Amin insallah sinemimnasilsin sen iyimisin?
ikili test icin randevu almis miydin? minnagimiz napio büyüdü mü karnin
ay inşallah güzelim hepimiz sırayla anneliği tadarız... ne bileyim öyle bir saçma stres yerleştiydi pazar günü.. yok artık dikkat ediyorum. yarın test yaptırıcam yine işten izinde aldım. yarın yine bir gebelik testi alıcam sinemcim o gebelik çubuklarıyla aramda husumet oluştu gösterecek arkadaş çift çizgiyi gerekirse her hafta test yaparım
2 tane transfer edildi onun için ikiz olurmu diye umutluyum gerçi ben tekte transfer edilse kendiliğinden de olsa biliyorsun ki ikiz bekletisine hep sahibim
kız ikize nasıl bakıcaz diye annemle eşim akşam karalar bağladı bende rahatım istediğimden ama söyledikleri baya korkutucu
adetin kaç gün geçmiş oldu canım şimdi,normal gebelıkte adetın 10 gun geçsin öyle test yapın dıyolar ,benım 7 gün geçmişti testte çift çizgiydi ,
sende yap tabi ,pozıtıf cıktıgın testıde saklarsın,ben saklıyorum
söylenenelerı bosver ,ikiz olsun yeterkı allah kolaylıgını verır ,korkulucak birsey yok ,allahım o duyguyu mutlulugu yasatsın inş. daha ne ister insan
eda çok sevindim bend esayfayı senden alıcağımız haber için devamlı kontrol ediyordum :) bu ara bu bebek haberleriyle bende çok mutlu oluyorum Allah herkese nasip etsin içindeki kötü hissi yok et YARADANA GÜVEN bol bol duanı et gerisi kader kısmet artık sabah çıkacağımız belli değil bunu unutmamaımız lazım
edaaaaaaaaaaaaaaaa
al sana ikiz:)boyle ana sütü tokuştururlar belkim:)
yaww sımdı netmı netlık mı kazanıyorrr
yarınkı test ne için?aksam bı gebelık testı daha al eve gidince hatta 2 tane al,hamılelık ılerledıkce o kalın cift cugubu gormek ıcın yaparsın:)
cok eglencelıııı yasaısnnn teyze oluyorummmm:)
2 tane transfer edildi onun için ikiz olurmu diye umutluyum gerçi ben tekte transfer edilse kendiliğinden de olsa biliyorsun ki ikiz bekletisine hep sahibim
kız ikize nasıl bakıcaz diye annemle eşim akşam karalar bağladı bende rahatım istediğimden ama söyledikleri baya korkutucu
iyiyim çok şükür çiğdemcim
bulantılarım bitti çok şükür ,hiç geçmicek sanmıştım
ikili testimi yaptırdım canım,hersey güzel allahıma şükürler olsun,bebişim çok sağlıklı maşallah teyzesi
5 nisanda randevum var cinsiyetini öğrenicem kısmetse ,doktorum inatla sölemedi ,16.haftadan önce söylemek erken olur dedı,peki saygı duyarım dedımama merak edıyorum cok,inşallah söler 16.haftam bıtmış olucak randevu günümde ,geç döllenme olmuştu ama 2 li testte bebeğim sat tarıhını yakalamış ,gelişmesi çok iyi maşallah
hazırlıklar basladı ufaktan unısex ürünler alıyorum ,ikinciyide yapıcam sanırım bu hızla
sende akışına bırakmışsın ,en güzelini yapmışsın bitanem ,herşey allahtan tabi ama tedavıden sıkıldım demişsin ,belkı haklısın ama yınede bırakma bence ,bi süre ara vermek dınlenmek ıyı gelicektır sana ,sonrasında yıne devam et ,ama allahtan tek dileğim çok bekletmeden süpriz yapar inşallah miniğin sana
göbişim sanki çıktı gibi ama zaten mevcutta büyükçe bir göbeğim oldugu ıcın anlayamıyorum pek ,ama yatağa sırt üstü yattıgımda kasık kısmım şiş duruyor ,cıddı hamıle göruntusu 6 .ayda oluyor sanırım ,bebiş büyüdükçe :)
ayyy simdiden dinleme sen onlari Rabbim dayanma ve basa çikma gücü verir insallah eda
Saglikli olsunlarda tek mi çift mi sorun degil bakalim yarin ki kan sonucun ne dicek
Ohhh masallah demek yakaladi sat tarihini aferin ona annesi
Rabbim saglikli hayirli bi evlat olmayi nasip etsin insallah, merakla bekliyoruz cinsiyetini bakalim
tedaviyi biraktim derken yani igne ve ilaçlari biraktim canim, esimde de biraz problem cikti bizede tüp bebek yollari gözüküyor gibi hastaneden rdv aldim bakalim hazirana kadar moladayim yani
çidemm çidemmm
biri bana satla batın açılımını yapsın yahu:)hadı batı anladım az cok bekleen adet tarıhı,ama sat ne olaki:)
bide bişi dicem çidemm eşin illakı bu spermogramdan yaptırmıstır orda morfolojı dıye bişi var onun en az %4 olması gerekıyomus sanırım o kac cıkttı bılıyomusun??
volkanın %3 cıktı ama doktortahlılı götürüpte yorumlatmadıgı ıcın ne oldugunu bılmıyoz..fıkrını söyle bana baccıımmm
hayırlısıyla bu sene sende bebişini beklıceksın desene ,allahım herseyın hayırlısını nasip etsin inşallah
randevunuzuda almışsınız ilk adımda atılmış,gerisi çok kolay ilerlicek inşallah,aylar günler okadar cabuk geçiyorki ,göz açıp kapatıncaya kadar haziran gelicek ,çok sıcak oluyormu fransa hazıranda
bakalım benımkı göstercekmi kendını bana kalsa bu hafta gidicem okadar sabırsızım ama bı yandan beklesemmi haftaya kadar dıyorum,napıcamı bende bılmıyorum
bızımkı 6 ay denemeden gıtmem doktora dıyor
olumsuz etkılenıyomus daha 2 denemeyle cocugumuz olmuyo mantıgına gırmek ıstemıyorum dedı ıyı dedım hazırandan sonra gotur bakım ne dıcek dokor dedım
sonucta o morfolojı sanırım bu ılerı hareketlı olanlar,anladıgım kadaryla,tamda anlamadım gercı ama neyse
senın doktorlar bıde fransızca anlatıyo dımı,ay dahada gıcık bı durum
ben tam fransız kalırdım olaya:)
ama belli bi sorun varsada bosuna zaman kaybina gerek yokki esin yanlis düsünüyor bence :26:
bide doktor ne dedi biliyor musun, bu morfoloji bozuklugu artik cagimizin hastaligi dedi, hava kirliligi, sigara, alkol, stres, her biri etken olabilirmis. Esim hava kirliliginden baska bisey kullanmiyorum diyince doktor seni daglara gönderelim 1 ay orda yasayin cocugu yapip gelin dedi
ya fransizca olmasina gerek yokki bu doktorlarin dedikleri zaten anlasilmiyorAllahtan benimki iyidir anlamayinca anlamadin sen dur tekrar baslayim diyip anlatiyor saolsun
bende oyuzden yaptıralım bı sıkıntı varsa bastan onlem alalım dedım ama neyse 6 ay en azından deneyelım bakalım
ınternette morfolojısı %2 olup %1 olup cocugu olan okudum allah ısterse verır dıyo
ıyı dedım zorlamadım..
ıyı doktor onemlı ya,hazıranda bende gıtcem duzgun bıyer bulmam lazım sıkılmadan anlatabılecek,gercı ılk cumleyı duyar gibiyim,kilo ver:)
evet canim burdan 0 sperm sayili ve morfolojisi %1 de bi kadin cocuk sahibi oldu simdi kizi 3/4 yasinda hatta Allah bagislasin.
Ve Istanbula gelip tedavi gördü hatun, o yönden orasi cok cok daha gelismis simdi herseyin cözümü var Allahin izniyle dert etmeye gerek yok aslinda
Nece kilolu hamile kalanlar var bir engel degilki kilo :26: ama sen kendi sagligin icinde olsa ver biraz tedaviye baslayinca aliyorsun cunku
sen git doktor kesfet belki bende gelir orda tedavimi olurum kimbilir bana önerirsin insallah
olur bulurumda gerek kalmaz ınsallahh kendılıgınden olur
aslında sneınde cok uzun bı sure olmadı cıgdem çalışmaya baslayalı sankı
sende bıraz fazla stres yapıyo gıbısın,1 sene oldumu korunmayı bırakalı?
bence henuz kafana bıle takmaman gerekn süreçtesi,orayı bılmıyorum ama burda gercekten bu konuda ıyı hastaneler ve doktorlar var snaırım
ben bı hastane ayarladım gibi eger olursa bebek falan oraya gidicem,referansım da var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?