Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

edacımmm maşallah canım değerlerin çok güzel artmış,ay ikizlermi geliyo acabaa

bu ara tamda bu moddayım,hobaaaaaaa

Eki Görüntüle 1038660

hahahah aynennnnnn süper ya

eda degerin masallah cok güzel, acaba ikiz olabilir mi ki ? transferden sonra kaçinci günün bu?

ay ıkımzmı gelecek acaba edaaa:)
bu arada benı bıraz bılgılendır bacım,bu morfolojı ne oluyo tam olarak?
sprm sayısı falan yuksek gibii ileri hareketlısı vs.
ama morfolojı%3
bu dolleyen spermmı demek ne demek ayy fenalstımm:)

bu arada pat diye daldım konuya . nasılsınız kızlar edacığım hayırlı olsun canım . ALLAH hayırlısıyla sahlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak nasip etsin

Çok teşekkür ederim güzelim anam pc yasağı koydu da hızlı yazamıyorum cepten...

Amin inşallah güzelim... .

Ya bende 72 ile güçlendirme ye geçtim... Kurallara uyuyordum ama bu bebis oldu olacak sonucu da aldık mi ne görürsem yedim. Dün zorla sp günü yaptım... Ah dukan amcam çok aldattım seni hastanede 1 kg serum yedigimden beri 73 üm... Terazide bir patlama olacak diye içim gidiyor ama yemektende vazgeçemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Morfoloji sperm yapisiymis kafa kısmı yuvarlak olursa ileri doğru hareketi de az olurmuş yumurtaya ulasamazmis... Mesela bizimki 82 milyon sperme sahip ama morfoloji %1-2 çıkınca hesaplıyorlar normal sperm 8,2 yada 16,4 milyon çıkıyor buda yine limitin altında kalıyor... Sonracima bu %4 ten de az ise yumurtayı dölleme yeteneği azalıyor... Sperm artsa bile hareket artmıyor...

hahahah aynennnnnn süper ya

eda degerin masallah cok güzel, acaba ikiz olabilir mi ki ? transferden sonra kaçinci günün bu?

edacımmm maşallah canım değerlerin çok güzel artmış,ay ikizlermi geliyo acabaa

Bende ikiz diye biliyorsunuz beklentideyim ama :) transferden sonraki 11. Günüm hatta üçüz bile olabilecek durumda :)

eda kan degerıne gore ıdrar testı yapsan bence cıft cızgı cıkar artıkk:)
yapta goster bıze yaaa:)
benım bu morfolojı olayına kafam bozuldu,neyse hayırlısı,
hazırana kadar takılmıycam hazıranda ıkımız gıderız kontrole

Eda aciklamana göre burda sperm akrozomu denilen seyin orda morfoloji oldugunu ögrendim suan

Umarim ikizlerdir canim Allah saglikli evlatlar nasip etsin insallah

takma kafana canim simdi Allaha sükür neyin caresi yokki :26:

Tatlım moralini hep yüksek tut... Morfolojiye takılma çünkü ben bulamadım çözümü en iyi aydınlatan doktor oluyor... Bugün testi almadan gelmişim eve yorulduydum bir daha çıkmadım ama alıp yapicam o testi :)

Eda aciklamana göre burda sperm akrozomu denilen seyin orda morfoloji oldugunu ögrendim suan

Umarim ikizlerdir canim Allah saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Bilmiyorum güzelim korku da var ikiz olursa diye hatta üçüz ise aman sağlığıyla hayriyla gelir inşallah...

Burda morfoloji diyorlar oda spermin şekli, şekline göre de ileri doğru hareketine filan yorum yapıyorlar...

Hadi iyi akşamlar güzeller yarın işe gidicem kesin erken yatarım :)

Allah iyilik versinde.. masallah azimle ne güzel kilo verdin sen
bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin?

sağol canım 2,5 ayda verdim canım ben o kiloyu şimdi hedefim nisan sonuna kadar hamile kaldığım kiloya gelmek yani 66 kilo olmak istiyorum . 2.hedefim ise 12 haziran oğlumun doğum gününde 59 kilo olmak

Günaydin kizlar

anladim canim hayirlisi insallah, bi yandan sevinmiyor degilim böyle bi sorun cikmasaydi bana yillarca klomen gonalf ve catlatma ignesi tedavisi yaptirticaklardi belkide. En azindan simdi tüp bebek icin bir sansimiz dogabilir. Bakalim haziranda belli olcak anya konya

Senin içinde hayirlisi neyse o olsun, Rabbim dogru olani bilir insallah gönlüne göre verir Rabbim

sağol canım 2,5 ayda verdim canım ben o kiloyu şimdi hedefim nisan sonuna kadar hamile kaldığım kiloya gelmek yani 66 kilo olmak istiyorum . 2.hedefim ise 12 haziran oğlumun doğum gününde 59 kilo olmak

masallah canim 11 kilo vermissin 2 ayda harika bisey
sen 66da olursun rahatça böyle gidersen. Hala emziriyor musun oglunu ?

en çok üzüldüğüm konu malesef oğlum artık emmiyor canım 8,5 ay ite kaka zar zor emdi şimdide emmiyor . Bu konuda kendimi oğluma karşı yetersiz gördüğüm için çok üzülüyorum malesef 2 aylıktan beri mama takviyesi yapmak zorunda kaldım sütüm yetmediği için

bence hiç üzülme, hiç almamis degil yinede emmis ve vitaminini almistir ordan insallah.. Elimizde olan bisey degil malesef sütün miktarini ayarlamak sen ne yapabilirdinki :26:

bence hiç üzülme, hiç almamis degil yinede emmis ve vitaminini almistir ordan insallah.. Elimizde olan bisey degil malesef sütün miktarini ayarlamak sen ne yapabilirdinki :26:

öyle canım ama insan üzülüyor yinede . çok şükür elimden gelenin fazlasını yaptım demekki oğluşun kısmeti bu kadarmış .

Slm kızlar nasılsınız? Görüşemiyoruz çünkü çok sık girip çıkamıorum.
Diyetleriniz nasıl gidiyor iyimisiniz ?
özlüyorum sizleri :)

bu arada sizde güzel haberler var mı bilemiyorum ama
ben de var.
Ben hamileyim.
Tüp bebek yaptırdık biz ilk denemimizdi ve tuttu çok şükür.

hayırlı uğurlu olsun bebişin,inşallah sıkı sıkı tutunur anneciğine,

desene topikte 3 .gebe sensin,darısı çiğdemime neslime esrama inş.

selam kızlar

dün epey kaynatmışsınız yokluğumda

herkesin moraller iyi maşallah
ne dıyoduk kılo alnınırda verilirde,sağlığımız yerinde olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…