Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Coookk saol teyzesi evet normal yaptim cok sukur hayatim 3,5 saat lutuf lutuf 16-20 saat ceken var benden sana tavsiye bol bol yuru ve pilates yap ben dogumdan bir gun once 6 km yuruyus yaptim ve pilates topunda zipladim ama son haftalar 37. Haftadan sonra bu kadar fazla yuklenebilirsin ondan once gunde yarim saat yeterli
pilates icinde ilk orta ve son 3 ay icin ayri ayri hareketler var onlara uy..
Suyum geldiginde sicak bir dus aldim ve pilates topunda biraz esneme hareketleri yaptim nisanim geldi hemen sonra hic telas yapmadan anneme gosterdim annem nisani onayladi sonra kahvalti yaptim ama guluyorum her sancida esim bi panik annem bi panik ben gayet sakin hazirlandim cantalari aldik ciktik yolda esim diyor ki 4luleri yakayim mi basayim mi yok yok diyorum ama sancim 3 dk da 1 annem dedi en sonunda bas oglum bas bu arabada doguracak ben kivraniyorum ama hala yok bisi yok diyorum bi gittik hastaneye tekerlekli sandalye getirdiler yok dedim yuruyecegim ben
Muayenede 8 cm acikligi duyunca sok olduk sonra 3 saat icinde aldim minnosu kucagima
Hep korkuyordum napicam diye ama Allah yardim ediyor korkma

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmasını nasip etsin . Maşallah doğumun çok kolay olmuş . ben 14 saat bekledim doğum için ama çok şükür benimde doğum çok kolay oldu . ben plates değil ama yürüyüş yapıyordum .

yarın keseyi görmeye gidicem doktor düşük riski filan demezse hemen yürümeye başlamak istiyorum ama 1 haftadır tırsıyorum dışarda yürüdüklerim hariç evde hiç çıkmadım koşu bandına.... plates topumu da kullanmıyorum diye 2 hafta oldu söndüreli :)) neyse biraz daha geçsin ben 3 ayını atlatayım ona da başlarım :) başlamam lazım çünkü süper yiyorum yaa

maşallah güzelim iyi gitmişsin doğuma da inşallah bizde böyle oluruz...

ne bileyim valla kaç saat beklenir acemi olunca bilmiyorum tabi bana 3,5 uzun geldi de 16-20 saat gibi süreler varsa o hiçbirşey pehhh ne çok bekletiyormuş bu minnaklar yaaa neyse ama sözünü dinleyeceğim birşekilde geçecek nasılsa korku yapmamak lazım... hehehe ben daha keseyi görmemişken ne korkusu hem dimi

günaydın kızlarr

günaydın güzeller

günaydın sinemcim... yaa ben dün ilk kez mide bulantısı yaşadım ömrümde böyle bulantı hatırlamıyorum migren ataklarımda dahil o nasıl birşeymiş eşim ekmek almaya gitti bende domates salatalık doğrayayım dedim. buz dolabında sebzelikteki sebzelerle ilk bir başım döndü sonra doğrarken birde soğan doğrayım dedim orda direk içim gitti gözlerimden yaş geldi amanınnnn daha neler gelecek acaba başımıza

çubuk kraker stokları yaptım o iyi geliyormuş dimi??? yarın bir netleşsin herşey keseyi de göreyim dukan amcamın yüzünü kara çıkartmıcam 2 gün saf protein yicem zaten kokudan birşey çekmiyor canım

elifcim allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla
ne kadarda kolay anlattın ,içime su serptin allah bızım yardımcımız olsun ,senin kolaylıgını bızede sağlasıni inş.

edacım keseyemı goruceksınallahım ne heycanlı bıdurum ,inş. dıger haftalar o kesenın ıcının dolu oldugun gorursun ,ay ben heycan yaptım nasıl guzel bı duygu o yasıcaksın ıcn , kalp atısını duydugunuda gözyaşların ahakim olamıcaksınn :):)
sakın ha ne yürüyüşü ya,dıyet boyunca yapmadın yürüyüş şimdi kalmış yürüyüş diyosun cok kzıdım cokk
sımdı degıl 4 ay bıtımınde baslarsın yürüyüşüne yaw ,allah korusun bişi falanolur ,riskli dönem ılk 3 ay ,doktoruna sormadan bısı yapma sakınn

rejımıde yap 3 ay sonra zaten ıstahı kontrol etmek cok zor ,sureklı acıkıyorum ben :) az öz atıyorum agzıma bısıler yatıstırıyorum,allahtan bu ay kılo almamısım onunla avutuyorum,1 ay yırttım ,dıkkat etmek lazım

gunaydın kızlarrrr

elifim canım cok sevındım allah analı babalı buyutsun
hızlı davranmış hatun:)erken gelmiş azcukkk:)

nazcım oglusun cok yakısıklı olmus masallah,bu yasta karızma o biçim masallah kuzuma

edoşumm guaydın randevun yarın,hadı bakalım güzel hayırlı haberlerle gel,en cok merak ettgım tek kesemı cıft kesemı olcak aceppp:)

ve herkeslere kocamannn kocamamnnnn günaydınlar olsun kızlarrrr
hepınızı sevyorummm

esoş belki tek kese de 2 minnak olur :):) ay allahım hayırlı haberlerle gelsın inş. edaaacıkk

Son düzenleme:
esoş belki tek kese de 2 minnak olur :):) ay allahım hayırlı haberlerle gelsın inş. edaaacıkk

o ıhtımalde var tabı
anammmm copy paste gibi:)tek yumurta üçüzü diye bişey varmıdır acep
bu kese üçümüze dar gardaş deyıp birini başka keseyemı şutluyolar acaba üçüzlerde:)

o ıhtımalde var tabı
bu kese üçümüze dar gardaş deyıp birini başka keseyemı şutluyolar acaba üçüzlerde:)

bilmiyorum hiç düşünmedım gerçek nasıl oluyor kı üçüz acaba

bende çok merak ediyorum yaaa çift kese hayaliyle dolanıyorum hani birde ilk deneyim yaaa ben wc den çıkamıyorum yaa güzelim... hani keseler gelişip kendine alan büyütür diğer kısımları daraltırmış o yüzden wc ihtiyacı artarmış bizimkide acaip artırdı size 2 cevap yazıyorum wc ye yaa acaba 2 tane ikisi bastırıp ondan mı böyle geliyor diyorum... sinemcim cevaplar aslında beni bu kadar sık wc normal mi?????? gerçi gidiyorum geliyorum ama kabızlıktan ödün vermiyor kerata

ayyy evet valla heyecan var hemde nasıl...

haklısın valla onca ay kilo verirken sanki spor mu yaptım azıcık daha sabredeyim... doktoruma göre spor yapabilirsin dedi ama koşu bandını önermedi orda farketmezsin hızlanırsın yada çok yürürsün... dışarda dolaş dedi yarında kesin sorarım ama dediğin gibi riske de atmamak lazım boğazımı tutmalıyım spor yolları arıyacama

o ıhtımalde var tabı

bak o hayalimde vardı 2 embriyo verdiler ya bana 1 tanesinden tek yumurta ikizi çıksa 1 tanesinden de normal 1 tane etti mi sana 3 wowwwwwwwwww anaaaam hadi ikiz fikri iyi de üçüz biraz daha ürkütücü gibi...

yani esracım başka keseye şutlarlarsa kese hazır

ehehehehe
valla ben üçüz olsam kesın kese degiştiren degıl kesede kalıp dıger ıkısını şutlayan olurdum,dagılın lee bura benım:)
valla sabah kalktım daha evdeyken aklıma geldın ay dedım yarın bellı olacak edanın mınıklerının akıbetı
bak allah soyletıyo,tekıl degıl cogul düşünüyorum
gercı saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat olsun bıtane olsun no problem:)
tek olursada arayı acmadan 2.yi yaparsın:)
bu arada hem duyduklarım hemde cevremde gorduklerımle tüp bebek doguranların hemen hemen hepsı sonradan normal yolla ve beklemedıklerı anda hamıle aldı..guzel ve tatlı heyecanlar yaa hadı bakalım
yarın randevun kacta eda?ugrayıpta yazmazsan valla carsamba günü hışmıma ugrarsın hee demedı deme

edacım normal sık idara cıkman ilk 2 ay bende oyleydım ,sanırım rahım baskı yapıyor ıdrar kesesıne ,oyuzden sık wc desın ,
ama gecıyo merak etme ,3 ayda bel agrıların olucaktır belkıde olmaz ama benım cok oldu ortadan ıkıye ayrıldı,,
bu arada ilk mide bulantıını yasamıssın :):) hayırlı olsun :) ama o daha nekı sonrakı haftalar off dıyorumm ama belkı sen okadar yasamazsın benımkı kadar,
hem kusarken kotu oluyosun hemde bebeğin sana kendını hıssettırıyo dıye sevınıyosun ,karısık dıygular :):)

edam ınanırmısın şeytan kulagınakurşun,hamılelıgın basında ve kan ilacına başlayınca kabızlık olur dedıler ,bende tam tersı oldu,normalde kabızlık cok cekerım bılırsın ama gel görki ,hamıleleıgım surecınce hergun düzenli şekilde wc ye cıkabılıyorum,,mesela muz kabız yapar bende aksını yapar,kayısı bagırsak rahatlatır benı aksına taş gıbı yapar,tuhaf bı bunyem var :)

eminim sen üçüz olsan kovardın :))) sorma yaa annem eşim herkes birşey diyecekken hep çoğul çıkıyor ağızlarından sonra ben gülünce senin yüzünden böyle oluyor diyip bana atıyorlar topu ben söyleye söyleye zihinlerine yer etmişim.... annem kaç gündür tek olsun diye dua ediyor eşimde 2 embriyo transfer edilmesine nasıl imza attığını anlamadığına yanıyor oda dua ediyor tek olsun diye :)))) ben etmiyorum hayırlısı ne diyelim tek yada çift eh yalana da gerek yok gönlümden çift geçiyor

inşallah normal yollada bir tane daha olur daha 1 tanesini göremeden minik basket takımı kurma fikrimmi var ne

yarında 2 de randevum yarın arayıp ben 10 da sandıydım diycem yerlerse 10 da gidicem yoksa bekle 2 ye kadar neyse yaaa ne kaldı ki hemen yazarım size de merakta koymam

eda inanırmısın içindne ne geçiyorsa o oluyor ,ben çok erkek bebek istiyodum,allahıma şükürler olsunki erkek oldu,doktor sölerken bile agzından erkek cıkıcagınıa adım gıbi bılıyodum ,doktora gıtmeden 2 önce erkek bebeğim doğmuş diye gördüm,ilk rüyamoydu hamıle kaldıgımdan beri,ilk gördugn ruya dogru olurmus,hurafe ama tuttu bende :)
sence görürüsün inş.

aaa iyi bari çok gidiyorum ben ya normalde de sıktı da şimdi evde giriyorum sokağa çıkıyoruz daha gideceğimiz yere ulaşmadan ben petrolde durduruyorum

aynen acaip bir bulantı yaşadım... ufaklık eğer senden ise yap yap sen kuzucum çekinme modundaydım

bende doktorun verdiği şurupta dahil nokta atışı kabızlığı gideren birşey bulamadım... activialar kefirler rutine bindi hayırlısı olsun ne diyelim...

ben hangisini istediğimi seçemiyorum yaaa ikiside güzel rüyalarımda hep erkek doğurdum erkek gördüm hiç kız doğurduğumu görmedim daha ama aynı yaşlarda büyüklerdinde kızım olduğunu gördüm ben doğurmadan nasıl olacaksa ama içimden geçen ikiz olsun biri kız biri erkek ohhhh ne ala memleket oluruz...

benimde dilimde hep söylerken hep oğlum falan diyorum eşimde kız çocuk delisi olaraktan olum diyor ama kız olmazsa bizimki çok üzülür ona eminim işte... biz kız çocuğu olan tanıdıklarımıza kaç km yol olduğu mühim değil (şehirlerarası dahil) gideriz o kızda hep eşimin kucağında dizinde olmalı hepsinin eşime tek duası bir kızı olması ne bezdirdiyse artık insanları kimi görsem inşallah kız olur diyorlar

allah gönlünüze göre versin inş. canım ,
hayırlı sağlıklı evlatlar olsun yeterkı ,kız erkek fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…