Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Sarkina sarkiyla karsilik vereyim öp öp öp öp doyamadimmmmm
heheh

valla topigin adini degistirelim, saglikli beslenemeyip birde üstüne bebek isteyenler diye

Amin insallah Neslim Rabbim isteyen herkese bidiklardan versin

Ay valla tedaviyi birakmak iyi geldi cok mutluyum böyle sanki bisey sıkıyordu bogazimi
bende sen gibi saldim çayira modundayim

Aksam spora mi gidiyorsun bakim sen hatun nerden bilirim amaa
Bende simdi gittim geldim; isten cikana kadar of gitmesemmi diyorum gidipte dus alinca oh beee iyiki gelmisim modunda oluyorum hep ayni terane
Sabahta 69.9u görünce mutlu oldum Allahim ne günlere kaldim 69.9a bile mutluyum

çidoşş sen kaç oldun kuzumda 69a sevınıyosun:)
bana sorma kılomu soylemem:)utanıyorummm
bende bu aksam yuruyus yapacaktım ama sınemaya gıtmeye karar verıdm
yarın yuruyuse baslıycam ınsallah:)

neslimm napıyon balım yaww,
tedavıyle falan ugrasmayın ya bıraz ara verıp soluklanmak en ıyısı
olmadı toplucana gideriz tüpten bebek yaparız:)

eda bugun sabah hastaneye ugrayacaktı neoldu acep ugramadı da hiç

öpmemmi hiç kuzummm

sosyal medya saolsun dimi,ay bu akıllı telefonu alalı pek bi görmedik oldumherşeyi çekip koyasım var

akşam spor var ama ben 1 gün diyet modundaysam 2 gün değilim ya,aynen senin gibi 69,9 a bile seviniyorum,inş.yarın bende görürüm

esramm utanma balım söle kilonu,gerçeklerle yüzleşbak biz çiğdoyla utanmadan söylüyokk

valla ne yapayım,iş güç yok,boş boş oturuyoz,otururken çay kahve yanında bişeyler yememek için zor tutuyom kendimibana bi yemin şart ama kendimi hazır hissetmiyom

onun dışında aynen hiç bişey düşünmeyip akışına bırakmak en güzeli,bazen çevreden özellikle annem doktora gitsen şunu yapsan yaş geçiyo falan diye,(ben sizden fenayım bu konuda yaş 32 )iyice bunalıma sokuyo ama mümkün olduğunca o tür ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum,saolsun eşim bu konuda inanılmaz rahatlatıyo beni

edayı bende merak ettim,inş.herşey yolundadır,son 1 yılda nede güzel değişiklikler oldu hayatında dimi,önce üstünden koca bi 20 kg attı hatta daha fazlası sonrada inş.bebişler katılacak hayatına

dün sabah 70.4ü görmüstüm en fazla o oldu bidaha çikmak istemiyorum

ben sormamis olayim sende söyleme ama utanmaktan fayda gelmiyor biseyler yapmamiz lazim esraaa

he valla toplanip tüp bebek yaptiririz hemde bakarsin hepimiz istanbulda bulusurmusuz falan

hahah o sosyal medyada bende ayniydim kuzum basta, simdiyse bazen öyle aska gelip koyuyorum bazen bisey paylasmiyorum yuvarlanip gidiyoruz
bende öyle diyete hergün uyamiyorum bi gün istahim çok açik oluyorsa ertesi gün tam tersi
en azindan aksam aç yatinca tarti azcik kimildiyor

aksam güzelcene terleyip birde aksami bi kase yogurtla bitirirsen yarina 67 bile çikarsin balim
attim ama kilonu bilmedigimden

sen yazın ıst.a gelıyosun zaten cidoş ama ozamana gerek kalmayacak ınsallah rabbım verecek sana emanetını hıssedıyorum ben
neslım 2014 sonuna kadar kafaları rahat bırakalım bence su akar yolunu bulur
genel ıstatıstıklere bakılacak olursa problemı olan bayanlar bıle hamıle kalıyo uzun vadede
aman neyse ya kapayalım bu bebek mevzusunu,hep tevekkül,tam tevekkül:)

egıtıme bı kadın geldı tam kıll kılın onde gideni,şeytan diyo kalk bi kafa at:)neyse kafama yazıkk..
ben 100,2 oldum gecen hafta şuanda durum ne bılmıyorum,
ha geldım ha gelıcem aman yaklaştım aman uzaklastım diye diye gördüm üçlü rakamı
beri gidesiceeeeee

bende zaten çabuk sıkılrım canım,hevesle alıyorum bi şeyleri sonra geçiyo o hevesim,hatta bazen eşim korkuyom yakında bendende sıkılıcan diyo

oooo 67 miben şu ara çok uzağım o rakamdan,gerci 2 hafta önce cuma 67 ydim ama bu sabah 70,8 çıktımayne spor yaptığım günler haliyle bide akşam aç yatıyorum o yüzden yarın sabah görebilirim belki 69 larıamann ne yapalım keyifler yerinde olsun

evet evet kapatalım ve tavekküle devam,bi şeyler için çaba göstermek bile bi vesiledir,ben şu anda göstermiyorum demekki daha zamanı değil

beri gidesiceeeahhh bende 70 ler için aynı şeyi sölicem,ha gördüm ha görücem derken pazartesi 72 yi geçmiştim,neyseki yavaş yavaşta olsa toparlıyprum,sende üzülme kuzum,önce o 100 belasından kurtulursun sonrada devamı gelir,kasma kendini

esram yaza kalmicaz hatta mayis 1 gibi bi kaçamak yapariz belki 4 günlügüne kismet bakalim
zaten ondan önce olmasin su an, tatile gitmek istiyorum
halimize sonsuz sükürler olsun tabiki beterin beteri var derler ya aynen öyle Allah herkese nasip etsin deeer konuyu kaparim bende

kuzum naptin sen motive olmamiz lazim yeniden
yazda geliyor gel baslayalim yine

hahaha ne burcuydun sen balim ?
Benimde cabuk bunalan bir ruhum vardir ama estende vazgeçilir mi heççç essek sipalari can onlar can

oooo pazartesinden bu yana iyi vermissin ama bende öyle o kadar atabilsem keske 3 günde
bencede sekerim keyiflerimiz bol olsun sporun faydalarindan ince gösteriyosun hiç takilma rakamlara geçici onlar

Tatlım bizimde sorunumuz morfolojiydi... Doktor tabiki olma ihtimali var, isterseniz aşılamada yaptırabilirsiniz ama yıpratıcı bir dönem ben direk sonuca gidelim derim tüp bebek dedi bizde normal sperm %1 idi... Ayrıca sayısı az olsa başka sorun olsa ilac ameliyat bir şekilde tedavi edilebilir ama morfoloji olunca verebileceğim birşey yok dediydi... Bence geciktirmeyin... Merak etme eşinin sonucunu görünce senin kilondan vazgeciyorlar... Ben o sonucu göstermeden zayıfla diye fırçamı yiyordum sen sen ol önce sonucu göster doktora...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nesli ben sana yetiştim canım bende bugün 70,8 çıktım İnşallah cumaya ucundanda olsa 6lı rakamları görürüm bende

benım maksımum gordugum kılo 102 idi
masallah yakaladım yıne ve 1 haftadır tartılmıyorum son durum ne bılmıyorum belkı ınmısımdır belkı cıkmısımdır..

bende 23 nısanı bırlestırdım haftasonuyla 2 gun ızın alarak
5 gunluk tatılım oldu,ve eskısehıre gıtmek ıstıyorum ama bakalım volkan bey ne dıyecek bakarız dedı ama kaldı oyle konu
valla evde bıle olsam tatıle cok ıhtıyacım var bneımdeee

cıdom belırledınızmı rotanızı yoksa dogaclama mı gelısecek?

neslım ınsan herseyden gecerde eşinden gecemez yaw,ben huysuz aksi nalett herıfımden bile vazgecemıyorum:)
şöyle güzel güzel çeşit çeşit yemekler olsada yesek:)
sen bu arada 63lerden 70e hangı ara cıktın yaww

bu arada pat diye daldım konuya . nasılsınız kızlar edacığım hayırlı olsun canım . ALLAH hayırlısıyla sahlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak nasip etsin

biraz gayret et kuzumda görme o maksimumu yeniden
insan psikoloji olarak çöküyor gerçekten bir zamanlar zayif oldugunu bilerek o kilolari görünce

ohhh 5 gün bi yere gitmeseniz bile yeter yahuuu yan gel yat iyice dinlen ye iç gez valla

Bizimde tam 11 gün tatilimiz var mayis 1 den baslayarak iste. 5 gün falan istanbul düsünüyoruz geri kalanida otelde olcak ya bodrum ya izmir bakalim neresi olursa :26: daha otel ayarlayamadik, havaalanindan ulasimi yakin olan bi yer ariyoruz bakalim

edacim kan verdin mi bugün sonuçlarin artmis mi

bu arada pat diye daldım konuya . nasılsınız kızlar edacığım hayırlı olsun canım . ALLAH hayırlısıyla sahlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak nasip etsin

hosgeldin canim, iyiyiz sen nasilsin?

sağol canım bende iyiyim çok şükür ev spor oğlumla ilgeleniyorum bu şekilde geçiyor zaman

yay burcuyumki ben

kızz vargeçermiyim ,ben o kadar beklemişim onu,bırakırmyım hiç

işte benim 10 günde 5kg alma gibi bi potansiyelim olunca çabukta verebiliyorum canım ama metabolizmanında içine ediyorumaman yaaa allah beterinden saklasın ne yapalım

nesli ben sana yetiştim canım bende bugün 70,8 çıktım İnşallah cumaya ucundanda olsa 6lı rakamları görürüm bende

nazlımm maşallah canımmben şu son 10 günde baya sapıttım,ama allahtan eskisi gibi uzun sürmüyo çabuk toparlıyorum
sen bu gidişle beni geçersin canım

aynen aynen vazgeçemem bende,hele şu şıra hiç,pek bi aşıkım kendilerine

kuzu ben hiç 63 lere düşmedimki,minumum 65,4 ü gördüm,işte sapıtınca hemen geliyo kilolar,nankör bünye hiç almayım demiyo,yediklerim yapışıyo hemen

ayy siz eskişehiremi gideceksiniz,beyimin memleketi bizde sanırım bayramda gidicez,tabi ondan önce eşim yanlız gidip gelicek
ya bende bu sene kesinlikle çanakkale ye gitmek istiyorum,çok merak ediyorum,şöyle havalar iyice ısınsada atsak kendimizi bi yerlere

esra bende bu ara yemek bloglarına çok dalıyorum,akşama ne yapsam hesabı,akşımdan neler geçiyo bi bilsen

Neslim valla mucize dolu bir yıl oldu bana...
Esram neslim, bugünde verdim kanımı doktor eşimi aramış herşey yolunda 632 olmuş 2 günde iyi yükselmiş doktor 8 nisanda keseyi görmek için çağırdı... Annem de bugünkü sonuç itibariyle her dk beni uyutmak niyetinde laptopu acamiyorum hayret bisey tlfdan yazıyorum... İşin kötüsü bazen otururken uyuyakaliyorum... Dukan amcama da ayıp oluyor uymaya gayret ediyorum ama abarttigimda oluyor dün midem bulandı hiçbir şey yiyemedim sonra dışardan yemek söyledim adama kıyma ve kusbasi dedim tabi kafam bir dünya... sagolsun kebap yerine pide yollamış valla oturup onu bir güzel temizledim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyy ondan seviyorum ben seni yaylarla iyi geçinirim bir kova olaraktan

hahahah 10günde 5 kilo almakta kimsenin harci degil Allahtan kalici olmuyor senin o kilolarin cidden degisik bir metabolizman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…