haklisin melekcim benim esim hic bisey yapmadi sadece sprem verdi bi kac kere o kadarinşallah esracım olur sağlıcakla bebişlerimiz.. hayırlısı bakalım.
şimdi kaç kilosun neden dikkat etmiyosun sinir ediyosun beni??
edacım, hiç bi şekilde erkeğin işi olmuyo bu süreçte. tüm sorumluluk senin üzerinde.
kan ver, ilaç al, iğne yap, git yine kan ver...
vs vs
aynı şeyler yani.
kocn bir yada iki kez gider sonrasında sen gidersin hep...
canım inşallah olur ya, çok umut bağlamamaya çalışıyorum ama belki de içten içe bağlıyorum bilemiyorum...
korkuyorum. çok istiyorum. sizin aşılamamı olmuştu? bide sorununz neydi canım sizin?
benim için bol bol dua et. o dediğin duayı da ben edeceğim.
ayy canim masaallah Allah tamamina erdirsinoo çoğu gitmiş azı kalmış,maşallah
evet benim iilk bebişim olucak nasipse
insaallah tatlim insaallah umidini asla yitirmedoğru güzelim şimdi açıp okuyunca hatırladım dediğini hemen çıktısını alayım başlayayım ben buna hemde çok kolaymış ya inşallah vesile olursun bana da...
Günaydinlar cici hatunlar
En hizlisindan okudum gözden kaçirdigim varsa affola.
Melek ve Elif gelmis hosgelmis
Elifcim üzme kendini Esra'nin da dedigi gibi her hamilede seker yüksek cikiyor. Biraz dikkatle halledersin. Bide tarçin tüket bol bol hem tatli yeme istegini aliyor hemde kanda sekeri düzenliyor
inanmiyorum Edacim fena bozmussun adami, ama oh olsun ona gidip tedavi olana kadar alma oyuncak
haklisin bi yandan hep flört gibi kalmakta olmuyor, Allah hayirli zamanda nasip etsin insallah
Kaç yillik evlisiniz siz?
cancagizim inciri denedim bile, o ay cok güzel büyüdü yumurtalarim ama iki el bilegimdede alerji cikti 2 ay ka$inti yapti banaincir bana gelmiyor, sogan kürüde denemedim, dogrusu korkuyorum ilaçla kullanmaya onu
-
Esra alinti yapamamisim insallah dedigin gibi 6mizda sirayla hamile kalirizda seneye konumuz yine kilo vermek veya gaz cikarttirabilmek olur
günaydın hatunlar
sayfa ilerlememiştir diye beklerken,geçmişi oku oku bitiremdim,baya kaynatmışsınız
özlemişim valla sizi okumayı
bu arada elif le melek gelmiş hoşgelmişler
ben bu sabah uyuya kalmışım,geç geldim işe,
bugün yarın regl olucam,o bitsin bende doktorun yolunu tutucam artık,inş.bu sene esranın dediği gibi nüfus patlaması yaşarız
güzel dualarınızada kocaman amin,Rabbim hepimiz için hayırlısını versin
Günaydinlar cici hatunlar
En hizlisindan okudum gözden kaçirdigim varsa affola.
Melek ve Elif gelmis hosgelmis
Elifcim üzme kendini Esra'nin da dedigi gibi her hamilede seker yüksek cikiyor. Biraz dikkatle halledersin. Bide tarçin tüket bol bol hem tatli yeme istegini aliyor hemde kanda sekeri düzenliyor
inanmiyorum Edacim fena bozmussun adami, ama oh olsun ona gidip tedavi olana kadar alma oyuncak
haklisin bi yandan hep flört gibi kalmakta olmuyor, Allah hayirli zamanda nasip etsin insallah
Kaç yillik evlisiniz siz?
cancagizim inciri denedim bile, o ay cok güzel büyüdü yumurtalarim ama iki el bilegimdede alerji cikti 2 ay ka$inti yapti banaincir bana gelmiyor, sogan kürüde denemedim, dogrusu korkuyorum ilaçla kullanmaya onu
-
Esra alinti yapamamisim insallah dedigin gibi 6mizda sirayla hamile kalirizda seneye konumuz yine kilo vermek veya gaz cikarttirabilmek olur
haklisin melekcim benim esim hic bisey yapmadi sadece sprem verdi bi kac kere o kadar
ilaclarini bile icmedi
cok sey beklememek lazim edanin dedigi gibi bu "essek sipalarindan"
asilama oldu cnm tup bebekten once deneyelim dedi doktor ben bi prosedur diye bakiyordum hatta asilama bi gecsin spor salonuna yazilayim diye arastirma yapiyordum o kadar rahattim yani
ama tabi yine icten ice acaba diyordum o kadar olacak umut olmadan olmaz
Allahtan umidi kesince Allah dualarimizi duymazmis
bizde ki sorun bende polikistikover vardi kilodan dolayi bide esimde sprem azligi vardi
rahmi olmayan kadin bile yapay rahim ile hamile kalmis umidimizi kesmemeliyiz
ayy canim masaallah Allah tamamina erdirsin
insaallah tatlim insaallah umidini asla yitirme
bak ben 8 yil bekledim 8 koca yil
daha yeni basliyorsunuz ve insaallah rabbim benim kadar bekletmez sizi
hergun 1 fincan tarcin cayi iciyorum
insaallah canim insaallah Rabbim butun isteyenlere nasip etsin..
hep birlikte buyutelim bebisleri insaallah
umidinizi kaybetmeyin
inşallah elifcim . benim için dua et. dr. da sende bi sorun olmaması çok iyi. işimiz daha kolay dedi ancak eşimin spermi az işte, 3 milyonla 5 milyon arası çıkıyor... artık çok istiyoruz. uğraştırıcı bi süreç Rabbim herkese sabır versin. senin de kucağına tez vakitte sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.
çok çok dua et lütfen benim için...
çiğdemcim incir alerji yaptı sanırım ,ama önce sogan akabinde ıncır dıye bılıyodum ben :26:
alllahım hayırlısını nasip etsin dıye dua etmek ,dua ya sarılmaktan baska şansımız yok ,
bu sene gerçekten topikte nüfüs patlaması yaşanıcak gıbı duruyo elif önümüzü açtı bizim inş. sırayla devmaı gelıcek
neslim hoşgeldın kuzum , hadı bakalım reglını atlatta tekrar başla tedacıy e
istanbul da numan bey dıye bır var nişantaşında bi araştır ıstersen ,çok ıyı bı doktormus
haklisin melekcim benim esim hic bisey yapmadi sadece sprem verdi bi kac kere o kadar
ilaclarini bile icmedi
cok sey beklememek lazim edanin dedigi gibi bu "essek sipalarindan"
asilama oldu cnm tup bebekten once deneyelim dedi doktor ben bi prosedur diye bakiyordum hatta asilama bi gecsin spor salonuna yazilayim diye arastirma yapiyordum o kadar rahattim yani
ama tabi yine icten ice acaba diyordum o kadar olacak umut olmadan olmaz
Allahtan umidi kesince Allah dualarimizi duymazmis
bizde ki sorun bende polikistikover vardi kilodan dolayi bide esimde sprem azligi vardi
rahmi olmayan kadin bile yapay rahim ile hamile kalmis umidimizi kesmemeliyiz
ayy canim masaallah Allah tamamina erdirsin
insaallah tatlim insaallah umidini asla yitirme
bak ben 8 yil bekledim 8 koca yil
daha yeni basliyorsunuz ve insaallah rabbim benim kadar bekletmez sizi
hergun 1 fincan tarcin cayi iciyorum
insaallah canim insaallah Rabbim butun isteyenlere nasip etsin..
hep birlikte buyutelim bebisleri insaallah
umidinizi kaybetmeyin
hakediyor arkadaş bozulmayı bana birde utanmadan diyorki sen beni çok bozuyorsun... bende bozmalarıma bu şekilde cevap veriyor bir karşılık veremiyorsan haklıyım demektir diyorum hehehe anca küsüyor işte.... ya biz hep çok hareketliyiz kavga gürültü barışmalar küsmeler çok aksiyon doluyuz bir durulup bir huzur bulmak istiyorum hani o yüzden oturmamış bir flört evi gibiyiz yuva olmadık... 3 sene olacak 2 sene de geçmişi var işte 2009 dan beri çekiyorum bu adamı... az görünüyor ama bana 20 yıllık evliymişiz gibi geliyor...
incire alerjin olması kötü olmuşsoğan kürünü ben ilaç kullanırken denedim hatta baya okuduydum. cyclo proginova kullanırken denedim çokta okuduydum bir zararı yok diye olmadı da sonra klomen kullanırkende denedim ama yine eşimin uyuzlukları sonucunda yok soğan kokuyorsun yok saçma sapan şeyler yapıyorsun tepkileriyle kısa süre kullandım ama o ay kasık ağrısından öldüm hem klomen hem soğan kürü yumurta çalışmasına tavan yaptırmış 1 hafta ağrı çektim...
geldim sinem geldim
neler yedim ne siz sorun ne ben söyleyim 68ler yapisip kalir tabi bu kadar yersem
Canim sogani daha çok kisti olanlara falan öneriyorlar, o yüzdende gözüm korktu yapamadim. Birde simdi tedavi altindayim ya yapmak istemiyorum agir gelmesin diye
Insallah dedigin gibi nüfus patlamasi olur
Allah sizlere hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, darisida bize olsun insallah
Ne güzel yazmissin canim, umudumuzu kaybetmemeliyiz ama bazen öyle tak ediyorki tövbe isyan etmiyorum ama neden diyorumAllah dedirtmesin çok kötü yaptigim biliyorum
Amin insallah nasip etsin bizede Rabbim, sizlerde kucaginiza alin Allahin izniyle saglikla sihhatle insallah.
Asilama nasil bir prosedür oluyor canim onu bi sorayim diyordum sana?
Bende de pko var, ama doktora asilama yapalim mi dedigimde gerek görmedi ihtiyacin yok dedi. Neye göre asilama yaptirdin sen?
tavan yaptirmis demek ikisidee
gerçektende faydasi oluyor bu tür kürlerin.
Bu ayda bal tarcin cörek otunu denicem adetimi bekliyorum baslamak icinbala da alerji demeyimde ufacik bir yiyecegin içinde oldumu midem hisseder agridan kivranirim ama mecbur bi ay denemek istiyorum günde 2/3 igne vurunmaktan iyidir
ya burda bi arkadasin eside ayni tedavi olmam diye tutturuyormus anlamiyorum tedavi olmayip çocuk isteyince gökten mi yagacak spermler acaba
herseyede biz kosturamayiz kiAllah yardimciniz olsun , akil fikir versin inatçi kocalara
geldim sinem geldim
neler yedim ne siz sorun ne ben söyleyim 68ler yapisip kalir tabi bu kadar yersem
Canim sogani daha çok kisti olanlara falan öneriyorlar, o yüzdende gözüm korktu yapamadim. Birde simdi tedavi altindayim ya yapmak istemiyorum agir gelmesin diye
Insallah dedigin gibi nüfus patlamasi olur
Allah sizlere hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, darisida bize olsun insallah
Ne güzel yazmissin canim, umudumuzu kaybetmemeliyiz ama bazen öyle tak ediyorki tövbe isyan etmiyorum ama neden diyorumAllah dedirtmesin çok kötü yaptigim biliyorum
Amin insallah nasip etsin bizede Rabbim, sizlerde kucaginiza alin Allahin izniyle saglikla sihhatle insallah.
Asilama nasil bir prosedür oluyor canim onu bi sorayim diyordum sana?
Bende de pko var, ama doktora asilama yapalim mi dedigimde gerek görmedi ihtiyacin yok dedi. Neye göre asilama yaptirdin sen?
tavan yaptirmis demek ikisidee
gerçektende faydasi oluyor bu tür kürlerin.
Bu ayda bal tarcin cörek otunu denicem adetimi bekliyorum baslamak icinbala da alerji demeyimde ufacik bir yiyecegin içinde oldumu midem hisseder agridan kivranirim ama mecbur bi ay denemek istiyorum günde 2/3 igne vurunmaktan iyidir
ya burda bi arkadasin eside ayni tedavi olmam diye tutturuyormus anlamiyorum tedavi olmayip çocuk isteyince gökten mi yagacak spermler acaba
herseyede biz kosturamayiz kiAllah yardimciniz olsun , akil fikir versin inatçi kocalara
Cigdemcim ben 8yillik evliyim o yüzden artık bana kimse bisi demiyordu aşılama icin
Lakin senin yıllarında bana da gerek yok diyorlardı ama sen hayır ben istiyorum dediğinde yapıyorlar keske bende dinlemeseydim o yıllarda bu kadar beklemeseydim diyorum
Ne yapalım kısmet buguneymis yapacak bişey yok
bana sorarsan hiç vakit kaybetme ve başla tedaviye..
Önce yumurta takibi yapıyorlar sonra ki asama aşılama oda olmazsa tüp bebek.. Çok şükür bana gerek kalmadı lk asilamada tuttu
Birde yasa bakıyorlar aşılama icin ben 28 yaşındayım sorun olmadı sınır kac hatırlamıyorum araştırmak lazım
Nerede oturuyorsun? İstanbuldaysan sana benim gittiğim hastaneyi önerebilirim
günaydın kızlarr ,nasılsınız bu sabah
hayırlı cumalar ,sela vakti okunan duaların hepsi kabul olurmuş ,dualarımız kabul olsun inş.
aman neslim dıkkat et 69 ları görmek de nedemek ,neysekı cabuk gelen cabuk gıder ,görüldüğü üzere :)günaydın hayırlı cumalar hepinize
bu hafta yepyeni başlangıç yapalım demiştik,ilk kg bildirimi benden gelsin
bugün itibariyle kilom : 66,8
aslında dün daha eksikti,sanırım regl olucam o yüzden arttı,ama yinede buna şükür,pazartesi 69 ları görmüştüm
inş.haftaya tekrar 65 lere düşerim
neslim enerjık durmaya çalışıyorum ama ,sürekli istfira edıyorum ,yüüzm gözüm solgun ,başım dönüyo sabahları yataktan kalkamıyorum,bugunlerde geçicek inş.
kuzucum günaydın,ben iyi sayılırım,asıl sen nasılsın,kendini belli etmeye başladımı pıtırcık
amin canım,bugünün hatrına dualarımızda birbirimizide analım
günaydın kızlarrr
hayırlı cumalar herkese,tüm dualarımız kabul olsunn
bugun haftanın yorgunlugu çöktü omuzlarıma sabah resmen 45dk da cıkabıldım yataktan dön allah dön
yarında ufak yegenın 40 mevlüdü var oraya kurabıye yaptım dün ve ondan oncekı 2 gün
bu aksam kayınvaldeeye giderım yarın bisürü koşturmaca olcak falan fılan yanı
amannnn gecen burda bı kızın yazısına denk geldım
hatun kılolu hamıle kalmıs
doguma -9 kıloyla gitmişş
mucize gibi bişey yaw
demekkı normal zamanda ınsanlık dışı beslenenler,hamılelıkte normal beslense bıle kılo verıyor
coık umutluyum bu durumdan kendı adıma
günaydınlar kızlar...
Ben hala 500 g artıdayım bugün baya bir yürüyüş planlıyorum...
Geçen hafta : 75,5
bu hafta 76
inşallah hepimizin duası kabul olur... Ilk kez regl şişiliği çöktü ya parmaklarımdan düşen yüzüklerim bile takılabiliyorBu şişliğe sanki 2-3 kg almış gibi hissediyorum 500 g değişmesi mucize valla...
Allahtan herkesten çok duymuştum regl şişliğini ben bugüne kadar yaşamamıştım... Acaba normale mi dönüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?