Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Amin insallah sinemim nasilsin sen iyimisin?
ikili test icin randevu almis miydin? minnagimiz napio büyüdü mü karnin

iyiyim çok şükür çiğdemcim
bulantılarım bitti çok şükür ,hiç geçmicek sanmıştım
ikili testimi yaptırdım canım,hersey güzel allahıma şükürler olsun ,bebişim çok sağlıklı maşallah teyzesi
5 nisanda randevum var cinsiyetini öğrenicem kısmetse ,doktorum inatla sölemedi ,16.haftadan önce söylemek erken olur dedı,peki saygı duyarım dedım ama merak edıyorum cok,inşallah söler 16.haftam bıtmış olucak randevu günümde ,geç döllenme olmuştu ama 2 li testte bebeğim sat tarıhını yakalamış ,gelişmesi çok iyi maşallah
hazırlıklar basladı ufaktan unısex ürünler alıyorum ,ikinciyide yapıcam sanırım bu hızla

sende akışına bırakmışsın ,en güzelini yapmışsın bitanem ,herşey allahtan tabi ama tedavıden sıkıldım demişsin ,belkı haklısın ama yınede bırakma bence ,bi süre ara vermek dınlenmek ıyı gelicektır sana ,sonrasında yıne devam et ,ama allahtan tek dileğim çok bekletmeden süpriz yapar inşallah miniğin sana
göbişim sanki çıktı gibi ama zaten mevcutta büyükçe bir göbeğim oldugu ıcın anlayamıyorum pek ,ama yatağa sırt üstü yattıgımda kasık kısmım şiş duruyor ,cıddı hamıle göruntusu 6 .ayda oluyor sanırım ,bebiş büyüdükçe :)

Son düzenleme:
eda çok sevindim bend esayfayı senden alıcağımız haber için devamlı kontrol ediyordum :) bu ara bu bebek haberleriyle bende çok mutlu oluyorum Allah herkese nasip etsin içindeki kötü hissi yok et YARADANA GÜVEN bol bol duanı et gerisi kader kısmet artık sabah çıkacağımız belli değil bunu unutmamaımız lazım

adetin kaç gün geçmiş oldu canım şimdi,normal gebelıkte adetın 10 gun geçsin öyle test yapın dıyolar ,benım 7 gün geçmişti testte çift çizgiydi ,
sende yap tabi ,pozıtıf cıktıgın testıde saklarsın ,ben saklıyorum

söylenenelerı bosver ,ikiz olsun yeterkı allah kolaylıgını verır ,korkulucak birsey yok ,allahım o duyguyu mutlulugu yasatsın inş. daha ne ister insan

anaaaam kız benim normalde olsaydı reglim dün yada önceki gün başlayacaktı hiç ben öyle düşünmedim yaaa evet bende alayım testi ama anladığım kadarıyla 3-4 gün beklemek kesin lazım... hiç adeti de saymamışım nasıl bir kafayla bunalıma girdiysem artık...

ay ne bileyim yahu ben evlendiğimden beri hatta evlenmeden öncede hep ikiz fikriyle büyüttüm kendimi zor olacak eminim ama inşallah rabbim dayanma gücü verir...

teşekkür ederim güzelim... doğru diyorsun bazen öyle kaptırıyoruz ki... senin nasıl gidiyor kilo verme düğün hazırlıkları???

edaaaaaaaaaaaaaaaa
al sana ikiz:)boyle ana sütü tokuştururlar belkim:)
yaww sımdı netmı netlık mı kazanıyorrr
yarınkı test ne için?aksam bı gebelık testı daha al eve gidince hatta 2 tane al,hamılelık ılerledıkce o kalın cift cugubu gormek ıcın yaparsın:)
cok eglencelıııı yasaısnnn teyze oluyorummmm:)

ehehee eminim sütü tokuştururlar ama bardak nasıl birşey olur tahmin bile etmek istemiyorum :))))))))))

bilmem doktorum ketum birde tüp bebekte birçok risk var adamın gülümsemesini bile 1 kez filan gördüydük galiba... burda insanların duyguları çok yoğun biz etkileyecek birşey yapmak istemiyoruz diyor da bizimkide fazla dikkatli.... bana verdiğiniz kan sonucuna göre gebesiniz yinede takip etmemiz gerekiyor ara ara kan vereceksiniz değerlinizi takip edeceğiz dedi. netten okuduğum kadarıyla doktor bizi heyecanlandırmıyor ama dış gebelik de olabilir değerler artmayabilir gerçi artmazsa ne olur bilmiyorum ama yarında gideceğim bakalım değerim artacakmı???

alıcam alıcam o çift çizgiyi net görene kadar evde test yaparım inada bindi iş...

inşallah teyze olursun... inşallah ayağımızı sürürüz... gerçi sinem sürümüş

Bu ay boşe gitti hala kilo vermiş değilim 88 de kaldım ha yarn ha yarın derken 1 ay gitti çabuk sıkılıyorum bu dietlerden ama ekmek yemediğim iin almadım çok şükür nişanlım işsiz olduğu için hiç bi hazırlığımız yok ben gelinliklere bkamay başaldım her gelinlşikçi farklı bişey söylüyo kimi balık al zayıf durusun kimi prenses al zayıf durusun ben anlamdımm doğru olan ne 44 beden hazır gelinlikte pek yok bulduklarımda dantelli hiç semem ben üsütü inci işlmem altı tül isityorum bakalım hayırlısı iderin koltukları görsel çok güzel çok uygun ama çokta şikayt var hakkında ney doğru ney yanlış ayırt edemiyorum bu aralar

ayyy simdiden dinleme sen onlari Rabbim dayanma ve basa çikma gücü verir insallah eda
Saglikli olsunlarda tek mi çift mi sorun degil bakalim yarin ki kan sonucun ne dicek

Ohhh masallah demek yakaladi sat tarihini aferin ona annesi
Rabbim saglikli hayirli bi evlat olmayi nasip etsin insallah, merakla bekliyoruz cinsiyetini bakalim

tedaviyi biraktim derken yani igne ve ilaçlari biraktim canim, esimde de biraz problem cikti bizede tüp bebek yollari gözüküyor gibi hastaneden rdv aldim bakalim hazirana kadar moladayim yani

hayırlısıyla bu sene sende bebişini beklıceksın desene,allahım herseyın hayırlısını nasip etsin inşallah
randevunuzuda almışsınız ilk adımda atılmış,gerisi çok kolay ilerlicek inşallah,aylar günler okadar cabuk geçiyorki ,göz açıp kapatıncaya kadar haziran gelicek ,çok sıcak oluyormu fransa hazıranda

bakalım benımkı göstercekmi kendını bana kalsa bu hafta gidicem okadar sabırsızım ama bı yandan beklesemmi haftaya kadar dıyorum ,napıcamı bende bılmıyorum

çidemm çidemmm
biri bana satla batın açılımını yapsın yahu:)hadı batı anladım az cok bekleen adet tarıhı,ama sat ne olaki:)

bide bişi dicem çidemm eşin illakı bu spermogramdan yaptırmıstır orda morfolojı dıye bişi var onun en az %4 olması gerekıyomus sanırım o kac cıkttı bılıyomusun??
volkanın %3 cıktı ama doktortahlılı götürüpte yorumlatmadıgı ıcın ne oldugunu bılmıyoz..fıkrını söyle bana baccıımmm

yavrum sat son adet tarihi
bat ise beklenen adet tarihi (beklenen ama gelmemesi gereken )

ya aynen esim o testten yaptirdi ama sonuçlardan bi halt anlamadim %8 yaziyor ama... odur heralde dimi :26:
bugun doktordaydik dinledim dinledim anlamadim tek anladigim spermlerde akrozom bozuklugu varmis yani kendi kendine gidipte yumurtayi dölleyemiyorlarmis akrozom yumurtayi delmeye yaradigi için :26::26::26:
Karisik isler valla canim :26:

baska bi doktora gotursenize canim merak ettim iyi bisey mi acaba %3 :26:

Insallah canim benim sen doguma giderken bizlerin ismini tek tek say olur mu
Burda isler cabuk ilerlemiyor yalniz haziran gelse bile umudum yok hemen baslamayiz tedaviye, malesef bi suru teferruat varmis kabul edilmem için

bekle azcik canim kizsa kendini geç gösterir o zamanda bosuna gitmis olabilirsin belki

bızımkı 6 ay denemeden gıtmem doktora dıyor
olumsuz etkılenıyomus daha 2 denemeyle cocugumuz olmuyo mantıgına gırmek ıstemıyorum dedı ıyı dedım hazırandan sonra gotur bakım ne dıcek dokor dedım
sonucta o morfolojı sanırım bu ılerı hareketlı olanlar,anladıgım kadaryla,tamda anlamadım gercı ama neyse
senın doktorlar bıde fransızca anlatıyo dımı,ay dahada gıcık bı durum
ben tam fransız kalırdım olaya:)

ama belli bi sorun varsada bosuna zaman kaybina gerek yokki esin yanlis düsünüyor bence :26:

bide doktor ne dedi biliyor musun, bu morfoloji bozuklugu artik cagimizin hastaligi dedi, hava kirliligi, sigara, alkol, stres, her biri etken olabilirmis. Esim hava kirliliginden baska bisey kullanmiyorum diyince doktor seni daglara gönderelim 1 ay orda yasayin cocugu yapip gelin dedi

ya fransizca olmasina gerek yokki bu doktorlarin dedikleri zaten anlasilmiyor Allahtan benimki iyidir anlamayinca anlamadin sen dur tekrar baslayim diyip anlatiyor saolsun

bende oyuzden yaptıralım bı sıkıntı varsa bastan onlem alalım dedım ama neyse 6 ay en azından deneyelım bakalım
ınternette morfolojısı %2 olup %1 olup cocugu olan okudum allah ısterse verır dıyo
ıyı dedım zorlamadım..

ıyı doktor onemlı ya,hazıranda bende gıtcem duzgun bıyer bulmam lazım sıkılmadan anlatabılecek,gercı ılk cumleyı duyar gibiyim,kilo ver:)

evet canim burdan 0 sperm sayili ve morfolojisi %1 de bi kadin cocuk sahibi oldu simdi kizi 3/4 yasinda hatta Allah bagislasin.
Ve Istanbula gelip tedavi gördü hatun, o yönden orasi cok cok daha gelismis simdi herseyin cözümü var Allahin izniyle dert etmeye gerek yok aslinda

Nece kilolu hamile kalanlar var bir engel degilki kilo :26: ama sen kendi sagligin icinde olsa ver biraz tedaviye baslayinca aliyorsun cunku

sen git doktor kesfet belki bende gelir orda tedavimi olurum kimbilir bana önerirsin insallah

olur bulurumda gerek kalmaz ınsallahh kendılıgınden olur
aslında sneınde cok uzun bı sure olmadı cıgdem çalışmaya baslayalı sankı
sende bıraz fazla stres yapıyo gıbısın,1 sene oldumu korunmayı bırakalı?
bence henuz kafana bıle takmaman gerekn süreçtesi,orayı bılmıyorum ama burda gercekten bu konuda ıyı hastaneler ve doktorlar var snaırım
ben bı hastane ayarladım gibi eger olursa bebek falan oraya gidicem,referansım da var:)

1 sene olcak haziranda :26:
Biraz bende acelecilik ve sabirsizlik var o yüzden strese girdim baya
ama artik kendimdeyim diyorum ya molamin tadini cikarip tatile gitcem kafami dinlicem cok bunaldim ve bunalttim kocami

nereymis bakim senin referansin olan yer sineminki mi yoksa :)))

merhaba kızlar, herkese kolay gelsin. sağlıklı beslenmeyle ilgili ben de REKLAMLAR diye bir site kullanıyorum. içinde sağlıklı beslenmeyle ilgili çok güzel makaleler ve neyi nasıl değiştirmeliyiz bilgisi var. herkese tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiii

ohhh maşallah herkes buralardahepinize kocaman günaydınlar

topik iyiden iyiye bebek isteyenler topiği olduinş.Rabbim herkese hayırlı zamanda ,sağlıklı,sıhhatli,akıllı bıdıklar verir

ben bi süre daha tedavidir çalışmadır hiç düşünmek istemiyorum,şu sıra keyfim ne istiyosa onu yapıyorum,halimdende memnunum,saldım çayıra mevlam kayıra,vardır bundada bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…