valla ayniymis canimdene bak seviceksin tuzlu ayvayi, ama bol ödem yapiyo tuz bir kereligine yap sadece bol su iç bide hamilelikte çok içmek gerekiyormus
hmmm sevindim sonunda sevdigim seyler zararli cikmadi benimde
dur kiz aserceksin simdi olmayan meyveleri saymayalim burda
aşermem yok henüz kuzum ,bol bol m,dem bulanıyo ,içim dışımda dolanıyorum,ama çok soguk seyler yiyesim gelıyo,dondurma ,soguk portakal ,soguk su :):)
bulantida fena ya :26: insallah uzun sürmez
soguk seylerde dikkatli ye hemen sicak seyler iç pesinden hasta olma ilaç falanda alamazsin cunku
aman iyi aserme simdi nerden buluruz erigi merigi
esram avatarındakı ilk hedef kppsi silip,ilk hedef bebek yaz istersennplanlar değişti
dualarımız seninle bitanem ,bian önce yaptır ,bende teyze olayım bian önceamin inşallah bitanem ,allah ol derse olur,allahın izniyle
Neslim insallah irademe sahip cikabilirsem kurtulmak istiyorum yenide 64leri özledim yahu
dün aksam kastim kastim kastim kendimi bak neler yedim:
2 havuç
1 grefurt
1 ayva
+ 5 çikolatali bisküvi (300kalori toplam)
yani yemekten kaçtim daha beter ettim sanirim.
ya tatli istiyor canim acayip
tarcinli yesil cay iciyorum ama bi turlu gitmiyor bu tatli istegi
Rahim filmi demissin canim bende cektircem bi dahaki aya, herkes jinekolojik muayene gibi diyor sen öyle bil sikma kendini. cok zorlanirsan anestezi istersin
Birde bana kendi doktorum ne dedi biliyor musun? Genelde film çektirdikten sonra hamile kalan çok oluyormus, verdikleri ilaç kanallarda ne var ne yok temizliyormuso yüzden bir an önce cektir canim
ben yanindayim bak bende yaptircam yalniz kalma diye
günaydın kızlarrr
hayırlı cumalar herkese,tüm dualarımız kabul olsunn
bugun haftanın yorgunlugu çöktü omuzlarıma sabah resmen 45dk da cıkabıldım yataktan dön allah dön
yarında ufak yegenın 40 mevlüdü var oraya kurabıye yaptım dün ve ondan oncekı 2 gün
bu aksam kayınvaldeeye giderım yarın bisürü koşturmaca olcak falan fılan yanı
amannnn gecen burda bı kızın yazısına denk geldım
hatun kılolu hamıle kalmıs
doguma -9 kıloyla gitmişş
mucize gibi bişey yaw
demekkı normal zamanda ınsanlık dışı beslenenler,hamılelıkte normal beslense bıle kılo verıyor
coık umutluyum bu durumdan kendı adıma
Herkesciklere günaydinnnn hayirli cumalar kizlar
hem mutlu hem hüzünlüyüm bugün; aslinda hüznümde mutlulugumdan, karisik haldeyim :)
burdan kk dan tanistigim hatta bu sene istanbulda görüstügüm arkadasim bugün dogum yaptio kadar duygulandim ki kardesim olsa ancak bu kadar hissederim çok çok mutlu oldum gerçekten
Allah'im isteyen herkese nasip etsin
Eda varya Rabbim insanina göre kisileri karsisina cikariyor sanirim senin yerinde ben olsam ugrascak sabrim olmazdi
Allah sabirlar versin sana ya
Elifcim aciklamalarin için saol canim. Malesef fransadayim ben istanbula gelmeyi en son ihtimal düsünürüm artik tedavi için.
Bu arada ben zaten 7 aydir klomen-ovitrelle ve gonal f lerle tedavi altindayim. Sadece asilamayla cabuk olsun diyorum bazen sabrim kalmiyor ama Rabbim verecegi zamani bildigi için cokta üstelemek istemedim doktora illa asilama istiyorum diye
bi kaç ay geçsin yine düsünebilirim
Cok sükür tüp bebege geçmeden tutunmus yavrucagin, tek solukta sagliklica kucaginada alirsin insallah
Amin kuzummmm Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin hayirlisiyla
Neslim neslim
süpersin kuzucuk 69dan 66 lara nasil dustun oyle bi kac gunde ruya gibi
yerlesmedi tabi kilolar onlar siskinlikti bacim
darisi bana.
Bu sabah 67.9'dum.
Geçen hafta 68.3
alemsin canim ya he normale dönüyosun zayifladikca senide sisircek reglin töbeee
Bu hafta ben sifir spor yaptim, ama bu haftasonu kayaga gidiyoruz bol hareket olur insallah
beni de cok tecrubeli bu konuda dedikleri doktor tam 2 sene ugrastirti sadece rahim filmine kadar gelebilmistik..
canim rahim filmi aslinda ilk once isteyecekleri seylerden biri ki o kadar korkulacak birsey degil baktin korkuyorsun uyuturlar seni 20 dk sonra uyanirsin.
asilama denilen olayda evet igne var ilac var ama igneden dolayi demiyorlar tabiki asilamayi
kocadan alinan siperm yikanir temizlenir paklanir1:) icinden en kaliteli bebis alinir ve kadinin yumurtaligina yerlestirilir bir gun once catlatilan yumurtaya yerlesen bebis tutunursa 9 ay 10 gun sonra inga der
tutunmazsa tekrar denenir tekrar denenir olmadi tup bebege gecis yapilir..
benim engin bilgim bu kadar
edacım 500 gr artı nedırkı kuzum dert etme ,maşallahın var ,kendı kendıne nazar değdirirsin he ,diyim sana
Reglin bitsin bak gör 74 .3 çıkarsın kesın
esram avatarındakı ilk hedef kppsi silip,ilk hedef bebek yaz istersennplanlar değişti
ne bileyim sinemim hep eksileri gör gör hatta duraklamayı da tamam gördüm de 4 aydır artı görmediydim biraz şok oldum ama haklısın nazar değdiricem valla eskiden 2 haftada 500 g oynuyordu da sevinçten uçuyordum
olmas olmas önce kpss şimdi bile hamile kalsak taaaaaaa ekimde doğurucaz temmuzdaki sınava yine girerizzzzz
yaw rahat olun arkadaslar bu sene bura vik vik bebek sesınden durulmayacak hale gelır bura zaten
rilakss:)
yaw ayıp oalcak ama bu erkekler kontrolde spermı nasıl verıyolar
odaya falanmı götürüyolar doktorun yanındamı oluyo
cehalet ne kotu bısey arkadas yaa
biri bana acıklama yapsınn
iyi gidiyosun kuzum ,aynen devam
o kocana söle gelmim oraya yetti gari artık ,sankı tüm külfet onun üzerinde olucakmıs gıbı naz yapıyo,yazmıştım eda sana ,aynen dedıgım taktıgı uygula bak gör ,o kosucak peşinde senın ,aynen devam,güzel güzel incitmeden ,öpüp koklayarak ,cırlayarak değill
uygulayayım da biliyor ya eşşek sıpası ben dayanamıcam ohhh rahat o
yaw rahat olun arkadaslar bu sene bura vik vik bebek sesınden durulmayacak hale gelır bura zaten
uff boşverin yaa ,tutturdunuz bi memurluk ,hayat geçiyo gidiyo işte ,bugunde bitti,dua edin okadar işsiz var şuan ,biz çalışıyoruz allaha şükürler olsun,büyük krız gelicekmiş onu nasıl atlatıcaz onu düşünelimm
oturup film izliyolar esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
he doktorun yanındaaaaaa
canim benden de polip alindi ama once rahim filmi cekildi orada polip oldugu ogrenildi senin polip nasil goruldu ki :26:
evet canım geldikleri gibi gönderdim hemen
oyy kıyamam ya,ama maalesef ilk zamanlar böyle olması çok normal canm,kızkardeşimde şu anda 3,5 aylık hamile,daha yeni yeni normale dönüyo,onada herşey kokuyomuş şu anda,hatta eşinin bi parfümünü çöpe atmışonu sürdüğünde yanına bile yaklaşamıyodum diyo,ee tabi her güzel şeyin bi bedeli var
edacım regl öncesi 500 gr hiç bişeycik,bende genelde 1kg rahat artış oluyo,hatta yumurtlama zamanlarımda bile oluyo,nasıl bünyelerimiz varsa artıya geçmek için hep bahane arıyolarkatettiğin yol az değil canım,tadını çıkar
esracan keyifler nasıl,düzelttinizmi volkiyle arayı
bu arada kg durumları ne alemde :26::26:
dediğin gibi kuzum ilk 3 ay kg alınmıyo ama helede bizim gibi almaya çok meyilli bünyelerin hiç duracağını zannetmiyorum
o yüzden işi garantiye almak lazım
elifcim bende önce polip aldırdım,sonra rahim filmi demişti ama ben orda tıkandım kaldım,bi türlü cesaret edip çektiremedim,burdaki özel hastanede çektiren birisi çok fena şeyler anlattı,bayılmış falan,gözüm korktu,ama korkunun ecele faydası yok,eninde sonunda çektiricem:18::18:
canımcım Allah analı babalı büyütsün arkadaşının bebeğini,duygularını çok iyi anlıyorum
çiğdemim bir kaç günde nasıl çıkmayı becerdiysem o kilolaraçok şükür inebildimde,tabi işin içinde ödemde olunca,bol su+spor+akşamları yememe etkisini gösterdi
sende azda olsa eksidesin,devamı haftayada gelir inş.
canimmmm masallahhhh fasulyeneeeyaptım ama oldumuki bakalım
canim ben mide bulantisini bir sekilde atlattim oda taze zencefil!aşermem yok henüz kuzum ,bol bol m,dem bulanıyo ,içim dışımda dolanıyorum,ama çok soguk seyler yiyesim gelıyo,dondurma ,soguk portakal ,soguk su :):)
cektir canim cektir bekleme hizlandir bu isi sen.. esini bekleme randevusunu herseyini al o sadece sprem verecek o kadar onden cok sey bekleme beklersen daha cok beklersin ve sinir olmakla kalirsin..korkum yok benim ne bileyim bunca doktor gezdim sadece 1 tanesi rahim filmi dedi oda sağolsun iyi bir fırça attı bilinçsiz geliyormuşum doktora diye yahu bunların hiçbirini bilmiyorum ben nerden bileyim çevremde hamile de yokgidip çektireyim bari ertelemeyeyim...
bizim tek sorunumuz var oda sperm ilerleyip rahme kadar gidemiyor yoksa sayısı da fazla ama ileriye hareket edeni %1
aslında aşılama bize direk çözüm gibi benimki de çok inat gidip doktor bulurum hadi ikna ederim de bizimkini ikna etmek zor önce bizimkine bir anlatayım aşılama ne demek gidip sadece sperm verecek herhalde başka rolüde yok sıpalık etmezse kolay olur gibi... ben ilk önce kocacıma bu olayı şirin gösterecek bir yol bulayım sonra da beni oylamayacak direk aşılamaya geçecek bir tüp bebek merkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?