Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Selam kizlar

Nasilsiniz

Cok bosladim bu aralar burayi, günler su gibi geçiyor dur bugun baglanip yazayim dur yarin yazayim diye diye kaç hafta geçti
üsengeçligin dibine vurdum bu ara

Sinem resminin altinda yazani gördüm erkekkkkk geliyor heyt beeeeeeeeeeee ben sana demistim erkek hissettim diye ayyy
herkes kiz diyordu ben erkek demistim ne hissedermisim arkadas

Eda ne durumdasin kalp atislarini duydun mu ? Keseyi gördün mü ? Kaç tane bebisin varmis ögrendin mi çok merak ediyorum gecmiside okumadim

Esra, Nesli sizlerden naber yavru kuslarim

yaaa 2 de randevum var bende çok heyecanlıyım çiğdemim en çokta 2 kese görebilecekmiyim diye

daha tüp bebek tedavisi başladığında örmeye başladığım birsürü ceketi yeleği oldu tabi cinsiyet belli olmadan nasıl ördün dicen çok kolay bir mavi bir pembe gidiyorum annem en sonunda sinirlendi ya beyaz ya açık sarı alda bari hangisi olursa öteki ördüklerini atmayalım diyor

inşallah kese boş çıkmaz yaa püfff ne heyecanlı bir durum bu bebiş yahu... masallar doğru olaydı da keşke leylekler bırakaydı bu minnakları..

bu sabah itibariyle aldığım kilo 2 ye çıktı... acaba aşeriyorum diye kendimi mi kandırıyorum hiç bebişin acı salça sürülmüş normal ekmeğe yapılan sandviçe aşerdiğini düşünmek mantıklı gelmiyor... acaba vücudum 6 aydır yemediğim ekmeği 2 günde yemek için iddiaya filan mı girdi??? ekmekleri çöpe attım almaya da niyetim yok çöpe attım dediysem çoğunu yediydim saten yaaa kalanı attım eşimde şehir dışında 3-4 gün ekmeksiz yaşayacağım inşallah...

özlettin kendini çiğdemcim bidaha arayı bu kadar açmaaa olurmu tatlım
tatile gititn sandım benn
evet teyzesi erkekim geliyor ,sen demiştin erkek diye hisslerin cok kuvvetli maşallah
bananee senınkınıde ben tahmın edıcem zamanı gelıne inş. tutururum senın gıbı
edaa sabah gıdıcektın olmadımı ,neyse 2 ye ne kaldı şurda çıkar çıkmaz yazıyosun tel.denn beklemedeyimm
ay allahım hayırlı haberlerle gel inş.
ama içime doğan tek kese bakalım yanılcammı ,ona göre çiğdemde tahmınde bulunup bulunmıyacagıma karar vericem

hahahahah alemsin Edaya ben ikiz diyorum kese sayisini bilmiyorum artik kaç kese olur ama ikiz olur insallahhhh beddua gibi oldu

yok balim tatili kim kaybetmiste biz bulalim, ama burda ufak çapta egleniyoruz kocacimla, bisiklet kiraladik geziyoruz bol bol tatildeymisiz gibi oldu hakkatende

yerim o erkeki beee saglicakla gelsin insallah
bende senin tahminlerine güvencem bi tek kimseyi dinlemicem

Edaaa gel artikkk

aklina kotu seyler getirme insallah saglikli olcak yavrularin

amin inşallah sağlıcakla doğsn minikimm

oh ne güzel bisiklete binmke kadra eğlenceli bişey yok,bu bacak kaslarımı bisiklete borçluyum
yokuş aşşağı bı inerdim lastik frenle kim tutar beni :):), lastıge terlıgımı koymaktan erimişti hep hey gidi günler heyy

eda gelmedı gerçekten yaww,meraktan çatladıkk,hayırlı haberlerle gelır inş.

ggeldim kızlar geldim tlfdan yazacaktım size tlfnu kapatamadım ki ben anneme teyzeme kaynanama filan haber verim dedim ama hangi ara aradıysa eşim herkesi aramış sonra kaynanam hiç tanımadığım birilerine bile söylemiş onlarla bile konuştum...

eh tamam tamam sonuç şu kalp atışını duyamadık 12,5 ve 13 mm olmuş benim keratalar... yani ikizler artık kocamıda dahil edersem 3 sıpam var

kız benimde giderken içime tek kese doğuyordu hatta deli gibi düşündüm 2 embriyo transfer oldu 1 kese çıkarsa diğerini nasıl kaybetmiş olabilirim diye düşün düşün bir hal oldum

şükürler olsun keselerini gördük resimlerini aldım inşallah darısı kalp atışlarına 10 gün sonra dedi doktor...

kızzzz bu kadar tahminin varken bana da cinsiyet tahimini etsene örgü yapıyorum tek korkum 2 erkek yada 2 kız olursa örgülerimin yarısı boşa gidecek... gerçi içimde şöyle de bir korku vardı eğer hiç kese göremesek hepsi boşa gidecekti ve bir daha örgü görmek istemeyecektim...

eda hayırlı olsun canım
okurken gözlerımdolduuu,allahım sukurler olsun
sımdı 2 kese var hee :) ayy cok heycanlandım allahım kucagın aalıcaggın gunlerı nasıp etsın inş..

heycandan yazamıyorumm :):)

kalp atıslarında duymayı nasip etsın ıns,2 hafta sonramı gıdıceksın duymak ıcın canım

ay canım benim çok sağolasın... bende de nasıl bir heyecan vardı normalde en fazla yarım saat beklerdim bugün doktor bir yoğun bir yoğundu 1 saat bekledim gerçi bende stresten candy crush saga oynamaya başladım kaptırmışım sanırım bir ara unuttular beni :))))

valla nasıl birşey bu ikiz başıma neler gelecek hiçbir fikrim yok ama pek bir mutluyum yaaa inşallah kalp atışlarını da duyarım

inş. duyarsın canım ,duyarsın niye duymayasın ,

ne güzel bi haber bugun aldığım ,bugun pek bı karamsarım cunku

hadı bakalım ikiz annesi ,inş. bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur :)
ekşi tatlı yiyince oğlan ,işte ne bılım tulzu yersen kız derler ,ee ikiz hamılelıgı olanları nasıl ayırt etcez kızmı erkekmi dıye

çiğdem ben vazgeçtim tahmin işinden bak 1de 0 :):):)

edacım cok sevındım tatlımmmm allah gönlune gore verdı sımdı once kalp atışı sonra cınsıyet merakı telaşı olacak:)
hersey yolunda ılerleyecek ınsallahç..
ben bu sene bebek senesı olacak dıyodum hep goruyosunuz ıste pıtır pıtır artıyo hamılelerımız:)

ekşi hiç istemiyor ne varsa ekmekte var sinecim yaa birde tatlı deli gibi istiyor ama bastırıyorum... dur bakalım ne olacak değişecek mi???

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyt beeeeeeeeee

Edaaa inanilmaz çok sevindim yaaa senki ikiz isteyen biriydin mutlulugun birken iki oldu, cok duygulandim ya RABBIM saglikla kucagina almayi nasip eder insallah

Bi kiz bi oglan bence gelsin iddialar, siz ne diyorsunuz kizlar

hahahah canin saolsun sen tahmin etmeye devam et, ben tersine inanirim napim

teşekkür ederim tatlım... tlfnum durmuyor elek. gitti yazamadım.... ayy cinsiyet merakı çoook büyük... inşallah herşey yolunda gider... inşallah bu sene bebek senesi olur hepimizde sırayla anne oluruz yaaa

ayyy inşallah 1 kız 1 oğlan benimde çok istediğim bişi... he valla isteye isteye ikizlerim gelecek inşallah Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder... kız bu ikizleride isterken de korkuyordum şimdi de annemle konuşuyoruz bana anlatıyorda korkulmayacak gibi değil... inşallah Allahım bir kolaylık verir...

eda eda eda allah gönlüne göre verdi canım benim iki tane minnak ay inanmıyorum ya allah hayırlrısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim.ha madem ikiz şu zamanlar en iyi zamanların bol bol dinlen gez 9 ay sonra ikisi birden ağlayacak uykusuz geceler seni bekliyo ama eminim onların ağlamaları ninni gibi gelir sana

melek canım sende hamileymişsin çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

sinem oğluş geliyor ha maviş maviş hazırlıklara başla yavaş yavaş

anam başka hamile varmıydı ya kafam karıştı hadi sıradakiler sizde güzel haberler verirsiniz inşallah bizim topiğin adını değiştirelimsağlıklı beslenmelim değilde hep beraber hamile kalıyoruz topiği olsun
elifim doğum yapmışsın canım çok sevindim allah anakı babalı büyütsün inşallah

bende epeydir girmiyorum tabi diyet falan hak getire bol bol yiyorun ye ye şiştim vallahi biri beni durdursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…