hım daha başlamamış senın aşermelerin,tarif edılemez bişi sanki onu yemesen yasayamıcakmıssın gıbı oluyo ,,senın ogun dedıgınden sonra çağladan soğudum toplapta bı kase var büzüşsünde öyle atım dıyorum kıyamıyorum atmaya,
bunlar hurafe kuzum aslında yaww ,inanmamak lazım
geçen ay markette çilek kokladımallahım nasıl canım cektı ,hormonlu alımmı almmı derken almadım,ertesı gun gıttım aldım yedim,içime kurt düştü ya dedım kokladım ben ya cocugumun bı yerınde leke olursa ,hanı kırmızı lekeler oluyo ya,bak buda hurafe ,aklımıza sokmuslar kım soktuysa herseye bişi buluyoruz
gunaydın kızlarrr,gunaydın anne adayları:)
eda yaaa su testı yap kızım yaa o cıft cızgıyı en koyu sekılde gormenı ıstıyorum
gecmıs zamanların ıntıkamı olsun,ama resmını cek bızede goster:)
sınoşum muckkk:)
nerde gerı kalan tayfa,neslı cidemmmm heyy
kız okudukça güldüm valla sanki ben şimdi değilde yaşadığım 30 sene aşermişim
günaydın canımgünaydın kızlar yaa herkesler kayıp hayırdır inşallah sinem dediğin gibi çiğdem tatile çıktı sanırım... ama diğerleri nerde???
günaydın canım
nazlı dıyette onu bılıyorum ,
esra gayet iy kontaktayım onunla
nesli nerdeee
günaydın sinem . evet canım benim diyet tam gaz gidiyor . şu 6lı rakamları görürüm İNŞALLAH yarın tartıldığımda .
nesli bence diyeti bozdu yine ondan gelmiyor. çünkü zayıflama gruplarındayken ne zaman diyeti bozsak topiğe uğramıyorduk :)
günaydın hepinizee
birileri kulağımı çınlattı sanki
merak etmeyin buralardayım,sadece bazen yazmaya vaktim olmuyo,bazende canım istemiyo
ama çok şükür herşey yolundaa,keyfim yerinde,bu arada diyeti daha doğrusu artık sağlıklı beslenmeyi hayatıma oturtmaya çalışıyorum,öyle oluncada gelen artılar tıkır tıkır gidiyor spora devam hatta spor harici eşimle 2 akşamdır 40 dakika tempolu yürüyüşe çıkıyoruz,akşamları 8 den sonra meyve bile yemiyoruz,ben meyve hakkımı sabahları yiyorum,bu şekilde hiç bişeyden kısmadan devam edicem... inş.3- 4 kg daha verip onu korumak niyetim fazlasında gözüm yok
ee sizler nasılsınız
sinoşummm miniğimizin cinsiyeti bugünmü belli olucaktı canım,öğrenir öğrenmez bizide haberdar et
edacımm senin değerlerin ne durumda,umarım herşey yolundadır
esramm kurtuldunmu 3 lü rakamlardan
çiğdemimle instagramda karşılaşıyoruz,cici sofralarla
nazlımmm sen nasılsın,bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,zaman nasılda çabuk geçiyor,nişan gününü sayarken evleneli 4 yıl olmuş bile,Rabbim eşinle oğluşunla sağlıklı,huzurlu nice güzel yıllar nasip etsin canım
maşallah nazlıcım iradene hayranım
bu gidişle sen 5 li rakamlarıda görüceksin eminim ben buna bitanem
nesli ya rejımı bozdu dıye gelmıyo,yada canı bişeye sıkkın yada bizi özlemiyo
kızlar bugun 13:00de doktor kontrolum var inş. hayırlı haberle gelırım ,sağlıklı sihhatlıdır benum kuzum inş.,gösterirse bıdık kendını cınsıyetınıde öğrenıcez inş..
gece uyuyamadım heyecandan ,inş. öğrenırım yaw ,bişiler almak isityorum artıkkbıdığıma
hayırlı haberlerle gelirsin canım İNŞALLAH . ben oğluşun cinsiyetini 2li test yapıldığında öğrenmiştim . ama benim oğlum doğana kadar bize suratını hiç göstermedi totosunu döndü bize hep edepsiz
günaydın kızlarrr
hayırlı cumalarr
dünn kontrole gittimOğluşumm geliyorrr,allahım gönlüme göre verdi,darısı size kızlar inşallahh
4 lü dobler yaptırıcam ilerleyen haftalarda ,herşey normal, yolunda maşallahh
çikolata yedım gıttım oyle kıpır kıpırdıkı kerata yerınde durmadışimdiden spor başlamış mekik hareketi yapıyordu
günaydın sinemciğim . Benim içime doğanda erkekti rabbim gönlüne görede vermiş hayırlısıyla kucağına almakta nasip etsin canım .ben hep kız istemiştim ama erkek annesi olmakta başka bir güzel
amin canım inşallah
benı kım görse erkek dıyodu ,erkek çıktı cok nadır kız dıyen vardı ,benımde içime doğan erkekti ama kız olur dıyede kendımı ınandırmak ıstemıyodum
allah nasip ederse kucagıma alıcagım günü iple çekıyorum
kız da eminim cok tatlı olurdu ,ama senın oğluşun çok tatlı annesiiii
çok sağol sinem teyzesi bak buda oğlumun son hali
Eki Görüntüle 1051812
yerim ben onu amaaaaaaaaaaaaaa
çok masum nazlıcım oğluşunn ,allahım sağlık sıhhat versin
günaydın kızlarrr
hayırlı cumalarr
dünn kontrole gittimoğluşumm geliyorrr,allahım gönlüme göre verdi,darısı size kızlar inşallahh
4 lü dobler yaptırıcam ilerleyen haftalarda ,herşey normal, yolunda maşallahh
çikolata yedım gıttım oyle kıpır kıpırdıkı kerata yerınde durmadışimdiden spor başlamış mekik hareketi yapıyordu
çok sağol sinem teyzesi bak buda oğlumun son hali
Eki Görüntüle 1051812
Selam kizlarrrr ben 25 martta anne oldum
Rabbim herkese bu duyguyu tattirsin ins..
Suan minisim uyuyor bıcı bıcı yaptik
Lutfen dogumdan hamilelikten hicbirseyden korkmayin 11 kilo aldim suan 10 kilosunu vermis bulunuyorum dogumumda 3,5 saat surdu sonlari biraz zordu ama geldi gecti hepsi bitti hayal gibi geliyor suan ne kilifan korkun nede acidan lutfen ertelemeyin bu guzel duyguyu
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?