Neslim valla mucize dolu bir yıl oldu bana...
Esram neslim, bugünde verdim kanımı doktor eşimi aramış herşey yolunda 632 olmuş 2 günde iyi yükselmiş doktor 8 nisanda keseyi görmek için çağırdı... Annem de bugünkü sonuç itibariyle her dk beni uyutmak niyetinde laptopu acamiyorum hayret bisey tlfdan yazıyorum... İşin kötüsü bazen otururken uyuyakaliyorum... Dukan amcama da ayıp oluyor uymaya gayret ediyorum ama abarttigimda oluyordün midem bulandı hiçbir şey yiyemedim sonra dışardan yemek söyledim adama kıyma ve kusbasi dedim tabi kafam bir dünya... sagolsun kebap yerine pide yollamış valla oturup onu bir güzel temizledim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neslim valla mucize dolu bir yıl oldu bana...
Esram neslim, bugünde verdim kanımı doktor eşimi aramış herşey yolunda 632 olmuş 2 günde iyi yükselmiş doktor 8 nisanda keseyi görmek için çağırdı... Annem de bugünkü sonuç itibariyle her dk beni uyutmak niyetinde laptopu acamiyorum hayret bisey tlfdan yazıyorum... İşin kötüsü bazen otururken uyuyakaliyorum... Dukan amcama da ayıp oluyor uymaya gayret ediyorum ama abarttigimda oluyordün midem bulandı hiçbir şey yiyemedim sonra dışardan yemek söyledim adama kıyma ve kusbasi dedim tabi kafam bir dünya... sagolsun kebap yerine pide yollamış valla oturup onu bir güzel temizledim...
bu arada pat diye daldım konuya . nasılsınız kızlar edacığım hayırlı olsun canım . ALLAH hayırlısıyla sahlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak nasip etsin
ay ıkımzmı gelecek acaba edaaa:)
bu arada benı bıraz bılgılendır bacım,bu morfolojı ne oluyo tam olarak?
sprm sayısı falan yuksek gibii ileri hareketlısı vs.
ama morfolojı%3
bu dolleyen spermmı demek ne demek ayy fenalstımm:)
hahahah aynennnnnnsüper ya
eda degerin masallah cok güzel, acaba ikiz olabilir mi ki ? transferden sonra kaçinci günün bu?
edacımmm maşallah canım değerlerin çok güzel artmış,ay ikizlermi geliyo acabaa
ay ıkımzmı gelecek acaba edaaa:)
bu arada benı bıraz bılgılendır bacım,bu morfolojı ne oluyo tam olarak?
sprm sayısı falan yuksek gibii ileri hareketlısı vs.
ama morfolojı%3
bu dolleyen spermmı demek ne demek ayy fenalstımm:)
Morfoloji sperm yapisiymis kafa kısmı yuvarlak olursa ileri doğru hareketi de az olurmuş yumurtaya ulasamazmis... Mesela bizimki 82 milyon sperme sahip ama morfoloji %1-2 çıkınca hesaplıyorlar normal sperm 8,2 yada 16,4 milyon çıkıyor buda yine limitin altında kalıyor... Sonracima bu %4 ten de az ise yumurtayı dölleme yeteneği azalıyor... Sperm artsa bile hareket artmıyor...
Bende ikiz diye biliyorsunuz beklentideyim ama :) transferden sonraki 11. Günüm hatta üçüz bile olabilecek durumda :)
eda kan degerıne gore ıdrar testı yapsan bence cıft cızgı cıkar artıkk:)
yapta goster bıze yaaa:)
benım bu morfolojı olayına kafam bozuldu,neyse hayırlısı,
hazırana kadar takılmıycam hazıranda ıkımız gıderız kontrole
hepimizin hakkında hayırlısı olsun gençler
ben kaçar öptum herkesi:)
eda kan degerıne gore ıdrar testı yapsan bence cıft cızgı cıkar artıkk:)
yapta goster bıze yaaa:)
benım bu morfolojı olayına kafam bozuldu,neyse hayırlısı,
hazırana kadar takılmıycam hazıranda ıkımız gıderız kontrole
Eda aciklamana göre burda sperm akrozomu denilen seyin orda morfoloji oldugunu ögrendim suan
Umarim ikizlerdir canim Allah saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Allah iyilik versinde.. masallah azimle ne güzel kilo verdin sen
bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin?
Tatlım moralini hep yüksek tut... Morfolojiye takılma çünkü ben bulamadım çözümü en iyi aydınlatan doktor oluyor... Bugün testi almadan gelmişim eve yorulduydum bir daha çıkmadım ama alıp yapicam o testi :)
Bilmiyorum güzelim korku da var ikiz olursa diye hatta üçüz ise aman sağlığıyla hayriyla gelir inşallah...
Burda morfoloji diyorlar oda spermin şekli, şekline göre de ileri doğru hareketine filan yorum yapıyorlar...
Hadi iyi akşamlar güzeller yarın işe gidicem kesin erken yatarım :)
sağol canım 2,5 ayda verdim canım ben o kiloyu şimdi hedefim nisan sonuna kadar hamile kaldığım kiloya gelmek yani 66 kilo olmak istiyorum . 2.hedefim ise 12 haziran oğlumun doğum gününde 59 kilo olmak
günaydin kizlar
Anladim canim hayirlisi insallah, bi yandan sevinmiyor degilim böyle bi sorun cikmasaydi bana yillarca klomen gonalf ve catlatma ignesi tedavisi yaptirticaklardi belkide. En azindan simdi tüp bebek icin bir sansimiz dogabilir. Bakalim haziranda belli olcak anya konya
Senin içinde hayirlisi neyse o olsun, rabbim dogru olani bilir insallah gönlüne göre verir rabbim
Masallah canim 11 kilo vermissin 2 ayda harika bisey
Sen 66da olursun rahatça böyle gidersen. Hala emziriyor musun oglunu ?
en çok üzüldüğüm konu malesef oğlum artık emmiyor canım 8,5 ay ite kaka zar zor emdi şimdide emmiyor . Bu konuda kendimi oğluma karşı yetersiz gördüğüm için çok üzülüyorum malesef 2 aylıktan beri mama takviyesi yapmak zorunda kaldım sütüm yetmediği için
bence hiç üzülme, hiç almamis degil yinede emmis ve vitaminini almistir ordan insallah.. Elimizde olan bisey degil malesef sütün miktarini ayarlamaksen ne yapabilirdinki :26:
öyle canım ama insan üzülüyor yinede . çok şükür elimden gelenin fazlasını yaptım demekki oğluşun kısmeti bu kadarmış .
Slm kızlar nasılsınız? Görüşemiyoruz çünkü çok sık girip çıkamıorum.
Diyetleriniz nasıl gidiyor iyimisiniz ?
özlüyorum sizleri :)
bu arada sizde güzel haberler var mı bilemiyorum ama
ben de var.
Ben hamileyim.
Tüp bebek yaptırdık biz ilk denemimizdi ve tuttu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?