Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

beni de cok tecrubeli bu konuda dedikleri doktor tam 2 sene ugrastirti sadece rahim filmine kadar gelebilmistik..
canim rahim filmi aslinda ilk once isteyecekleri seylerden biri ki o kadar korkulacak birsey degil baktin korkuyorsun uyuturlar seni 20 dk sonra uyanirsin.
asilama denilen olayda evet igne var ilac var ama igneden dolayi demiyorlar tabiki asilamayi
kocadan alinan siperm yikanir temizlenir paklanir 1:) icinden en kaliteli bebis alinir ve kadinin yumurtaligina yerlestirilir bir gun once catlatilan yumurtaya yerlesen bebis tutunursa 9 ay 10 gun sonra inga der
tutunmazsa tekrar denenir tekrar denenir olmadi tup bebege gecis yapilir..
benim engin bilgim bu kadar

Herkesciklere günaydinnnn hayirli cumalar kizlar

hem mutlu hem hüzünlüyüm bugün; aslinda hüznümde mutlulugumdan, karisik haldeyim :)

burdan kk dan tanistigim hatta bu sene istanbulda görüstügüm arkadasim bugün dogum yapti o kadar duygulandim ki kardesim olsa ancak bu kadar hissederim çok çok mutlu oldum gerçekten

Allah'im isteyen herkese nasip etsin

Eda varya Rabbim insanina göre kisileri karsisina cikariyor sanirim senin yerinde ben olsam ugrascak sabrim olmazdi
Allah sabirlar versin sana ya

Elifcim aciklamalarin için saol canim. Malesef fransadayim ben istanbula gelmeyi en son ihtimal düsünürüm artik tedavi için.

Bu arada ben zaten 7 aydir klomen-ovitrelle ve gonal f lerle tedavi altindayim. Sadece asilamayla cabuk olsun diyorum bazen sabrim kalmiyor ama Rabbim verecegi zamani bildigi için cokta üstelemek istemedim doktora illa asilama istiyorum diye

bi kaç ay geçsin yine düsünebilirim
Cok sükür tüp bebege geçmeden tutunmus yavrucagin, tek solukta sagliklica kucaginada alirsin insallah

günaydın kızlarr ,nasılsınız bu sabah

hayırlı cumalar ,sela vakti okunan duaların hepsi kabul olurmuş ,dualarımız kabul olsun inş.

Amin kuzummmm Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin hayirlisiyla

Neslim neslim
süpersin kuzucuk 69dan 66 lara nasil dustun oyle bi kac gunde ruya gibi
yerlesmedi tabi kilolar onlar siskinlikti bacim

darisi bana.

Bu sabah 67.9'dum.
Geçen hafta 68.3

alemsin canim ya he normale dönüyosun zayifladikca senide sisircek reglin töbeee

Bu hafta ben sifir spor yaptim, ama bu haftasonu kayaga gidiyoruz bol hareket olur insallah

Son düzenleme:

evet canım geldikleri gibi gönderdim hemen

oyy kıyamam ya,ama maalesef ilk zamanlar böyle olması çok normal canm,kızkardeşimde şu anda 3,5 aylık hamile,daha yeni yeni normale dönüyo,onada herşey kokuyomuş şu anda,hatta eşinin bi parfümünü çöpe atmış onu sürdüğünde yanına bile yaklaşamıyodum diyo,ee tabi her güzel şeyin bi bedeli var

edacım regl öncesi 500 gr hiç bişeycik,bende genelde 1kg rahat artış oluyo,hatta yumurtlama zamanlarımda bile oluyo,nasıl bünyelerimiz varsa artıya geçmek için hep bahane arıyolar katettiğin yol az değil canım,tadını çıkar

esracan keyifler nasıl,düzelttinizmi volkiyle arayı

bu arada kg durumları ne alemde :26::26:

dediğin gibi kuzum ilk 3 ay kg alınmıyo ama helede bizim gibi almaya çok meyilli bünyelerin hiç duracağını zannetmiyorum
o yüzden işi garantiye almak lazım

elifcim bende önce polip aldırdım,sonra rahim filmi demişti ama ben orda tıkandım kaldım,bi türlü cesaret edip çektiremedim,burdaki özel hastanede çektiren birisi çok fena şeyler anlattı,bayılmış falan,gözüm korktu,ama korkunun ecele faydası yok,eninde sonunda çektiricem:18::18:

canımcım Allah analı babalı büyütsün arkadaşının bebeğini,duygularını çok iyi anlıyorum

çiğdemim bir kaç günde nasıl çıkmayı becerdiysem o kilolaraçok şükür inebildimde,tabi işin içinde ödemde olunca,bol su+spor+akşamları yememe etkisini gösterdi

sende azda olsa eksidesin,devamı haftayada gelir inş.

esram avatarındakı ilk hedef kppsi silip,ilk hedef bebek yaz istersenn planlar değişti

neslihanım bence kulaktan dolma şeyleri önemseme ,herkesin yaşadığı şey farklı olabiliyor,oyuzden sen bian evvel rahim filmini çektir canım ,korkma ,allah yardım eder sana o anda ,elifte anlatmış bayıltıyolarmıs oylede yapabılırsın,çektiğin sıkıntı acıyı unutturacak bi bebişe sahip olucaksın en sonunda bunu düşün ve cesaret et filmini çektir tatlışım,

haklısın canımcım,anestezili yapmıyolarmış orda,yapan bi yer bulup dediğin gibi bi an önce çektiricem,şu reglim bi geçsinde

okuduklarıma göre rahim filminden sonra bile hamile kalanlar varmış,inş.benimde öle olur

sinemcimmm sende şu kg çizelgesini kaldır artık,hamile takvimi yap kendine,valla ben çok özeniyorum,elif her msj yazdığında takvimde neler yazıyo bakıyorum

dualarımız seninle bitanem ,bian önce yaptır ,bende teyze olayım bian önce amin inşallah bitanem ,allah ol derse olur,allahın izniyle

dualarımız seninle bitanem ,bian önce yaptır ,bende teyze olayım bian önce amin inşallah bitanem ,allah ol derse olur,allahın izniyle

inş.canım amin,zaten bebişlerimizin bi sürü teyzoşları olucak
aa nasıl yapılıyoki o yapim bende

tatlım kullanıcı kontrol panelinden profil düzenleye gir,orda aşağılarda bebğinizin tahmini doğum tarihi yazıyo,oraya gün ay şeklinde tarihi yaz,oldu bitti hepsi bu kadar

Son düzenleme:

yaptım ama oldumuki bakalım

Neslim insallah irademe sahip cikabilirsem kurtulmak istiyorum yenide 64leri özledim yahu
dün aksam kastim kastim kastim kendimi bak neler yedim:

2 havuç
1 grefurt
1 ayva
+ 5 çikolatali bisküvi (300kalori toplam)

yani yemekten kaçtim daha beter ettim sanirim.
ya tatli istiyor canim acayip
tarcinli yesil cay iciyorum ama bi turlu gitmiyor bu tatli istegi

Rahim filmi demissin canim bende cektircem bi dahaki aya, herkes jinekolojik muayene gibi diyor sen öyle bil sikma kendini. cok zorlanirsan anestezi istersin
Birde bana kendi doktorum ne dedi biliyor musun? Genelde film çektirdikten sonra hamile kalan çok oluyormus, verdikleri ilaç kanallarda ne var ne yok temizliyormus o yüzden bir an önce cektir canim
ben yanindayim bak bende yaptircam yalniz kalma diye

çiğdemim peki tarçınlı sıcak sütü denedinmi,ben tadını çok seviyorum böyle salep gibi,hep yağ yakıcı özelliği var hemde tatlı isteğine birebir,yani bende kesti en azından,o çikolatalı bisküvi yerinede kuru kayısıyı kakaoya batırıp yemeyi dene canım naçizane

evet bende aynen senin duduklarını duydum canım,rahim filmi çektirdikten sonra hamiş kalan çokmuş,ayy bak hevese geldim çiğdemim,yaptırak beraber bi an önce kurtulalımm
peki kendi kendine hafta hafta değişiyomu canım

ay allahım tez zamanda sanada nasip etsin bitanem benımm ,

kuzuuu bu gün gün değişiyokiii,bi nevi doğuma kadar gün saydırıyo sana

amin aminnn canım benimm

bak neslicim çiğdemçik te aynı şeyi duymuş ,korkulucak bişey yok ,2 can arkadas tam destek verip birbirinize yaptırı verın ,güzel haberlerı duyalım allahın izniyle ,
çiğdemcim bizim bu tatlı ıstegımız ne olucak senınle damak tatlarımız aynı bizim ben greyfurtu ayvayı bitter çikolataya bayılırım ,çok sıkta tüketirim kabızlıga bire birlerr

hım gün gün kendş değişiyo ,iyimiş :):)

haydi bakalım çiğdemle birbirinize cesaret verinde bitirn kızlar bu işii canlarımm

yaptım ama oldumuki bakalım

çok güzel olmus canimmm ne güzel görünüyo artik

neslim hic denemedim tarcinli halini, sicak sutu sevmem ama azcik tarcinlar karissin diye ilitabilirim eminim cok sevicem sut icmeye bayilirim
bu kayisi kakaoyuda burda baya iyi zayiflamis bi kadinin topikinde duymustum not ettim ama bendeki kayisilar cok eksi suan kakaoda kurtarmaz

heveslen heveslen beraber yaptiralim yarisa gircez insallah kiminki önce dogcak diye

kabizliga iyi oldugunu bilmiyordum ayvanin falan.. bitterede bayilirim yaaa
sinemcim hele çin greyfurtunu denedin mi? Pomelos diger adi.
O normal greyfurttanda güzel devasa bisey birini bitiremiyorsun, kaloriside cok az genelde ondanda yerim

ayvayi tuzlayip denedin mi hiç çok süper oluyor? ama ben tuzlamiyorum artik

ayvada çok fazla lif varmıs canımcım ,bengerçi sevıyorum dıye yıyorum,greyfurtunda içi kırmızı olanını severim ,o dediğin çin greyfurtu hiç duymadım bizim burda yok galıba ondan canım :)
ayvayı hiç denemedım ama akşam denim bakım nasıl oluyomuş,genelde yeşil eriği tuzlarım :)

damak tadımız aynı kuzum :):)

valla ayniymis canim dene bak seviceksin tuzlu ayvayi, ama bol ödem yapiyo tuz bir kereligine yap sadece bol su iç bide hamilelikte çok içmek gerekiyormus

hmmm sevindim sonunda sevdigim seyler zararli cikmadi benimde

dur kiz aserceksin simdi olmayan meyveleri saymayalim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…