Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

kız okudukça güldüm valla sanki ben şimdi değilde yaşadığım 30 sene aşermişim

nesli nerelerde gerçekten
çiğdem tatıle cıkıcaktık sanırsam ,çıkmış olabılırmı ?

kız okudukça güldüm valla sanki ben şimdi değilde yaşadığım 30 sene aşermişim

hahhaa cok güldüm buna

günaydın kızlar yaa herkesler kayıp hayırdır inşallah sinem dediğin gibi çiğdem tatile çıktı sanırım... ama diğerleri nerde???

günaydın canım

nazlı dıyette onu bılıyorum ,
esra gayet iy kontaktayım onunla
nesli nerdeee

günaydın sinem . evet canım benim diyet tam gaz gidiyor . şu 6lı rakamları görürüm İNŞALLAH yarın tartıldığımda .
nesli bence diyeti bozdu yine ondan gelmiyor. çünkü zayıflama gruplarındayken ne zaman diyeti bozsak topiğe uğramıyorduk :)

günaydın hepinizee

birileri kulağımı çınlattı sanki

merak etmeyin buralardayım,sadece bazen yazmaya vaktim olmuyo,bazende canım istemiyo

ama çok şükür herşey yolundaa,keyfim yerinde,bu arada diyeti daha doğrusu artık sağlıklı beslenmeyi hayatıma oturtmaya çalışıyorum,öyle oluncada gelen artılar tıkır tıkır gidiyorspora devam hatta spor harici eşimle 2 akşamdır 40 dakika tempolu yürüyüşe çıkıyoruz,akşamları 8 den sonra meyve bile yemiyoruz,ben meyve hakkımı sabahları yiyorum,bu şekilde hiç bişeyden kısmadan devam edicem... inş.3- 4 kg daha verip onu korumak niyetim fazlasında gözüm yok

ee sizler nasılsınız

sinoşummm miniğimizin cinsiyeti bugünmü belli olucaktı canım,öğrenir öğrenmez bizide haberdar et

edacımm senin değerlerin ne durumda,umarım herşey yolundadır

esramm kurtuldunmu 3 lü rakamlardan

çiğdemimle instagramda karşılaşıyoruz,cici sofralarla

nazlımmm sen nasılsın,bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,zaman nasılda çabuk geçiyor,nişan gününü sayarken evleneli 4 yıl olmuş bile,Rabbim eşinle oğluşunla sağlıklı,huzurlu nice güzel yıllar nasip etsin canım

maşallah nazlıcım iradene hayranım
bu gidişle sen 5 li rakamlarıda görüceksin eminim ben buna bitanem
nesli ya rejımı bozdu dıye gelmıyo,yada canı bişeye sıkkın yada bizi özlemiyo

kızlar bugun 13:00de doktor kontrolum var inş. hayırlı haberle gelırım ,sağlıklı sihhatlıdır benum kuzum inş.,gösterirse bıdık kendını cınsıyetınıde öğrenıcez inş..
gece uyuyamadım heyecandan ,inş. öğrenırım yaw ,bişiler almak isityorum artıkk bıdığıma

ben iyiyim canım çok şükür . amin sağol canım çok teşekkür ederim . sorma nesli zaman çok çabuk geçiyor aslında zamanın bu kadar çabuk geçmesine üzülmüyor değilim . düşünsen oğlum bile 2,5 ay sonra bir yaşına girecek onun bebekliğini dolu dolu yaşamak isterdim ama hayat şartları malesef

hayırlı haberlerle gelirsin canım İNŞALLAH . ben oğluşun cinsiyetini 2li test yapıldığında öğrenmiştim . ama benim oğlum doğana kadar bize suratını hiç göstermedi totosunu döndü bize hep edepsiz

ay yaşınamı gırıcek ne cabuk geçiyor zaman yahuuu,yeni yaşı sağlık mutluluk getırır inş.
evlilik yıldonumuzunu eşinin doğumgunu kutlu olsun canımm

bakalım benımkı gösterıcekmı kendını ,göbişi vardı gecen ıkılı teste :)
ikili testte sölemedı doktor yaw ,bıde sordumdıye güldü çok erken dedı,acaba erkek dıyemı erken dedı, hanı kızın kı tomurcuk oluyomus onunla karıstırıyolar mı acaba ,aman neyse ögrencem kısmetse bugun ,yok sölemezse yııne doktor,baska doktora gıdıcem ben ,bananee

günaydın kızlarrr

hayırlı cumalarr

dünn kontrole gittim oğluşumm geliyorrr,allahım gönlüme göre verdi,darısı size kızlar inşallahh

4 lü dobler yaptırıcam ilerleyen haftalarda ,herşey normal, yolunda maşallahh

çikolata yedım gıttım oyle kıpır kıpırdıkı kerata yerınde durmadı şimdiden spor başlamış mekik hareketi yapıyordu

günaydın sinemciğim . Benim içime doğanda erkekti rabbim gönlüne görede vermiş hayırlısıyla kucağına almakta nasip etsin canım .ben hep kız istemiştim ama erkek annesi olmakta başka bir güzel

günaydın sinemciğim . Benim içime doğanda erkekti rabbim gönlüne görede vermiş hayırlısıyla kucağına almakta nasip etsin canım .ben hep kız istemiştim ama erkek annesi olmakta başka bir güzel

amin canım inşallah
benı kım görse erkek dıyodu ,erkek çıktı cok nadır kız dıyen vardı ,benımde içime doğan erkekti ama kız olur dıyede kendımı ınandırmak ıstemıyodum

allah nasip ederse kucagıma alıcagım günü iple çekıyorum

kız da eminim cok tatlı olurdu ,ama senın oğluşun çok tatlı annesiiii

çok sağol sinem teyzesi bak buda oğlumun son hali

yerim ben onu amaaaaaaaaaaaaaa
çok masum nazlıcım oğluşunn ,allahım sağlık sıhhat versin

amin canım cümlemizin evladına İNŞALLAH . sinem öyle masum göründüğüne bakma çok yaramaz çok sadece dışarı çıkmayı çok seviyoruz meraktan her tafı incelediğimizden kimseye pas vermiyoruz :)

ayyyyyyyy minik kuzunun cinsiyeti belli olmuş haaa ohh sonunda prensimiz geliyor sende artık hazırlıkları daha rahat yaparsın güzelim...

çok sevindim yaaa bak minnaka zor görününce erkek oluyormuş demek inşallah sıhhatiyle kucağına da alırsın... güzelim şimdiden söyleyebilirim anasına çekecek bu çocuk bak bir çikolata yedim diye mekiğe başladı kilo alıcam korkusuyla bu direk sen

Selam kizlarrrr ben 25 martta anne oldum
Rabbim herkese bu duyguyu tattirsin ins..
Suan minisim uyuyor bıcı bıcı yaptik
Lutfen dogumdan hamilelikten hicbirseyden korkmayin 11 kilo aldim suan 10 kilosunu vermis bulunuyorum dogumumda 3,5 saat surdu sonlari biraz zordu ama geldi gecti hepsi bitti hayal gibi geliyor suan ne kilodan korkun nede acidan lutfen ertelemeyin bu guzel duyguyu

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

ayyy elifim gözün aydın çok sevindim. demek geldi prenses erken davranmış nisanda gelecekti??????? süper bir kilo kaybı tebrik ediyorum seni ya normal doğum yaptın sanırım??? ayyyyyyyy uyuyor demek bıcırık öp onu teyzesinin yerineee

ayyy valla korkmuyor değilim bende :18: anam 3,5 saat nasıl geçti yawww

sen çok güçlüsün arkadaşım ya inşallah bundan sonraki dualarım senin gibi methanetli olabilmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…