Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

uyuklama çok normal canım ben dün serviste giderkene uyumuşum. herkes bildiği için kimse ses etmemiş eve yaklaştığımızda kaldırdılar

iş yerinde de uyuklamamak için az önce üretime girdim biraz artık uyumamak için çalışıyorum geldim yine beslendim varya bugün nerdeyse 1,5 - 2 saatte bir yemek yedim yemek dediğim bazen 1 meyve bazen süt ayran az önce de duble bir öğün ettim :))) çok iyi geçti bugünüm hiç titremeden sabah öğleye kadar tuttum yemedim oda 9 dan 12 ye kadar ne kötü oldum ondan beridir yiyorum böyle yersen işin zor diyorlar yaa hani yediğin çok bişey olmasa bile her dk ağzım dolu yaa ayrıca böyle sık sık yeyince bulantımda azaldı...benim bulantılar 6 haftaya girdiğimde başladı... çok tuhaf birşey yaa normalde çöp kutusu olan midem ne versen yiyen ben yiyemiyorum ve midem kalkıyor :))))) inşallah hiç başlamaz bulantın ben kusup rahatlayamıyorum da öyle geçiyor...

aynı şey bende de vardı eda benimde miğdem bulanırdı ama çıkaramazdım çok sinir bişey benim gece miğde bulantıları çok olurdu uyutmadı beni meret

günaydın kızlarr

edacım resımdeki değişim harikaaa ,dukan senın dıyetınmiş yaw,allah o kılolara bıdaha döndürmesin inşallahh

mıdenızın bulanıpta kusamamanız gerçekten cok kotu ,ben kusmadan rahat edemezdım sanırım , allaha şükür geçti ogünlerr ,folıc asitten nefret edıyorum dahada azdırıyodu mıde bulantımı

aminnn güzelim bu resimde +3 kg var birde pehhh eridiydim iyice

evet bazen gidip zorla mı kussam diye düşündüm sonra midemi belki tetiklerim hep midem kalktığında kusarsam çok kötü olur diye vazgeçtim folik asit vermediler bana elevit in içinde var ama az miktarda neyse mayısın ilk haftası hem tıp fak. hem kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicekler...

günaydın kızlar...

dün akşam hatta akşamüstü uyudum sonra akşam kalktım sonra eşimin boynu tutulmuştu baya kötüleşmiş doktora götürdük geldik derken ben acıktım 22.30 da yemek yedim yattım uzun zamandır böyle birşey yapmamıştım resmen vijdan azabı Allahtan yemek sebze yemeğiydi. hep birşeyler oluyor yiyorum ben kaç kiloyla doğuracağım yaa çok korkuyorum

günaydın canım
eşine çok geçmiş olsunn

tehlike çanları çalmaya başlamış demekki, off işte benimde böyle oldu ,dikkat et tatlım devamını getırme sakın

günaydın canım
eşine çok geçmiş olsunn

tehlike çanları çalmaya başlamış demekki, off işte benimde böyle oldu ,dikkat et tatlım devamını getırme sakın

sağol tatlım... benimde sağ taraf belim bir acaip oldu sağ ayağımın üstüne basamadım filan evde voltaren ağrı kesici jel vardı 2 kez onu sürdüm masaj yapıp yattım masaj aletiyle yapınca korktum da sonra vazgeçtim sonra jelden de vazgeçtim ama çok ağrıyordu.. iyiki vazgeçmişim püff ne varsa hamilelikte kullanmayın diyorlar yaa inşallah birşey olmaz böyle durumlar içinde doktora sormak lazım aslında dün acile gittim doktorla ben baya sohbet ettim hiç aklıma benimkini sormak gelmedi en azından hamileyken böyle olursa ne kullanayım deseydim ya mal gibi gitmiş gelmişim... eşim yan tarafta otururken araba kullanmaktan da nefret ediyorum dün akşam fenerin maçı varmış yenmiş hepsi dışardaydı trafik kalabalık bizimki söylendi durdu kötü kullanıyorsun diye

onca strese geldim yemek yedim bende safım ben yaa süt içip yatsana

bel ağrısı ayağa vuruyor canım
benım belim 4 .ayda başladı ve geçmedi ,yatarken kalkarken hep ağrıyo ,iki büklüm oluyorum ,

,eşinde yani zaten gebesın strese nıye sokuyo senı ,neyseki sebze yemişssin canım ondan bişicik olmaz ,ben dırek abur cubura yönelırdım sanırım
doktora sormadan bişi kullanma edacım ne olur ne olmaz , ağrı kesıcı sadece parol u önerıyor doktorum benım
o maç bizide bitidi ,şehir dışından dönüyoduk baktık trafık istanbulun ortası gece 1.30 dedım bu ne yaa baktıkm bayraklar he dedım ,istamnul çilesi buolsa gerek

bel ağrısını sormam lazım galiba doktoruma ben acaba ters bir hareket mi yaptım filan dedim ama çoğu gebeden duyuyorum bu ağrıyı belkide rutin birşeydir... yok 2 kez sürdüm sonra korktum zaten evet bana da minoset serbest demişti...

eşim sağolsun yaaa hiç esirgemez lafını daha susuyormuş bunlar iyi günlerim ay nedir o maç çilesi arkadaş birde düzgün kullansalar neyse bangır bangır müzik alkollümü artık nedir makas atmalar filan akşam iyi stres ettiler beni yaa... çok elim ayağım titriyor artık şeker ekledim öğünlere iyice insülinim bozuldu. o yüzden abur cubur bana gelmiyor yediğimde daha kötü oluyorum canım çekiyor ama sonrası kötü olurum diye elimi uzatamıyorum mecburen yani yoksa direk atlayasım var 1. sırada mide bulantısı 2. sırada el titremelerim geri çekiyor beni

eda kocacığın o gün bulmuş mu ayva

Selam kizlar nasilsiniz

yine bi yok oldum ben ama bu sefer suçlusu islerim oldu baya yogundum

Eda masallah 9 haftalik mi oldun ne çabuk geçiyor masallah zaman yaa nasil minnoslar iyiler mi

Sinem sen nasilsin

Esra, Özlem, Neslim, Naz herkese selam olsun

evet evet bulmuş... adamlar da uyarmış artık bitiyor dönemi sonları bu demiş bizimkide almış baya 1 kez yedim elim değmedi o kadar istedim 1 tane yedim bizimki sinir oldu...
yesene bol bol canım ,midene çok iyi gelir,ayrıca ayva yersen bebeğin gamzeli olurmuş, buda bı hurafe ,çağla gibi

iyiym bitanem sen nasılsın,kayboldun yine ,neyse dönmüşsün ,diyet spor nasıl gidiyor herşey yolundamı canım

günaydın kızlarr bugünde bitsin hemencecik yaw,çok uykum var çok

günaydın kızlar...

yaa yicem ama hep unutuyorum yaaa hep yemekten sonra aklıma geliyor ay biraz acıkayımda diyorum sonra da unutuyorum önceki gün bir arkadaşım geldi oğlunda da kızında da gamze var kendinde yok ben bol bol yedim dedi... hurafe ama canlı şahitleri var bununda

herhalde hamileliğin en iyi dönemi bu olsa gerek hiç bir ağrı sızı yok yani ağrı dediğim bebişten yana tekmedir falandır filandır... karnım büyümedi en azından içine top koymuşun gibi değil normal ben göbeklendim. herşeyi yeme özgürlüğün var kimse karışmaz ama yiyemiyorsun miden bulanıyor en azından tadına bakıyorsun abartma derdi yok miden almıyor... eşin ne istersin falan diye etrafında pervane aslında onu çok güzel muma çevirmek vardı ama olaki sonra enerjisi biter gerçekten aşeririm yada ağrılar çekerim naz etmiyim diyorum kredimi harcamıyım ben böyleyim inşallah içerde onlarda iyidir...

normalde çöp kutusu olan midem seçici olmaya başladı hemde tuhaf olan annemin yeme tarzı besleniyorum aynı onun sevdiklerini yiyorum hayret verici tartı hızla yükseliyor gün geçmiyorki tartıya her çıktığımda 300 500 alıyorum hiç beni daha sabit kiloyla göndermedi sabah aç karnına tartılıyorum ben bile artıyorum doktora yine 2-3 gibi gidicem onda kimbilir kaç kilo çıkarım kadından fırça yemem an meselesi

günaydın canım ,aynı benım korkularımı yasıyosun , kılo almak degıl doktordan fırça yemek korkutuyo aman ne derse desın bebişimiz iyi olsun yeterkı,benımle bırlıkte eşimde gırıyo doktor odasına , onun yanında tartılıyorum ve doktor rakamı naklen yayınlıyo,uyuz oluyorum ,utanıyorum benım heriften
benımde karnım bacaklarım kaşınmaya başladı iyice, krem sürmeye başladım .ve dün ilk defa bu kadar şiddetli tekmelerıni hissettimn,hep pıt pıttı dün baya 3 kere derimi ittirdi ,döndü içimde ,dalgalandı karnım ben salya sümük ağaladım :2::2: ,allahım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etisn inşallah

günaydin canimmm iyiyim bende cok sükür bu son is günüm cuma bodruma gidiyoruz bi haftaligina yine kaybolcam yani
diyette pek yaptigim yok ama sporuma tam gaz devam ilaçlari birakmamin faydasi oldu 69 küsürlerdeyim yeniden çok sükür :26:

sen nasilsin oglusun odasini yapmaya basladiniz mi

günaydin edacim

ohh bol bol yap nazini esine hiçte kendini çekme
kilo içinde saglikli besleniyorsan, ve hizla kilo aliyorsan bu senin elinde degil 3 can besliyorsun kolay mi canim

agrim yok demissin yasayacagin tek agri minik ayaklarin tekmeleri olsun insallah saglikli sihhatli gelsinler dünyaya :)))

esradan haberi olan var mi o nasil?
Neslide yok

selam canım gezmelere devam imrenıyorum vallahı,benım kocam totosunu kaldırmaz yaww, tadını çıkar bol bol canımcım
oğluşumun odası hazırladım kuzum ,bi perdemiz kaldı okadar,gerısı tamam ,cicileride az öz var artık ,ufak tefek alırım yıne bişiler,fotolarını koyarım odamızın

esra iyi tatlımda buraya yazmaya fırsatı yok sanırım ,cumartesı bebişinin kalp atısını duyucak nasipse

Kızlaaarr imstagramda yasam_kocum diye bir hesap var, acayip tüyolar veriyor tam bize göre :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar...

bugün çalışan nadir insanlardanım haftanın 3 günü çalışıyorum oda tuttu işçi bayramına denk geldi yaa herkes tatil hoş kimselerde yok bende açtım müziği oyun filan oynuyorum. biraz ciddileşip kpss soruları çözmeyi planlıyorum. alese şurda sayılı günler kaldı bu pazar değil haftaya pazar sınav... bu kpss adına bir deneme olacak benim için... sınav stresini hatırlayayım biraz kasayım diye belkide süpriz yapar güzel bir sonuç alırız kısmet artık...

ooo çiğdemcim bu sene tatile erken başlamışsınızzz bodrum biraz daha serindir antalya bile tam ısınamadı ama alanyada denize giriyorlar baya sıcak... aklınızda bulunsun gerçi bu deniz memleketleri bir çırpıda ısınıyor... geçen sene bizde yıldönümüzde 1 haziran ordaydık eh denize giriliyordu ama pekte sıcak değildi :) hazır güneş çok yakmıyorken bol bol gezersiniz sizde....

o ilaçlar resmen gideceğin yere ayağın bağlanmışta gidemiyormuşsun gibi oluyor diyet yap yap boşa kürek çekiyorsun birde bırakınca ödüllerini alıyorsun...

bana göre sağlıklı besleniyorum ama bana göre de herşey sağlıklı yaaa 3 gündür yulaf kepeğimi yemiyorum bugün inşallah yerim midem kalkmazsa

kızzz tam uyurken biri karnından tekme atsa nasıl hissedilir merak ediyorum yaaa ne bileyim bebişler büyüyüp dönüp tekme filan atınca çok zor oluyor diyorlar şu an bişe yok ya ağrı diye o zamanı görüyorum birde milletin karnı 1 tane toptan beter oluyor benim karnım nasıl olacak onla nasıl yürüyeceğim nasıl uyuyacağım gerçekten merak içindeyim hemde son aylarım tam antalyanın cehennem sıcakları onlar içerde yüzer ben dışarda herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…