlar geçiyor ama çok çok yorucu ve yıpratıcı bir meslek, çalışma şartları hergun kötüye gidiyor sanki bilemiyorum ülkede çalışma şartları iyiye giden meslek var mı emin de değilim
sağlık sektörü rahattır rahat değildir diyemeyiz binlerce farklı kurum yüzlerce farklı çalışma alanı olan meslek bende bu işin içindeyim ama ebe hemşire değilim. zor değil mobing kötü niyetli insanlara denk gelmezseniz olmaz. adaleti sağlamak grup içindeki herkesin görevi bence deneyin derimAçtığım ilk başlığım, inşallah doğru yere açmışımdır.
İyi akşamlar,
Öncelikle ilahiyat mezunuyum ve 26 yaşındayım. 3 senedir sınavlara giriyorum ama atanmak nasip olmadı. Umudum da kalmadı.
Yeniden okumayi düşünüyorum. Ebelik bölümünü düşünüyorum. Size danışmak istedim. Çok yorucu mu, hastane ortamı nasıl, gerçekten çok mu mobbing var? Tekrardan okumaya değer mi sizce?
Emin misiniz? Pek kolay atanan bir bölüm değil aslında.Benim şimdiki aklım olsa att okurum acil tıp teknisyenliği . İki yıllık . Hemen atıyorlar haftada iki gün çalışıyorlar .
diğer branştaki netlerle pdr ilahiyat gibi branşlardaki netler aynı olmuyor. ben de pdr mezunuyum ordan biliyorum bölüm ve net ortalamaları hakkında bilginiz yoksa yazmayın. ilahiyat netleri yüksek gerçekten3000 az mi?diğer branştaki alımlar 1000 in altında,hatta 500 'ün altında.nasil netlerinizle başka branşta dereceyle ataniyorsunuz?
Neden muğlak ??İlahiyat bölümü çok riskli atanmayı bırakın atanmış olanların bile ilerisi muğlak bana göre
Ebelik çok daha garantili mobbing olsun yada olmasın
Oh be anlayan biri çıktı çok şükür. Sarılmak istiyorum şuan size :)diğer branştaki netlerle pdr ilahiyat gibi branşlardaki netler aynı olmuyor. ben de pdr mezunuyum ordan biliyorum bölüm ve net ortalamaları hakkında bilginiz yoksa yazmayın. ilahiyat netleri yüksek gerçekten
kpss hakkında bilgisi olanlar anlıyor :))Oh be anlayan biri çıktı çok şükür. Sarılmak istiyorum şuan size :)
Niye ki ilahiyatin ne farki var? Öğretmenlerin çoğu hem alana hem de eğitime giriyor. Ilahiyatin net farki ne oluyordiğer branştaki netlerle pdr ilahiyat gibi branşlardaki netler aynı olmuyor. ben de pdr mezunuyum ordan biliyorum bölüm ve net ortalamaları hakkında bilginiz yoksa yazmayın. ilahiyat netleri yüksek gerçekten
2014te bitirdim atanamadim, kim dedi ataniyorlar diye. Suan en asagi atama puani 88Benim şimdiki aklım olsa att okurum acil tıp teknisyenliği . İki yıllık . Hemen atıyorlar haftada iki gün çalışıyorlar .
Ebelik yapabileceğinizi düşünüyor musunuz? 4 sene okuyacaksınız, sonra kpss atamalarını bekleyeceksiniz. Yani deger diye düşünüyorsanız tabii hayat sizin
Ebeler nasıl bir sıkıntılı ortamda çalışıyorlar biraz açıklayabilir mısınız, pek bilgim yok.Onca sene pnca emek sırf atanayım diye çekilmez. Ben hemşireyim yoğun bir hastanede sürekli nöbetli çalışıyorum. Ebeler bizden daha sıkıntılı ortamda çalışıyorlar birde. Sevmeden ömür boyu yapılacak bir meslek değil bunlar iyi düşünün. Yaş gelecek 30 a. Şuan başka bir iş bulsanız 4 seneye tecrübeniz olur
Lisans mezunu birisi 2 yıllık bölümden atanamaz.Teknikerlik okusanız atanamıyor musunuz kesinlikle yani diploma geçerli sayılmıyor mu?
Bi tanıdık vardı o da ögretmenlikten atanamayınca teknikerlik okumaya başlamıştı.
2 yıl teknikerlik okusanız daha iyi bence. Hem yılı az hem sorumluluk bir tık daha az. Hem 4 yıl okuduktan sonra zor gelmez.
Bana şu an zor geldi açıkçası sizin durum atanmak için bir 4 yıl daha bölüm okumak ki sağlık alanı kolay değil. Nöbeti hastası hasta yakını vs.
Saçma aslındaLisans mezunu birisi 2 yıllık bölümden atanamaz.
Fizik kimya öğretmenleri 60 ile atanıyor90_.95 ile bile ancak.nasil netler düşük ?diğer branştaki netlerle pdr ilahiyat gibi branşlardaki netler aynı olmuyor. ben de pdr mezunuyum ordan biliyorum bölüm ve net ortalamaları hakkında bilginiz yoksa yazmayın. ilahiyat netleri yüksek gerçekten
İlahiyat ta o arada atanıyor zatenBende hemsirelik okurdum.70_80 arası ataniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?