Selam edacım anneler günün kutlu olsun
Bence hamile pantolubu gıyınmen gerekır bebişleri sıkıştırma dar pantalonlarla ,iyikide almışım diceksin
Edam vallahhı benımde erken cıktı gaznı dedım yok degıl rahım büyüyo onun etkisi sanırım 3.aylıkken 6aylık gıbıydım :)
Bence normal bıde senın 2bebişin var :))
Lcw pantolonlar var canım al bence ,butık bebede bazen ikiz annleri için rshırtler satılıyo onlardanda al ,cok tatlılar :))
Esra basvurusunu yaptı kaçırmadı canım allahtan :)
İşlerden fırdat bulanıyo esraa :) özel hayatıda cok hareketlı fırsatı yok kuzumun :)
günaydın kızlar, günaydın sinemcim... herkes yoğun bizim dışımızda :))) aslında bende yoğunum ama sallamıyorum hamileliğin arkasına sığınıyorum yoksa üretimde durmam gerekir ama dolanıp geliyorum
oyyy kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun annelerin anne adaylarının anne aday adaylarının inşallah topikçe bu sene bize uğurlu gelecek...
şimdi ben baya kilo verdim ya daha eski bedendekilere bile başlamadım hepsi bel bölümü dahil aşırı bol buna rağmen içerdeki minnaklar nedense öndeki düğme kısmından rahatsızlar aslında geçen gezdim C&A idi yanlış hatırlamıyorsam çok güzel pantolonlar etekler vardı alsammı diye bakındım ama denemeye üşendim birde tek karnımmı büyüyecek acaba şu an 40-42 ye rahat giriyorum da acaba her ihtimale karşı geniş mi alsam??? ne kadar büyüyeceğiz acaba yaa13. haftasında cinsiyet öğreneceğim 2 kız olursa geniş alacağım kalça filan genişler umuyorum gerçi hayal bile edemiyorum hiç kalçam olmadı ki benim :26:
yaaa tişörtleri de hiç sevmiyorum ben öyle işaretli gibi oluyoruz gerçi büyüyünce kocaman karnımla işaretli olacağım amaşu anda bile 5 kg aldım ama herkes eski halimi bildiğinden hala zayıf geliyorum millete herhalde 5. ayda filan inanırlar
ben pazar günü alese girdim ayyy resmen bunalıma girdim sorular yetişmedi aşırı zordu hepsi yorum ben durmadan acıktım sınavın stresine kapılmışım 12 de bitiyordu 11 de saate baktım. ellerim titriyor kutucukları işaretleyemiyorum neyseki ösym şeker vermişti 1 saatte onla idare ettim. eve gelene kadar eşim şaklabanlık yaptı tek kelime etmedim. baktı ben baya kötüyüm karışmadı gitti yattı
kpss de temmuzda :18: ne olacak merak ediyorum. esranın kaçırmamasına sevindim inşallah orda da umduğumuzu buluruz. ben açıkcası işten ücretsiz izin filan alırsam 6 ay gibi sonrasında da 2 bebişle çalışmak zor görünüyor en azından 1.5-2 sene sonra bir yerlere atanırmıyım diye hayal ediyorum...
bende senın gibiyim işi takmıyorum ,gebeliğin tadını çıkarıyorum ,
kalçalarının büyüceğini düşünme edam ya ,boşver bide her bünye farklı inanma böyle şeylere bence ,
bende 2 tane aldım o tshırtlerden ınanırmısın 2 kere belkı gıyındım tuhaf oluyo ,bıraz daha çıksın göbiş ozaman hamıle oldugumuzu anlıcaz :2::2:
sınav zordu he ,allah kolaylığını vermiştir inşallah canım,
esrada sende temmuza baglı kaderınız ,inşallah bebeişler uğurlu gelırde size yerleşirsiniz bi yeere
bebeğe bence sen bak eda bu tadı doya doya yaşa ,ben sanırm ayrılıcam işten 4 aylık ızınden sonra ,bebeğimin her anını yasamak ıstıyorum cunku
c&a ya bende bakıcam b, mağazası var orda sadece bebek kıyafetlerı var ,baska bı avm de sadece bayanlar ıcın olanı var ben oraya bakım en ıyısı,hiç orda olucagını tahmın etmemıstım
bence 13. hafta cok erken cınsıyet ıcın edacım yanılma payları cok oluyor,en garantısı 16. ve 20 .haftalar arası oluyor,
yine öğren tabi ama alısverıs yapma sakın
özellikle kız bebeklerde yanılma payları cok oluyormuş,
heyecanlı bı bekleyıs ınşallah gönlüne göre olur
bende bakıcam c&a bugun ,ıhtıyacım var pantolona cunkusınav baya zordu yaainşallah kpss böyle olmaz inşallah bebişler uğur getirir... bende büyütmek büyütmemek gibi bir seçenek yok 1 bile değil 2 tane tek bakıcıya bırakma şansım bile yok belki annem ve bakıcı olursa olabilir... ama bende mümkün olduğunca onlarla oynamak istiyorum :)
ben en güzel modelleri C&A da gördüm. kotlar filan çok hoştu... hele kot etekler süperdi belli olsun cinsiyeti bende az daha kilo alayımda almak lazım karnımız özgürce büyüsün kırk yılın başı kapatmak yerine göstermek için kıyafet alacağız tadını çıkaralım
yaa benim doktorla ilgili yorumlarda 12. haftada görüyormuş diye okudum ama bende biraz bekliyim diye 13. haftaya bıraktım. ayyy hatırlıyorum da seninkini ne merak etmiştik. göstermek isterse gösteriyor birde minnaklar...
ayy gönlümüzdekini bile seçemiyoruz düşünüyorum kız olsa süper olur eşimde bayılıyor 2 kız olsa çok güzel geçer ilerisi için kızlarım olur çok keyifli geliyor... erkek olursa da aynı şeyler geçerli tek korkum 2 erkek olursa sanki biraz fazla olacakonun dışındaki tüm ihtimaller güzel amaaaan bebişin gelme ihtimali güzel
bende bakıcam c&a bugun ,ıhtıyacım var pantolona cunku
benım doktor cok garantıcı yaw sölemedi takii 16+6 olana kadar ,bend eüsteleemdım söle söle dıye zamanını bekledım ,hazı rdegıldım cunku öğrenmeye ,hep erkek istemişimdir ya kız olursa ,yıne evlat ama basından berı erkek dıye içime dogmustu yanılma payım olur dıye kendımı avutuyodum
inşallah kesın cinsiyetın ögrenırsın canım ,biri gösterip ötekı göstermeyebılır,benım oğluş yiğidin malı meydanda dedi herhalde ilk günden açtı bacakları tonton
2 erkek olursa ne annen ne bakıcı yetişemez hızlarına belkıde uslu bebeişler olurlar ,heycnlı bekleyiş başladı ,senden sonrada esrayı beklıcez , bakalım ne olucak,ben cinsiyet konusunda yanılıyorum ,tahmınde bulunmak ıstemıyorum hiç
eşin çok uyanık kızlar babaya,erkekler anneye düşkün olurmuş derler
günaydın kızlarr
ağırlaşıyorum ağırlaşıyorum benn,zo rkalkıyorum yataktanyaw ,karnım taş gibi artık yumusaklıgını kaybetti
bu kan ilacı benı benden alıyo yaw,sabahları midem bulanarak uyanıyorum ,acı acı sular gelıyor , eskısı gıbı acı şeyler baharatlı şeyler yiyemıyorum,dırek mıdemı yakıyor ,
bend ehaberler böyle şimdilik
günaydın kızlarr
ağırlaşıyorum ağırlaşıyorum benn,zo rkalkıyorum yataktanyaw ,karnım taş gibi artık yumusaklıgını kaybetti
bu kan ilacı benı benden alıyo yaw,sabahları midem bulanarak uyanıyorum ,acı acı sular gelıyor , eskısı gıbı acı şeyler baharatlı şeyler yiyemıyorum,dırek mıdemı yakıyor ,
bend ehaberler böyle şimdilik
selam hatunlarrr
valla tam hamıle topıgıne çevirdiniz bizim güzelim zayıflama topıgımızı:)
ne oldu şimdi devran döndü herkes kilo alıyor,ben daha kılo almadım 1 kılo falan aldım sanırım toplamda
ama saglam şişiyorum ödem yapıyor gibi hissediyorum..
cok kosturmacalı bir haftasonu gecirdim ben bu sekılde nasıl gecırcem 7 ay bılmıyorum frene basmam lazım artık..
ben hala hissiyata bürünemedım ya,kötü bi anne olucam galıba
yada cok baglanmak ıstmeıyorum sımdıden aman bılmıyorum..
cınsıyet tahmınım bile yok,ki çevreme ılla tahmınde bulunurdum:)
bulantı hiç yaşamadım hiç sıkıntı cektırmıyo bana minik,bende tutmus nankörlük ediyorum yaa
uyuklama dışında ıyıyım,edacım benım abımın eşide 15,haftada göstermedi hala ufaklık,yanı sen yıne 16,haftayı göze al:)
ayyy büyüyor bebiş tabi... kan ilacından bende korkuyorum normalde de demir eksikliğim vardı. inşallah kolay geçer :18:
geçmiş olsun canım inşallah buda bir süreçtir geçer gider...
sayfayı değiştirebilsem 9 aylığına sağlıklı beslenelim kilo alalım yapardımay ne güzel alma kilo, benimki 5 kg oldu
kız yoğunluğuna biraz ara ver çok önemli olmayanları ele yavrucak resmen içerden besleniyor
bende de ağlama hisleri yok... nerden çıkardın kötü anneliği dur daha başındayız
aşeriyor muyum anlamıyorum bazen canım birşeyler istiyor aman çok kalorili salla diye geçiştiriyorum. benim içimden de sana kız demek geliyor ama rabbim hayırlısını versin...
bizde 2 tane ya birinden biri açar diye umut ediyorum yoksa da bekleyeceğiz napalım... dün müydü yüzümde de birşey yok kıza ihtimal vermiyorum dedim sanırım alındı karnımdaki minnaklar içinde ya kız var ya ikiside kız akşam asansöre bir aynaya baktım yuh dedim yaa 2-3 saatte insanın yüzünde 4 tane sivilce çıkar mıhemde hepsi sıkılmalık, özenle sıktım hepsini de yani lekelerin oluşması yakındır dün kalorili birşeyde yemedim sivilce olacak neyse bakalım...
bulantı olmaması da güzel ben çok berbattım da yeni yeni geçiyor geçtikçe de daha rahat ve fazla yiyorum
saol edacım büyüyor ,oturtmuyor benı yerımde ,batmalar başladı ufaktan ,kalkıp dolanıyorum sürekli,
sivilcelermi bastı anam kızçelermi gelıyor acaba,maşallah diyim bende ne leke ne sivilce hiç bişey yok ,bı ara cıkar gıbı oldu geçti gitti,
müdürüm dıyokı ay parçası gıbı oldunerkek anneyı güzelleştirirmiş derler ya,bud abı hurafe ama işime geleni kabul edıyorum
aşermek ınanılmaz bişi edaa hanı aman kalorı bosver yemıyeyım dıyebılecegın bı durumd değil,ama bazısıda aşermeden atlatıyo hamılelıgını öyle olabılırsın ,ben karnıyarık ve karpuz diyye agladığımı bılıyorum ve ogun bugundur ,evden ne karpuz ne patlıcan eksık olmuyo ,allah bereketını verıyor ,sureklı oturtma yapıp yıyorum,sonrada kılo alıyorum diye mızmızlanıyorum dimi
çatlak kremlerıne basladınmı peki canım ,ben sürüyorum güya ama berbat koyuyo yaww,mustellanınkını aldım ıyı dıye ama süresim gelmıyo
esra tam bi kız çocuk delisi inşallah kızı olur ,dünür olcam kısmetse
kızlar bende öyleydim mıde bulantısı e kusma dısında hamıle oldugumu anlamıyodum ,hatta bazen dıyodumkı bebişim kendını böyle hissettiriyo bulantı bıle cok güzel gelıyodu,sadistmiyim neyimşimdi kıpırtılarını hele konustugumda pıt pıt vurmalarını hissettikçe oğluma aşık oluyorum ,başbaşa kalıp sadece sen ve bebeğin oluyo,hiç bi bağ aranıza giremıyor,duygulandım yaw
allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah ,aminnnn
Selam canlar ben geldim
Aslinda ise dün basladim ama yogunluktan gelemedim buralara :26:
Tatilimiz cok güzeldi cok sükür, Bodrum cok cok cok sicakti diyemem ama beni yakacak kadar yetti, karardim baya, zaten çabuk koyulasan bir tenim var cok sükür
Gezdik tozduk Yunanistan'in Kos adasina gittik yakinmis, merkezi gezdik falan derken tatil bitti yine buralardayiz
Sizler nasilsiniz bebislerimiz buyuyor mu ? Hepinizde iyisinizdir umarim
Maalesef benim bugün içim çok burukölen 200den fazla iscilerimiz için Allahim ailelerine sabirlar versin ne desek bos binlerce yanan yürek var Allah yardimcilari olsun kalanlarin Gidenlerede bol bol rahmet eylesin Rabbim
sevindim tatilinin iyi geçmesine... bebişler iyi ama dün akşamdan beri aynı haberle sarsıldık. ben çok üzüldüm yaa belki bundan dolayı belkide dün başlamıştı migren ağrım ondandır dün akşamdan beri migrenim çoştu doktorun izin verdiği ağrı kesicileri alıyorumbelkide onca zaman kendini göstermeyen duygusallığım bugün hortladı... ne yapacağımı şaşırdım valla azıcık dışarı filan çıktım hatta ne istersem ısmarlayacaktım kendime ama insan yiyemiyor yaa inşallah bir mucize olur da ölülerin sayısı artmaz bir şekilde sağ çıkartırlar geri kalanları... tek yapabileceğimiz dua...
sabahtan beri face deki 2 dukan grubumdan ayrıldım. inanamıyorum ordakilere ya ben kimseye birşey demediydim ama birisi 1-2 gün yemek resimleri paylaşmayalım dedi eh haliyle katıldım bu fikre kızı ne suçlamışlar varya neymiş özgür iradeleri kısıtlanıyormuş birisi soda serbest mi diye özelden mesaj atmış sayfaya yazmıyım ayıp olur demiş. burası diyet sayfasıymış kimse kimseye karışamazmış çok sinirlendim herkes acısını içinde yaşasınmış (anacım hassaslığım 1 günde çöktü valla) sanki bana söylenmiş gibi alındım. eh söyledim içimdekileri gruplardan ayrıldım... insanlardaki bu duyarsızlık çok üzücü ya insanız herkesin üzüntü ve sevinci aynı şekilde yaşaması mümkün değil ama saygı duyması lazım...
edacım bi yandan tıpkı senin gibi düşünüyorum duyarsız kalmamak lazım hiç bişey olmamış gibi hayata devam etmek insanlık değil gibi geliyor ama kimininde bunu aşırı abartı bişekilde çok kötüyüm helak oldum Allahım.... başlayan dualar cümleler ben oldum olası şu fesin dua kapısı olarak kulanılmasına sinirleniytorum hele unutmam bi arkadaşım yazmış Allahım ne olur haftasonu güzel olsun ............. ya bu nedir yaa dedim burdan yazınca hava değişiyormuu bana verdiği cevapp evrene enerji gönderiyorum şekerim..
kimisi bu ölümleri siyasete malzeme yaptı kimi bu ölümleriii bak ben çok üzlüyorum vicdanlıyım diye reklam yapıp 10 dk sonrasında başak arkadaşına hafatsonu yemeğe gidiyoruzz haa unutma yazdı herkesin derdi başka aslında ama ben özlikle bu tür sayfalarda yapılan abartılı yorumlarııı samimi bulmuyorum
ama senin gibi bende üzlüyorum düşünüyorum empati yapmaya cesaret bile edemiyorum ama fese giriptiii ben üzlüyorum haberiniz olsun der gibi yorumlarda bulunmuyorum napıyorum hiç kulanmıyorum eğelnce amaçlı olan sosyal sayfalrı sanki bugünler durmuş gbi ama şu bi gerçekki hayat devam ediyor 3 gün üzlürüz biz 13 gün unutmuş oluruz çoktan ölüm bı insanoğlu anne babasının ölümüne bile alışıyor kabulleniyor bu son değil son ucuz ölümde olmayacak (kaderde ölüm bellidir bu bilincimle Allah ailelerine sabırlık versin diyorum )
edacım bi yandan tıpkı senin gibi düşünüyorum duyarsız kalmamak lazım hiç bişey olmamış gibi hayata devam etmek insanlık değil gibi geliyor ama kimininde bunu aşırı abartı bişekilde çok kötüyüm helak oldum Allahım.... başlayan dualar cümleler ben oldum olası şu fesin dua kapısı olarak kulanılmasına sinirleniytorum hele unutmam bi arkadaşım yazmış Allahım ne olur haftasonu güzel olsun ............. ya bu nedir yaa dedim burdan yazınca hava değişiyormuu bana verdiği cevapp evrene enerji gönderiyorum şekerim..
kimisi bu ölümleri siyasete malzeme yaptı kimi bu ölümleriii bak ben çok üzlüyorum vicdanlıyım diye reklam yapıp 10 dk sonrasında başak arkadaşına hafatsonu yemeğe gidiyoruzz haa unutma yazdı herkesin derdi başka aslında ama ben özlikle bu tür sayfalarda yapılan abartılı yorumlarııı samimi bulmuyorum
ama senin gibi bende üzlüyorum düşünüyorum empati yapmaya cesaret bile edemiyorum ama fese giriptiii ben üzlüyorum haberiniz olsun der gibi yorumlarda bulunmuyorum napıyorum hiç kulanmıyorum eğelnce amaçlı olan sosyal sayfalrı sanki bugünler durmuş gbi ama şu bi gerçekki hayat devam ediyor 3 gün üzlürüz biz 13 gün unutmuş oluruz çoktan ölüm bı insanoğlu anne babasının ölümüne bile alışıyor kabulleniyor bu son değil son ucuz ölümde olmayacak (kaderde ölüm bellidir bu bilincimle Allah ailelerine sabırlık versin diyorum )
Edacim ayrilmakla cok iyi yapmissin canim. yapacaklari tek sey 1-2 gün paylasim yapmamak onuda beceremiyorlarsa insanliklarindan süphe ederim, insanda moral bile yok yemin ederim onlar hâlâ ne yiyebilceklerinin yiyemiceklerinin pesindeler. insaf biraz yasabirla dualarla babalarinin kocalarinin maden altindan cikmalarini bekleyen var bu herkes olabilirdi herkesin basina gelebilirdi biraz duyarli olmak lazim
Benim en çok zoruma gidense sosyal aglarda haberle ilgili yapilan paylasimlarin begenilmesiher ne kadar "katildiklarini" ima etsede bu begeniler hic hosuma gitmiyor. ufak bi yorumda yazabilir insanlar ama begeni yakismiyor Belki bi polemik yaraticak ama bende facebookta begeni yapilcak bi yani yok diye paylasim yaptim cani isteyen siler atar beni çokta tin
Ne desem nasil dua etsem sasirdim ALLAHim hâlâ kurtarilmayi bekleyenleri sag salim ailelerine kavustursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?