Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

esoşş bende geldim geldimm yetiştşim bu sefer :):)

edacım benimde eşimin takıntıları var ,nişanlıyken doğum gununde helıkopter almıştım ,250tl verip ,ne salaklık şimdi olsa avcunu yalar :)
oda ilk evlendık salak aksam 11 de inmiş helikopterle oynuyo,dedım mıllet bu yenı evlı bu saatte yatakta olucagına cocuk gıbı kapıda oyun oynuyo derler dedım gir içeri :) bazen böyel saçmalayabılıyolar malesef,

melekk gerçekten he bi geliyosun naber diyip pırrr kaçıyosunnn ,kal azıcıkta ne yaptın ne ettin görüşmeyeli konusalımm

fefilifa ,canım üzülme şeker her hamilelikte oluyomuş malesef , inş. dikkat ettıgın sürece değerlerinde düzelme görürsün,sıkıntı yapma bebişinide üzme annesii,allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

neslihancımm neredesinn kuuuu

çiğdemcim saraçoğlunun galıba soğan ve incir kürü var ,yumurtaların çatlaması için onu denedınmı pekı ,topikte okumustum faydasını görenler fazlaca

bol eksil günler diliyorum ,ben aldım başımı gidiyorumm iyice

kızım seni nasıl unutalım biz ceeeee diyip kaçıyorsun ama durmuyorsun ki...

günaydın!!!

nasılsınız yafrularrr???
ben çok iyiyim...
tüp bebek tedavisi görüyorum.
biliyorsunuz bende bi sorun yoktu.
oligospermimiz var yani sperm sayıımız az.
şubat ayı içinde ilk 15 gün tüp bebek işlemi yapılacak şu anda ilaç kullanıyorum
hormon ilaçları falan.inanılmaz iştah açıyor. kilo almaya çok müsait oluyor bu dönemde insan ama tutuyorum kendimi ne yapayım.
bu arada iş gün devam işte. şubatta izne çkıyorum. kilom aynı ama sporu eskisi gibi yapmadğım için (kış aylarına mağlubum)

ee sizde ne var ne yok kızlarr
anlatın bakayım.
kilolar veriliyo mu
kim ne durumda
toplamda kaç kilo gitti
ve tabiki hayat?
kocalar?
işler?

ayy kaynatalaım

evet soğan kürünü ben bizzat kaç kişiden duydum hemde doğurduktan sonra... yıllarca yanıma gelip hastaneye tedavi olan vatandaş soğan kürüyle artık umutları bitmiş başka tedavi almadan sadece soğanla bebişleri oldu

ben safta denedim amma bizim eşşek sıpasının sorunu olduğunu ne bileydim

bunlar büyür mü acaba yaaa almıyacam o helikopteri evde ne oyuncaklar var bezdim artık büfede tozlarını almaktan her yere de yayıyor onları sanki önemli birşeymiş gibi

evet melekte katıldı kervana
bu sene sınem önderlıgınde

nesli,çigdem,eda,ben melek...toplam 6 hamıle olucaz:)
aman alalhım bı sene sonra full sohbet bebek olacak:)

melek ozlettın kendını kuzu ya valla bak senın yoklugunda kendımı yemeye verdım,geleydın boyle olmazdı dal olurdum dal:)
bende spor yapamıyorum cok bıraktım sporu
bı ara ne guzel sısteme oturtmustum,sımdı okadar curcuna varkı hakkkaten zamanım olmuyo yada olsa bile ben kaytarıyorum:)

edacım sende planlı bı anne olacaksın sende cok anaçsın bence
ama sankı sen bıraz daha duygusal bı anne olursun gibime gelıyo
bebiş aglar sen aglar falan:)
dun volkana diyorum şu şu günlerde çalışma hayatında senıde aramızda görmek ıstıyoruz..
tamam keçi boynuzumu pekmezımı balımı bademımı alır gelırım diyo:)
bazen üniversite,hatta bi liselıyle bırlıkte gibi hissediyorum kenıdmı

benımkıde yayıyodu ortalara ,o yaydı ben kaldırdım :) şimdi yerlerını bile bılmıyo unutturdum

bizimkide bir tedavi olsa püff yaa

inşallah güzelim hayırlısıyla bu ilk denemenizde olur... evet o ilaçlar deli gibi iştah açıyor ama senin zaten iraden sağlam inşallah yenersin sen onu :)

19,5 kilo verdim ben bu hafta durdum regl gelicek şişimm... hayat süper haftanın 3 günü mesaideyim geri kalan günler gezip tozup spor yapıyorum :) koca hiç değişmedi eşşek sıpası hala eşşek sıpası... inadım inat diye geziyor dün yine dayanamadım ne zaman gidicen doktora dedim biraz yoğunluğum geçsinde dedi bende hayırdır doktorla mesai mi yapman gerekecek kaç dakikanı alır doktora gitmek dedim yine bozuştuk fix... güzelim siz tedavi görüyormuşsunuz bana bir anlatsana eşin kaç saatini ayırıyor ne yapıyor??? tamam bende bilmiyorum ama sanırsın ki bizimkine göre 1 ay hastanede yatıp kalkacak

bacım ben başlığı değiştireyim yıllardır sağlıklı beslenelim diye uğraştık kilo gitti gitmedi biz alıştık sağlıklı beslenmeye sıra şimdi 2014 anneleri başlığı haklısın ne konuşacaklarımız da belirlendi denemediğimiz yöntem kalmasın bizim eşşek sıpasına bir karışım yaptırdım ballı birsürü bitki filan herşey var neymiş tadı güzel değilmiş... zaten bal badem diyince adam kaçacak delik arıyor sanki zehir ye diyorum

aynen dediğin gibi ben biraz duygusal kalırım normalde yeğenlerime bakarken de onlar bağırınca hiç susturayım diye uğraşmazdım bende bağırırdım ağlayınca da ağlardım bende tepkileri bilmediğimden diyordum ama ben bariz duygusala bağlıyorum

aynen bende liseli kocacımla elele gezip tozuyorum bağırıp çağırıp kavga ediyorum hiç sakin olalım olgun insanlar gibi oturup kahve eşliğinde konuşalım yok hep action hep action...

erkekler hep çocuk ruhlu,edacım üstüne gitme bakalım biraz ,sen sessiz kaldıkca belki o adım atmak ısteyebılır,bizim herifler normal olmadıgı ıcın ,sen üsteledikçe o ters anlıyo,kendıne halıne bırakmakta fayda var bence canım
olmadı yemeklerıne kat o karısımı etkısı kaybolurmuki

gunaydin fistik
oyle canim ya bi cok kisi oyle de iste cok zor hamilelikte
dusunsene deli gibi sutlac istiyorsun asermissin ama yiyemiyorsun
kocana kalkkkkkkkk canim sutlac istedi al gel diyemiyorsun gecenin 12 inde

ben sezeryanden cok tirsiyorum hem bir ikincisi de bebegin her anini hissetmek istiyorum cikarken ilk aglamasi falan fistik iste neyse hayirlisi olsun
günaydın kızlar yine kaynatılmış bakıyorumm
canim bebek bekliyormussun hayirli olsun
kac haftalik?
canim ben birde 19 lu dua diye bir dua okumustum her farz namazdan sonra okuyorsun 19 kere
19 gun olmadan kabul oluyor dediler 16. gunde hamile oldugumu ogrendim
istersen bi arat nette bende netten buldum
ismi azam duasi yada sekine de deniyor sen 19 lu dua diye arat
evet evet bi git bi olctur bakalim belkide silinip gitmistir senden artik kirmissindir direncini
bana diyet verdiler ama cok zorlaniyorum canim surekli biseyler cekiyor ve hepsi de yasak mutsuz oluyorum
kendimi teselli etmek zorunda kaliyorum ama oda zor napalim 2 ayim kaldi sıkcam disimi
oldugu kadar
amin canim ins cumlemize..
melekimmmmm canimmmm hayirli olsunnnnn
lutfen bol bol dinlen ve ignelerinin saatlerini kacirma lutfen
ve en onemlisi psikoloji cok sey baglama ve oluruna birak gevse
hatta meditasyon yapabilirsin bu donemler
duaya saril..
edaya onerdim ben tedavi sirasinda 19 lu dua diye bir dua okudum sende bi goz at olur mu kuzum
Rabbim emeklerini zayi etmesin tez zamanda hayirli haberlerini aliriz ins

evet canım
6.5 haftalık şuan ,senın 7 ayın dolmuş he harıka ya bende ogunlerı gorurum inş. allah nasip ederse

evet canım
6.5 haftalık şuan ,senın 7 ayın dolmuş he harıka ya bende ogunlerı gorurum inş. allah nasip ederse

8. aydan 2 hafta aldik bebek 2 hafta da onden gidiyor martin sonuna dogru dogum kismetse
ins. o gunleri de gorurusun kucagina almayi da
ilk bebismiydi senin?

Son düzenleme:

inşallah esracım olur sağlıcakla bebişlerimiz.. hayırlısı bakalım.
şimdi kaç kilosun neden dikkat etmiyosun sinir ediyosun beni??

edacım, hiç bi şekilde erkeğin işi olmuyo bu süreçte. tüm sorumluluk senin üzerinde.
kan ver, ilaç al, iğne yap, git yine kan ver...
vs vs
aynı şeyler yani.
kocn bir yada iki kez gider sonrasında sen gidersin hep...

canım inşallah olur ya, çok umut bağlamamaya çalışıyorum ama belki de içten içe bağlıyorum bilemiyorum...
korkuyorum. çok istiyorum. sizin aşılamamı olmuştu? bide sorununz neydi canım sizin?
benim için bol bol dua et. o dediğin duayı da ben edeceğim.

benim kötü bir huyum var ağzımı tutamıyorum ve çok pis bozarım laf sokarım... keşke sessiz kalabilsem sabredemiyorum ki sessiz kalıp adım atar mı görsem

yaa karışım çok güçlü dedi hazırlayan en az 2 saat üstüne birşey yiyip içmeyecek dedi... bunu hazırladıkları 2 kişi çocuk sahibi olmuş bende öyle heveslenip aldım hiç tanımadığım bir yerde değil hemşerimiz tanıdıklar... bana da hazırlarken öyle bir özendi yanımda teker teker koydu... aslında kaşınıyor hırs yapacam yemeklerine ekleyecem onu bekliyor o

doğru güzelim şimdi açıp okuyunca hatırladım dediğini hemen çıktısını alayım başlayayım ben buna hemde çok kolaymış ya inşallah vesile olursun bana da...

senınde tahammulun kalmadı cunku ona karsı oyuzden laf sokuyosun,bence sabırlı ol tut kendını ,bekle ,en kısa zamanda bu sessizliğini karsılıgı ses vererek bozucak ,ben ınanıyorum buna

eger yemeklerıne koydugunda etkisi azalmıcaksa koy yemeklerıne yesin ,başka çare yok canım,mecbur bırakıyo boyle yapman için çunku

bak şu eşşek sıpasına yoğunmuş gösteririm ben ona yoğunluğu yine ben gidip gelceksem neyin yoğunluğu neyse dualarla adamın inadını kırabilirsem inşallah hemde bir süre sessiz kalayım sonraki ay yine başlarım baskılara elinden tutar götürürüm doktora

en sakin sessiz kaldığım anda hatırlıyorum da şaşırdı yok artık önemsemiyorum istersen git istersen gitme dedim bizimki tabi ağzı açık dinliyor sen mi falan filan derken yine tutamadım çenemi yok kocacım sen benim iyiliğim için gitmiyorsun doktora senden ayrılırsam rahat evleneyim ayağımı bağlayacak bir çocuk olmasın diye beni düşünüyorsun dedim

evet evet bunca diyet yapıp kilo verip boğazımı tutmuşum nasılsa birazda ağzımı tutayım laf sokmamaya çalışacağım...

Günaydinlar cici hatunlar

En hizlisindan okudum gözden kaçirdigim varsa affola.
Melek ve Elif gelmis hosgelmis

Elifcim üzme kendini Esra'nin da dedigi gibi her hamilede seker yüksek cikiyor. Biraz dikkatle halledersin. Bide tarçin tüket bol bol hem tatli yeme istegini aliyor hemde kanda sekeri düzenliyor

inanmiyorum Edacim fena bozmussun adami, ama oh olsun ona gidip tedavi olana kadar alma oyuncak

haklisin bi yandan hep flört gibi kalmakta olmuyor, Allah hayirli zamanda nasip etsin insallah
Kaç yillik evlisiniz siz?

cancagizim inciri denedim bile, o ay cok güzel büyüdü yumurtalarim ama iki el bilegimdede alerji cikti 2 ay ka$inti yapti bana incir bana gelmiyor, sogan kürüde denemedim, dogrusu korkuyorum ilaçla kullanmaya onu

-

Esra alinti yapamamisim insallah dedigin gibi 6mizda sirayla hamile kalirizda seneye konumuz yine kilo vermek veya gaz cikarttirabilmek olur

günaydın hatunlar

sayfa ilerlememiştir diye beklerken,geçmişi oku oku bitiremdim,baya kaynatmışsınız
özlemişim valla sizi okumayı

bu arada elif le melek gelmiş hoşgelmişler

ben bu sabah uyuya kalmışım,geç geldim işe,

bugün yarın regl olucam,o bitsin bende doktorun yolunu tutucam artık,inş.bu sene esranın dediği gibi nüfus patlaması yaşarız

güzel dualarınızada kocaman amin,Rabbim hepimiz için hayırlısını versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…