- 28 Şubat 2014
- 3.969
- 3.744
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokkk teşekkür LerBu arada soyledigim diyetisyen tavsiyesi yani sagliksiz degil tam bugday ekmegini kendisi bana tavsiye etmisti hindi fumeyi de
Bide kuru meyve ve sutten hepsini blendirdsn gecirip (incir,kayisi,uzum) yuvarlak toplar yap kek tabagins koy masaya orta yere gidip gelip yersin
Muzlu süt al 6 li dolaba koy sever.misin bilmem hem saglikli hem kalorili bu fa diyetisyen tavsiyesi ic ondan tok tutuyor.
![]()
Rica ederim aklima geldikce yazacağım.Çokkk teşekkür Ler
Maşallah çok bilgilisin bu konularda yapıcm hepsiniIslenmemis kuruyemisler var yani yagsiz tuzsuz hani 1cay bardagina koy onu hem.kalorisi yuksek kilo.almana yardimci olur hem tok tutar kaju badem fındık bu 3ü agzina at git gel ye baya al boyle 1.kilo kavanoza koy .
Meyvesuyu da cok kalorili ama hazir degil evde sıkılmış taze
Birde muz sut bal yulaf ezmesi blendirdan gecir
Offf üslenilesi aslinda ama hemencecik yaparsn muzu böl 2ye bal 2 kaşık süt ve yulaf ezmesi
Bide nesfit bal badem ve yogurdu karistir hem ağır degil sıcakta ve kalorili
Sana hic yumurta falan demicem bilmiyorum ben hic sevmem ufffff bu sicakta bide.ama 1.yumurta 70 kalori düşün yani 2 yumurta 1 dilim ekmek yesen meyvesuyu icsen ohoo
Hayatim boyunca zayiftim doktor gibi oldum artik bende![]()
Kahvaltı çok severim ama dediğim gibi vakit kalmıyor ben ceviz hep yerim aslında badem de eklerim söylediklerini liste şeklinde yazdım zatenAhucum ac kalmamak ve verdigin kilolari alman aslinda kalori hesaplamasiyla kolay ama saglikli kilo almak lazım
Her sabah kahvaltı ediyorsan eger ,10 tane cig badem yani islem gormemis 1 hafta boyle
2.hafta 10 ceviz
Ve kekkkk
Ara öğün de kek (listemde vardi) kek ve muzlu süt hazir olan sutlerde olabilir
Kek yapmaya üşenirim dersen diyetisyen benim usendigimi fark etti
Brownie uzun olanlar varya migroslarda ondan al dedi
Evet süpersin..Kahvaltı çok severim ama dediğim gibi vakit kalmıyor ben ceviz hep yerim aslında badem de eklerim söylediklerini liste şeklinde yazdım zatenkek te hamur işi olduğu için pek almam abur cubur
Çok teşekkürler bu arada fındık ezmesi evde yapmayı düşüniyordum sağlıksız mı acaba ?Corba ve salata tüketme bu dönemde
Zayif olan tum insanlar corbayi ve salatayi cok severmis mesela ben bayilirim
Cig sebzeler midede genisleyerek hacmen insanda tokluk hissi yaratirlar ve kilo aldirmazlar. Öptüm canimmmm
Yo neden sağlıksız olsun ki aksine daha da iyi olur rafta beklememis olur hem. Neden olmasin ?Çok teşekkürler bu arada fındık ezmesi evde yapmayı düşüniyordum sağlıksız mı acaba ?
Hayır hiç zor değil kavurulmuş fındık az zeytinyağı ve pudra şekeri blander dan geçir misss , bide smotthe (umarım doğru yazdım :)yapmak istiyorum o da baya sağlıklıYo neden sağlıksız olsun ki aksine daha da iyi olur rafta beklememis olur hem. Neden olmasin ?
Ama benim doktorun dedigi fıstık ezmesi bu yer fıstığı var ya o fistiktan yapılan baya enerji yüklü kalorili .Ama bence 2side evde yapilir zor olmaz mi peki evde yapmak? Olmadi bende yapim ya denemis olurum :)