Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

çiğdemcim incir alerji yaptı sanırım ,ama önce sogan akabinde ıncır dıye bılıyodum ben :26:
alllahım hayırlısını nasip etsin dıye dua etmek ,dua ya sarılmaktan baska şansımız yok ,
bu sene gerçekten topikte nüfüs patlaması yaşanıcak gıbı duruyo elif önümüzü açtı bizim inş. sırayla devmaı gelıcek

neslim hoşgeldın kuzum , hadı bakalım reglını atlatta tekrar başla tedacıy e
istanbul da numan bey dıye bır var nişantaşında bi araştır ıstersen ,çok ıyı bı doktormus

haklisin melekcim benim esim hic bisey yapmadi sadece sprem verdi bi kac kere o kadar
ilaclarini bile icmedi
cok sey beklememek lazim edanin dedigi gibi bu "essek sipalarindan"

asilama oldu cnm tup bebekten once deneyelim dedi doktor ben bi prosedur diye bakiyordum hatta asilama bi gecsin spor salonuna yazilayim diye arastirma yapiyordum o kadar rahattim yani
ama tabi yine icten ice acaba diyordum o kadar olacak umut olmadan olmaz
Allahtan umidi kesince Allah dualarimizi duymazmis
bizde ki sorun bende polikistikover vardi kilodan dolayi bide esimde sprem azligi vardi
rahmi olmayan kadin bile yapay rahim ile hamile kalmis umidimizi kesmemeliyiz
oo çoğu gitmiş azı kalmış,maşallah
evet benim iilk bebişim olucak nasipse
ayy canim masaallah Allah tamamina erdirsin
doğru güzelim şimdi açıp okuyunca hatırladım dediğini hemen çıktısını alayım başlayayım ben buna hemde çok kolaymış ya inşallah vesile olursun bana da...
insaallah tatlim insaallah umidini asla yitirme
bak ben 8 yil bekledim 8 koca yil
daha yeni basliyorsunuz ve insaallah rabbim benim kadar bekletmez sizi

hergun 1 fincan tarcin cayi iciyorum
insaallah canim insaallah Rabbim butun isteyenlere nasip etsin..
hep birlikte buyutelim bebisleri insaallah
umidinizi kaybetmeyin

hosbuldum canimmmm
bebekli annelerin zayiflama topigini acalim insaallahhh bu sene

hakediyor arkadaş bozulmayı bana birde utanmadan diyorki sen beni çok bozuyorsun... bende bozmalarıma bu şekilde cevap veriyor bir karşılık veremiyorsan haklıyım demektir diyorum hehehe anca küsüyor işte.... ya biz hep çok hareketliyiz kavga gürültü barışmalar küsmeler çok aksiyon doluyuz bir durulup bir huzur bulmak istiyorum hani o yüzden oturmamış bir flört evi gibiyiz yuva olmadık... 3 sene olacak 2 sene de geçmişi var işte 2009 dan beri çekiyorum bu adamı... az görünüyor ama bana 20 yıllık evliymişiz gibi geliyor...

incire alerjin olması kötü olmuş soğan kürünü ben ilaç kullanırken denedim hatta baya okuduydum. cyclo proginova kullanırken denedim çokta okuduydum bir zararı yok diye olmadı da sonra klomen kullanırkende denedim ama yine eşimin uyuzlukları sonucunda yok soğan kokuyorsun yok saçma sapan şeyler yapıyorsun tepkileriyle kısa süre kullandım ama o ay kasık ağrısından öldüm hem klomen hem soğan kürü yumurta çalışmasına tavan yaptırmış 1 hafta ağrı çektim...

inşallah elifcim . benim için dua et. dr. da sende bi sorun olmaması çok iyi. işimiz daha kolay dedi ancak eşimin spermi az işte, 3 milyonla 5 milyon arası çıkıyor... artık çok istiyoruz. uğraştırıcı bi süreç Rabbim herkese sabır versin. senin de kucağına tez vakitte sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.
çok çok dua et lütfen benim için...

inanin dogumda dua edeceklerimin arasinda sizlerde varsiniz not defterime yazicam
ben nasil oldugunu biliyorum bu bebek isteginin
sabredin birgun olacak ins

geldim sinem geldim

neler yedim ne siz sorun ne ben söyleyim 68ler yapisip kalir tabi bu kadar yersem

Canim sogani daha çok kisti olanlara falan öneriyorlar, o yüzdende gözüm korktu yapamadim. Birde simdi tedavi altindayim ya yapmak istemiyorum agir gelmesin diye
Insallah dedigin gibi nüfus patlamasi olur

Allah sizlere hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, darisida bize olsun insallah

Ne güzel yazmissin canim, umudumuzu kaybetmemeliyiz ama bazen öyle tak ediyorki tövbe isyan etmiyorum ama neden diyorum Allah dedirtmesin çok kötü yaptigim biliyorum
Amin insallah nasip etsin bizede Rabbim, sizlerde kucaginiza alin Allahin izniyle saglikla sihhatle insallah.

Asilama nasil bir prosedür oluyor canim onu bi sorayim diyordum sana?

Bende de pko var, ama doktora asilama yapalim mi dedigimde gerek görmedi ihtiyacin yok dedi. Neye göre asilama yaptirdin sen?

tavan yaptirmis demek ikisidee

gerçektende faydasi oluyor bu tür kürlerin.
Bu ayda bal tarcin cörek otunu denicem adetimi bekliyorum baslamak icin bala da alerji demeyimde ufacik bir yiyecegin içinde oldumu midem hisseder agridan kivranirim ama mecbur bi ay denemek istiyorum günde 2/3 igne vurunmaktan iyidir

ya burda bi arkadasin eside ayni tedavi olmam diye tutturuyormus anlamiyorum tedavi olmayip çocuk isteyince gökten mi yagacak spermler acaba
herseyede biz kosturamayiz ki Allah yardimciniz olsun , akil fikir versin inatçi kocalara

acaba kist yok diyemi bana fazla geldi ki velhasılı bende soğana biraz korkarak bakıyorum ağrı olacak diye aynen dediğin gibi gökten yağmasını bekliyor bizimki kime gitsek çocuklarını kucağına alıyor sen bizim kızımız ol filan alıyor tutmasam götürüyor da ne bileyim ben durumumuzu bildiğimden benim mi gözüme geliyor böyle şeyler nedir çocuk sevmeyi yasakladıydım bir ara

eşşek sıpamı düşünüyorum da testi yaptırtamadım antepteydik o tek döndü ben gelmem bu test yapılacak yoksa ben antepteyim diye resti çektiydim... 2. kez doktora gittiğimizde 3 kez randevu aldım. tüm işlerimi bıraktım izin aldım. beyefendiyi kapısına kadar götürüp dışarda bekledim... koşturmak nedir ki hala inat... tahlil verecek laboratuvarın kapısında da bekledim iyi valla millette karısı hamile mi diye doktora getirir kapıda bekler ben doktora hep tek gidiyorum bizimki gelirse doktor kaparda bu tahlil ister diye eğer işi uygunsa şehir dışına çıkıyor bırak benle gelmemeyi... nasıl bir adam bu yaaa

Cigdemcim ben 8yillik evliyim o yüzden artık bana kimse bisi demiyordu aşılama icin
Lakin senin yıllarında bana da gerek yok diyorlardı ama sen hayır ben istiyorum dediğinde yapıyorlar keske bende dinlemeseydim o yıllarda bu kadar beklemeseydim diyorum
Ne yapalım kısmet buguneymis yapacak bişey yok
bana sorarsan hiç vakit kaybetme ve başla tedaviye..
Önce yumurta takibi yapıyorlar sonra ki asama aşılama oda olmazsa tüp bebek.. Çok şükür bana gerek kalmadı lk asilamada tuttu
Birde yasa bakıyorlar aşılama icin ben 28 yaşındayım sorun olmadı sınır kac hatırlamıyorum araştırmak lazım
Nerede oturuyorsun? İstanbuldaysan sana benim gittiğim hastaneyi önerebilirim

evet o konuda sana katılıyorum doktorlar herşeyi ağırdan alıyor anca bastırırsan hızlandırıyor... benimde gittiğim doktorların içinde bir tanesi vardı hala aklımda sanki adam panik oldu yaş geçiyor birşeyler yapmamız lazım hemen başlamamız lazım demişti hatta yüksek doz klomeni hemen başladı. 2 kez klomen verdi yükseltti eşinde tedavi olsun bizde geciktirmeyelim yumurtaların her an hazır olsun dediydi izne çıkmasaydı hemen iğnelere geçiyordu doktorum sonra uzun süre izin alınca bende özel hastaneye gideyim daha çok ilgilenirler diye yön değiştirdim halbuki özeli devleti yokmuş doktorun karakteri varmış... özeldeki adam aylarca takip etti klomene bile geçemedik. eh ben niye sabrettim adam çok yaşlı çok tecrübeliydi hani bekliyorsun ama güven veriyor... aman çok karışık işler bunlar yaaa mevlam keşke bu hallere düşmeden verse...

aşılama dediğin iğne veriyorlar o mudur ki güzelim? seni bulmuşken aslında birkaç soru sorayım. çok doktora gittim çoğuna göre tüm yöntemler denenir en son rahim filmi çekilir... 1 tanesine göre de önce rahim filmimiz olmalı... beni bunu bilmediğim için cahil olmakla suçlayıp baya baya dalga geçince sinirlendim yaptırmadım tabi aklımda orda kaldı...

günaydın kızlarr ,nasılsınız bu sabah

hayırlı cumalar ,sela vakti okunan duaların hepsi kabul olurmuş ,dualarımız kabul olsun inş.

günaydın hayırlı cumalar hepinize

bu hafta yepyeni başlangıç yapalım demiştik,ilk kg bildirimi benden gelsin

bugün itibariyle kilom : 66,8

aslında dün daha eksikti,sanırım regl olucam o yüzden arttı,ama yinede buna şükür,pazartesi 69 ları görmüştüm

inş.haftaya tekrar 65 lere düşerim

günaydın kızlarr ,nasılsınız bu sabah

hayırlı cumalar ,sela vakti okunan duaların hepsi kabul olurmuş ,dualarımız kabul olsun inş.

kuzucum günaydın,ben iyi sayılırım,asıl sen nasılsın,kendini belli etmeye başladımı pıtırcık

amin canım,bugünün hatrına dualarımızda birbirimizide analım

aman neslim dıkkat et 69 ları görmek de nedemek ,neysekı cabuk gelen cabuk gıder ,görüldüğü üzere :)

kuzucum günaydın,ben iyi sayılırım,asıl sen nasılsın,kendini belli etmeye başladımı pıtırcık

amin canım,bugünün hatrına dualarımızda birbirimizide analım
neslim enerjık durmaya çalışıyorum ama ,sürekli istfira edıyorum ,yüüzm gözüm solgun ,başım dönüyo sabahları yataktan kalkamıyorum,bugunlerde geçicek inş.

günaydınlar kızlar...

ben hala 500 g artıdayım bugün baya bir yürüyüş planlıyorum...

geçen hafta : 75,5

bu hafta 76

inşallah hepimizin duası kabul olur... ilk kez regl şişiliği çöktü ya parmaklarımdan düşen yüzüklerim bile takılabiliyor bu şişliğe sanki 2-3 kg almış gibi hissediyorum 500 g değişmesi mucize valla...

Allahtan herkesten çok duymuştum regl şişliğini ben bugüne kadar yaşamamıştım... acaba normale mi dönüyorum ki

günaydın kızlarrr
hayırlı cumalar herkese,tüm dualarımız kabul olsunn
bugun haftanın yorgunlugu çöktü omuzlarıma sabah resmen 45dk da cıkabıldım yataktan dön allah dön
yarında ufak yegenın 40 mevlüdü var oraya kurabıye yaptım dün ve ondan oncekı 2 gün
bu aksam kayınvaldeeye giderım yarın bisürü koşturmaca olcak falan fılan yanı
amannnn gecen burda bı kızın yazısına denk geldım
hatun kılolu hamıle kalmıs
doguma -9 kıloyla gitmişş
mucize gibi bişey yaw
demekkı normal zamanda ınsanlık dışı beslenenler,hamılelıkte normal beslense bıle kılo verıyor
coık umutluyum bu durumdan kendı adıma

oh o nefis kurabıyelerde yapılmış ,ımm çok güzellerdi ,bu sefer benim payım yok galiba :):):),neyse bu seferlık affettim :):)
koşuşturmacalı bı h.sonu olucak desene ,ben yan gelip yatıcam vallahi bi adım atcak halim yok bugün hiç ,akşam olsada eve gitsek
Esra sen inanıyomusun kılo almıcagımıza :) vallahı ılk 3 ay gerçekten alınmaz ,bu çıkarmalar benı benden alıyo ,kızlar en ıyı bulantıyı bastıran çubuk kraker ,2 gün beyaz leblebı yedımde ,gazdan davul gibi gezdim ,allaha sukur geçti şişkinliğim bugun ,

edacım 500 gr artı nedırkı kuzum dert etme ,maşallahın var ,kendı kendıne nazar değdirirsin he ,diyim sana

Reglin bitsin bak gör 74 .3 çıkarsın kesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…