günaydın kızlarrr
geçmiş kandiliniz mübarek olsun
edacım vallahi benım 5 ay bitti ,kiloda aldım haliyle ve ınana gece zor uyuyorum dıger aylar napıcam bılmıyorum,o sıcaklarda ,kalçalarım agrıyo sonra bacagıma vuruyo,dün belımın agrısından yatakta azap çektim inan,
vee asıl güzel olan şey benım kuzum artık cok hareketlı otururken yatarken hıssedıyorum ıteklemelerını,maşallah subhanallah ,nazar değdirmim kendıme, şükürler olsun rabbime ,allahım her isteyen kuluna nasip etisn inşallah,
yarın 4 lü testimiz var sonrasında kendı doktorumuza gıdıcz , 2 kere 2 saat görmüş olucam bıdığımı ,onu heycanı var ,bugün bitsin hemen yarın sabah olsun,erkenden aldım randevuyu 10:30a gidim bi an önce diye
günaydın canım benim... seninde geçmiş kandilin mübarek olsun...
ayyy ben de 5 ay bitince ne olacağımı düşünemiyorumne kadar aldın?? kendime bir hedef koyayım bari... hızla alıyorum... bende de çok ayakta durup yemek iş filan yapınca bel ağrısı oluyor öğrenmem lazım oturarak iş yapmayı
ayyy buna çok sevindim yaa karnında bir canlı olupta böyle kımıl kımıl olması nasıl bir duygu acaba çok merak ediyorum... 41,5 kere maşallah kuzuna karnını elleyince de hissediyormusun??? dün espri yapıyorum eşime canın ne istiyor diyor midem bulanıyor bulanmasa çok şey var diyorum hadi söyle birini dedi yok olmaz oda kalorili olur sonra ne olacam dedim eşim uzatma gibisinden baktı ne yani ilerde taşıyamıyorum ikisi bana fazla birini de sen al desem alabilecekmisin dedim gülüyor doğaya aykırı yoksa dükkan senin diyor
amin güzelim gözünü korkutan bir sürü teori aklımda canlanınca ne gereği vardı desemde farklı bir heyecan hani en kötü komplo teorileri bile yazsam kafamda sonuçta rabbimin emanetini taşıyacağım diyorum değişik bir huzur doluyor... inşallah kuzun çok sağlıklıdır tüm testleri aşarsınız sana da kendini gösterir
Günaydın kızlar
Esraa ve kızlar bugun tetono aşımın oldum
Doktor 2 gun rapor yazdı
Mudurumun pek işind gelmedi ama banane :) böyle işte 2gün evdeyım,aşı takvımı verdıler 2.asım 1ay sonraymış öptüm hepınızı
selam hanımlarrr
sınemcım merak etmıstım senı neysekı yolundaymıs hersey yat yuvarlan 2 gün ohh tadını cıkar:)
edacım nasılsınnn,sen ozel doktora gidiyosun sanırım sadece muayeneye,zor olmuyomu yahu doktor bı yerde tahlıl ıvız zıvır baska yerlerde
hastaneden bı doktor bulsan daha rahat olurdu sankı..
ben 9 hafltalık oldum ctesi duyduk kalbımızı sesını:)
4lü test sonucum çok iyi maşallah ama suyu yeterli sayılır bira daha su iç dedi.oysaki ben su delisi günde 3lt kesin içerim dedim 5 lt mi içim hani su zehirlenmesinden öldürcrk adam beni :),en iyisi doktoruma sormak izinden dönsün direk gidicem ,
Edam malesef doktorlar helekimdevler doktorların aman allahım gelen gideni azarlayıp sordugun soruya cevap vermezler.allah düşürmesin kimseyi
Esramm canımm hadi göÜn aydın kalp atışlarınıda duymuşsunuz allahım o anki atmosfer nasıldı :) agladınızmı .dünyada duydugum en güzel melodi benim için :))
günaydın kızlar...
dün saçlarımı kestirdim... zayıflıktan can çekişiyordu. nette bir sürü hurafe gördüm bu sabah... çocuğun ömrü kısalır diyorlar aslında ben şöyle bir mantık geliştirmiştim. sonuçta saçlarımızı besleyen kan ve hatta kandaki vitaminler... sanki saçlar ne kadar uzun ise bebişle bu vitaminleri paylaşacaklar gibi geldi bende kestirdim. nete de bir bakayım dedim ama benim gibi düşünen yokneyse artık :)
günaydın canım
günaydın kızlar ,
edacım iyi yapmışsın türlü türlü hurafeler var ,inanmasakta,insanın inananası gelıyor :) bende henuz kestırmedım kırıklarım cok ama boyle ıdare edım en son ay kendımı bı bakıma çekicem :) hastaneye elım ayagımdüzgün gidim diyorum :)
bugun işe gelmek cok zordu yaw ,yataktan kalkasım gelmedi :2::2:,
sağlık ocagında kan tahlılı yaptı doktor bakalım ne sonuc cıkıcak ,
benim hormonlar bir acaip oldu yaa lazerde hızımı alamayıp en son kollarıma ve parmak üstlerine geçmiştim. çokta güzel sonuçlarım vardı nerdeyse tükenmiş gibilerdi yüzüm filan kaşlarıma bile çok özenerek bir arkadaşım lazer yapmıştı tertemizdim ama hormonlar sıçrama yapmış gibi her yerden fışkırıyor biten yerler hatta hiç olmayan yerlerden tüy çıkıyor yaadün gidip ağda yaptırdım kız dedi onca emeğinize yazık olur idare mi etseniz dedi ayy görmeye dayanamadım artık yüzümü sizde de varmı kızlar böyle bir gelişme ??? ayrıca nerdeyse 1,5 yıldır aldırmadığım kaşlarım ve yüzüm ağda yapılırken ruhumu teslim ediyordum amanın ne acıyor canım öyle böyle değil...
bugün doktoruma da gittim. artık başka test istemeyeceğim hepsini ben burda yapacağım dedi bir sevindim ki anlatamam bebişler iyi uzamışlar birde görüntüleri çok güzeldi ikiside birbirine ayağını uzatmış... sabahtan canım çok tatlı çekti ne varsa yediydim bilmiyorum etkisi varmı ayaklar havadaydı kıpır kıpırdı ayakları kolları... 3 cm olmuşlar doktorun teraziye göre 2 kg almışım sanırım çokta fazla değil daha büyük bir fırça bekliyordum ama sadece bu kilo fazla biraz daha proteini artıralım dedi... salatayı yap üstüne mutlaka tahıl ekle dedi nohut mercimek fasülye filan... bir durdurabilsem kendimi ekleyeceğim ama
canım günaydın ,
maşallah 2 kg çok değil,tabi kendımle kıyaslarsam,özel hastane de testlerı yaptırman bütçeni zorlamıcaksa bencede kendı doktoruna yaptırmak en iyisi,sonra her kafadan ses çıkıyor
maşallah 3 cm olmuşlar he ay eda 3 cm bile olsa herseyı gelışmıs aynı mınyatur bebekler dımı ,nasıl bır mucızedır allahım
bende ultrasona gırıcegım zaman çikolata yıyıp gıdıyorum kıpır kıpır oluyo mınıgım ,ama çikolata yerıne artık hurma yemeyi düşünüyorum ,dün gıttım 1 kg hurma aldım tanesı 100 gr gelıyodur sanırım ,1 tane yıyosun kesiliyosun,bence sende öyle yap tatlı ıstedıgınde canın,ben her öğlen yemekte yıyorum yarısıda olsa sonra pişman oluyorum ,sırf tatlı yemekten kılo alıyorum ben
semizotu salatası yapabılırsın canım içine yeşil mercimeğide koy yogurt baharat harıka bı tat oluyor
canım bende tüylenme olmadı ,ama hamıle kalmadan öncede tüy sorunum yoktu aslında , senın hormonlarınla alakalı olabılır ,dert etme sen ,doğumdan sonra devam edersın tekrar, bence doguma kadar yaptırma ağda, doguma 1 hafta kala yaparsın oda senı baya ıdare eder ,diye düşünüyorum
ay yerım ben onları maşallahdün akşam eşime tatlı filan getirdim ben hiç dokunmadım 25 günde 2 kg bana fazla geldi ama yediklerimi düşününce az bile aldım arada korkumdan proteinle dengeliyorum. eşimde sağolsun zaten severdi eve abur cuburu bir dolduruyor o yemiyor ben maşallahama azaltmam lazım dün doktorda komik bir sahnemiz vardı. doktor bebişleri izliyor dinliyor filan bende ultrasonu gezdirdiği yere kaldırdım kafamı baktım şimdi tam ordamı duruyorlar dedim evet dedi azıcık yukarısı olmaz mı dedim kadın anlamadı yok yeri tam şurası filan gösterdi benim surat bir kaydı eşim ne oldu diyor bende midemi gösterip ben bunu minnaklar sandıydım bu düpedüz depo yağ dedim oda vuruyor mideme evet bebişler alt katı sen üst katı çıkıyorsun diyor
evet 3 cm bile olsa herşeyini izledik ayaklar havada kerataların birde 2 farklı bölmede olduklarından birbirlerine hiç benzemiyorlar birinin ayakları kuyruk gibiydi kesenin tepesine tünemiş. biri kıpır kıpırdı doktor sallayışını gösterdi. burnu oluşuyormuş onu gösterdi... ben dün sabah kalktım baş ağrısıyla şekerim düştü herhalde diyip ne varsa yedim bilerek yemedimama peygamber efendimiz (s.a.) çocuklarınızın güzel olması için ayva hurma kavun yesin gebeler demiş... hurmayı bende çıkardım. 1-2 tanesi doymana yetiyor... yanlız senin yediğin trabzon hurması mı medine hurması mı??? ben ben trabzon olanı sevmem ama gerçi mevsimi de geçti...
evet dediğini bu akşam deniyim güzel geliyor kulağa... benimde 2 yıldır birşey kalmamıştı ama tüp bebek tedavisindeki ilaçlarda çok hormon yüklü bakalım beklemek lazım...
ay yerım ben onları maşallahannelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah ,
edam benım yedıgım medine hurması ,büyükçe bıraz ,tadıda bal gibi,
bence hiç takma kilo olayını sen dogumdan sonra dukanla halledersın bu işi,ben sana güvenıyorum,bide 3 cansın şuan sen oyzuden sağlıklı seyler tüket gerisini boşver,abur cubur sıkıntı bıraz, ınanırmısın ben hiç yemiyorum canım ıstemıyor,ya bebege yaramıcak hıssımden dolayı yada gercekten ıstemıyo vucudum artık ,
bebeğim ozaman güzelmi olcak benım ayva yedim full ,2 gündürde kavuna sardım ,dünde hurma aldım ,hepsi tesadümü bebeişimin güzel oması ıcın acaba,
eda bide baş ağrın kan basıncının yukselmesıyle alakalı ben 16 haftaya kadar çektım agrıyı ,geçmesi zor uyutmuyo falan bazen,ama şekerın düşmesıyle cokta alakalı oldugunu düşünmüyorum ,oyuzden vucuduna gereksiz şekeri yükleme canım
abur cubur kolayıma geldisonra dukanı hatırladım başım ağrımıyordu falan düşündüm hemen kendime tavuk yaptım yağsız buğulama dukan tarzı yedim 1 saat sonra doktor için aldı eşim geçmişti ağrım. proteine mi bağımlılık gösterdim yoksa gerçekten şekerli şeyler çokmu dengemi bozuyor anlamadım. birde eskiden şekerli birşeyler yerdim biraz yatışırdı ağrısı şimdi hiç durmadı doktora dedim süt yoğurt peynir gibi şeylerle ara öğün yap dedi... ay ne güzel canının istememesi ben dün koltuğa azıcık oturdum dalmışım 1 saat resmen uyumuşum uykudan kalktığımda filan nasıl midem kazınıyor anlatamam sanki arkamda hayalet geliyor gibi mutfağa koştum resmen teptim ağzıma sonra dedim napıyorsun hemen 2-3 dilim peynir çıkardım onu yedim kesti...
inşallah güzel olur bak bilmeden yemişsin hepsinikan basıncı yüzünden olabilirse aslında bende 2 kat birde bu 2-3 gündür yerleşen ağrı ondan da olabilir :26:
dukanın sende bağımlılık yaptığı kesin,ama biliyorsunki dukan senin diyetin canım, proteınsızlık başına vurdu demekki canım, yiyip yatıştıgına göre ,ama aklında olsun baş ağrın olucaktır bu dönemlerde ,
uyku halleri hiç geçmicekmi yaw,vallahi eşime karşı vicdan azabı yaşıyorum adamla hiç oturup iki çift laf edemiyoruz :2::2: ,yakında şikayetçi olur kesin
günaydınlar hayırlı cumalar kızlar nasılsınız . sizleri okudukça 2.çocuğu yapasım geliyor ama akşam eve gidip oğluşun huysuzluklarını görünce daha zamanı ver diyorum . özlüyorum o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?