sağlıklı bebek dünyaya getirebilmek

oliviera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
178
90
118
Hocam Merhaba,
Benim geçen yıl 8 haftalık bir düşük ve bu yıl da Dawn sendromlu bebek sonucu tıbbi tahliye var geçen yıl gebeligi 8 ayda elde ettim bu yıl 3 ayda hamile kaldım bu arada geçen yıl amh sonucunum 0,90 çıktı fsh da 8,13 idi bu durumda ben sağlıklı bebek elde edebilmek için tüp bebek mi denemelisiniz yoksa normal yoldan hamile kalmaya mi çalışayım fakat yaşadıklarımı sonra bunu göze alamıyorum

Hocam Merhaba,
Benim geçen yıl 8 haftalık bir düşük ve bu yıl da Dawn sendromlu bebek sonucu tıbbi tahliye var geçen yıl gebeligi 8 ayda elde ettim bu yıl 3 ayda hamile kaldım bu arada geçen yıl amh sonucunum 0,90 çıktı fsh da 8,13 idi bu durumda ben sağlıklı bebek elde edebilmek için tüp bebek mi denemelisiniz yoksa normal yoldan hamile kalmaya mi çalışayım fakat yaşadıklarımı sonra bunu göze alamıyorum
Merhabalar : Sızın durumunuzda genetık taramalı tüp bebek( cgh-ıvf) en dogru yol olucaktır. Bu yöntem ıle genetık saglıklı embrıo secılmesı ıle embrıo transferı yapılması faydalı olucaktır.Bunun öncesinde bu başarısız gebelıklerde kürtaj ıslemı uygulandı ıse rahım iç zarını da(endometrıum) hısteroskopı(rahım içini kamera sistemi ile kontrol etmek ) ıslemı ıle kontrol etmekte fayda olucaktır.

Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Back