anneciğinmi geldii ne güzell,kadıncağız su yolu yaptı antep antalya yollarını
dikkat edin edaa bu sıcaklarda gezmeyin,buharlaşıp uçma meleklerınle
kılonu da takma dıcem ama takılmıcak gibi değilki yaw
,ikimizde veridk kılolarıdaha tam tadına varamamışken hop geri geldi hepsi
haftaya salı kontrolumvar doktor tartıcak benı kocamın yanında 100 kg geçtiğimi sölicek ben ne yapıcamçok utanıyorum cok
eşinde iltifat ederken batırmışama sanmıyorum kötü nıyetle dedıgını erkekler düşünmeden konuştugu için lafın nereye gidiceğini kestıremıyolar malesef , sen 2 can taşıyosun kılo alman kadar doğal bı durum yok,ama hayat kalıtemızı etkılıyor,sabah kalkarken ayaklarımın uzerıne basamıorum ,dizlerime kadar acıyolar
allahımıza şükürler olsun ,geçicek bugunlerde inşalalh ,zaman cok cabuk geçiyor cunku
hehe evet su yolu yaptı eşim şehir dışına çıkacağım eda tek kalmasın demiş oda atladı geldi... ne gezmesi evdeyiz valla bu akşam üzeri çıkacağız ona da pek niyetimiz yok ya :) nasılsa herşeylerini aldık bebişlerin... dün netten 120 ml cam biberonlarını da aldım sonunda 2 tane pp 250 2 tanede cam oldu camları dr. brown aldım gaz sancısı yapmıyormuş ne kadar uyursam kargöğüs pompası da alacaktım ama kendimi tembelleştirirmiyim acaba diye doğumdan sonrasını bekleyeceğim ama eğer emerlerse manuel alacağım emmezlerse mecburen elektrikli ne çok ayrıntıları var kerataların yaa
kilo gerçekten takılmayacak gibi değil sağıma yatsam sağ elim uyuşuyor soluma yatsam sol elim oha diyorum eskiden 95 idim böyle birşey yoktu şimdi 85 ama sanki daha bir ağırım... dediğin gibi tadını çıkaramadan geri şiştik neyse ya hayırlı birşey için şiştik ya öylesine bunalıma girip yiyip şişseydik Allah korusun... bende tartıldığımda kimbilir ne fırçalar yiyeceğim ama asıl korkum şeker yükleme yapacaklar ve şeker sorunum çıkacak yine elim ayağım titremeye başladı çok sık acıkıyorum kahvaltıdan kalktım 1 saat geçti midem kazınmaya başladıbirde yerken çok yavaş yerim ben hiç doyma sinyali almıyorum kanımdaki insülin yine oynak durumda 21. haftaya girdim geriye hem çok hem az var
Selam kizlarnasilsiniz??
Sinem ne kadar zordur simdi sana ya hele sicaklarda nasil uyuyorsun karnin kocaman
gözün aydin sekerinide bitirmissin oglusun
Bide son is gününmüs ohhh sefan olsun
saya saya bitiremedim su günleri, 33 gün kaldi gelmeme
aldım canım biberonları ,güle güle kullanın inşallah
pek bi hevesli alışverişle rbunlar yaww,
benımde bıttı alısverıs ama yatak ortusunu falan yıkadıms ermım dıyorum sımdı,tozlarınır dıye ,
gögüs pompasını ben arkadasımdan aldım o almıstı cok kullanmadı ,uclarını degıstırdım oyle kullanıcam
ilk etapta gelmıyormus süt onunla çekerım en azından alıştırma olur dıye düşünüyorum ,
bıde son ayda baslıcam gogus etrafın karbonatlı su sürücem,sımdı krem aldım onu suruyorum ama kuzenımn eşi hep karbonatlı su sürdüm ne acımne yaram hiç bişeyım olmadı dedı, emziriyodum ,sonra hemn surup kapatıyosum dıyo ,bende yapmayı düşüyorum inşallah
bu baska bı kılo eda dimi okadar yuksek kılolara cıktık bu kadar agrılı hantal kendımı kaldıramıcagım dereceye gelmemiştim
kılo alınır ama eşlerde duyuyor ya o an basımdan assagı kaynar sular dökülüyor,ne kadarda aşkım hamılesın olucak okadar diyor,dogum dan sonra sıkı rejım spor yaparsın zayıflarsın sen ben ınanıyorum dıyor,
şeker yüklemen inşallah iyi çıkar belki hamileliğinde dikkat ettin yemene içmene düşmüşte olabilir, gerçi bi ara feci tatlı yiyodun onu saymayalım
inşallah cok sınırın üstünde cıkmaz 160 kadar olan yükseklik iyiymiş,sınır 140 aslında bazı doktorlar 160 a kadar sıkıntı olmaz dıkkat ettıgın surece diyor,
sonunda cam biberonlarımda geldi biberon olarak tamamız. pompayı da gerekli olunca alıyım diyorum ama dur bakalım sabredebilecek miyim :) ama ne olursa olsun ben iyi olduğunu düşünüyorum bu pompa işinin... evet bu alışverişler çok zevkli
karbonatlı suyu bende deniyim nede olsa diyet zamanlarından bir sürü stoğum var hep yiyip içecek değilim birazda süreyim...
evet bu kilo çok farklı farklı bir ağırlığı var birde içinde kımıldayan birşeyler olunca daha da tuhaf oluyorbizim sıpa doktora gidince hemen hiç dediklerinize uymuyor hep şunu bunu yiyor diye şikayet ediyor kavga ettirtme bana orda doktora şikayet edersen kavga çıkarırım dedim
ayhhh normalde 75 80 en yüksek 85 görmüş olan benim için şekerde 140 160 nasıl çıkar çıkarsa ben şok olurum o kadar yükselir mi ki çok merak ediyorum neyse 6 ağustosta göreceğim artık inşallah o kadar çıkmaz yaa
bugünlere hızlı bir yükselişle gelmiş olan ben 2 aydır gıdım gıdım kilo alıyorum ( gıdım gıdım dediğim ayda 2 kg eh benim için bu az bişe) inşallah böyle devam ederim buna bile razıyım :18:
Günaydın kızlarr
İstanbul da şakır şakır yağmur varr :)
İçim açıldı vallahi ,dün gece sıcaktan koca göbeğimden uyuyamadım ,çokta terliyorum ,bugun gerıye kalan eşyalarınıda yıkadım,hastane çantamı haZırlıcam ama elim hiç gitmiyor vallahı korkuyomuyum acaba
Evde tek olunca kendını dınler oldum iyicee nasıl doğcak bebişl diyorum ,lay loy lom geldim bu haftalara ,ya sonra allah yardımcınız olsun inşallah
günaydın kızlar
bugun iş yerınde son günüm bi oh çekiyorumm
ama evde ne yapıcam kös kös bilemiyorum :26:
oğluşumun şekerlerini yaptım h.sonu cok tatlı oldularrr
hastane çantamıda hazırladım ne olur ne olmaz dıye
bu sıra başladı sanki huzursuzluklarım , ya sıcaklardan yada doğumu cok kafaya takıyorum oyuzdende olabılır ,
allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Selam kizlarnasilsiniz??
Sinem ne kadar zordur simdi sana ya hele sicaklarda nasil uyuyorsun karnin kocaman
gözün aydin sekerinide bitirmissin oglusun
Bide son is gününmüs ohhh sefan olsun
saya saya bitiremedim su günleri, 33 gün kaldi gelmeme
selam kuzucum
az kalmış sanada bi an önce geçsin günler ,allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım , tek seferde inşallah
senın 33 benım 60 küsür saymaya korkuyorum
gel bi an önce canım da görüşelim ben ozaman kadar doğurmam herhalde
bitti teyzesi cok seker oldu ama buraya atamıyorum yaw, telefondna beceremıyorum ,
uyuyamıyorum çiğdembide hep sola yatmak zorundayım ,uyuşuyo her yerım sıcaklar bıyandan ,ayaklarımı görme zaten tanınmıyor ayakmı baska bısı mı
evdede cok sıkılıcam n eolcak bılmıyorum
güle güle kullansın miniklerininşallah
isime karar verdinizmi canım
sen dıkkat edıyosun canım 2 kg da gayet normal,ben korkuyorum tartılmaya
yarın doktora gidicem orda tartılıcam doktor yuh dıcek kesın,o desınde k ocamın yanında tartılmak istemıyorum benn
doktor dogum tarıhı verdımı canım sana ,erkenalınıyor ıkızler dıye bılıyorum yoksa gıttıgı yere kadar beklıcekmısın
şekerininde cok cıkıcagını sanmıyorum, dukan dıyetıyle yendın sen bu durumu
sağol tatlım... isme karar verdiydik en son nisa ve ada diye... eşimin hangi dostuna misafir olsak adayı beğenmediler azra var elif var eşim kararsız o seçecek tabi 1 isim benden 1 isim ondanbakalım ne seçecek
evet normal tek bebek için son aylarda 2 kg diyorlar şimdilik 2 aydır gıdım gıdım ilerliyoruz da birden atağa kalkarlar diye korkuyorum göbeğim öyle sivri koca birşey olmadı ama genel bir halka olarak genişlemekteyizbelim kalçam ohhh saldık valla
ben eşimle tartılmaktan korkmuyorumda eşşek sıpam şunuda yedi diye şikayet etmiyor mu kan beynime sıçrıyor
en son kontrolde ekim 20-26 arası dedi doktorumuz biz daha da erken olabilir diye tahmin ediyoruz tabi doktor da yeni doğan yoğun bakımı güçlü bir yere karar verelim deyince haliyle eylül sonu bekliyoruz...
inşallah hamilelik başından beri yediğim tatlılar başıma bela olmaz yoksa şeker problemi olarak iyi ve eksi yönde bir profilim var
yaylamı aman alalhım ,kıymetını bilseydın eda soyunsaydın
şuan kendımı derın dondurucuya sokabılırımm,öyle yanıyorum yaww
eşin tıkıyodu ağzına bişiler zamanında hepsi senın eserin dersınkurtulursun
şekerler için ikiz bebek figürlü çubuk şekerler var internette bak ıstersen canım
kendın yapıncada zevkli oluyor,vaktımyok dersen yaptır bence uygun fıyatıda hem ,
iyiki alışverısı yapmısım eksıklerı bıtırmısım ,kımseyı dınlememişim ,yoksa bu sıcaklarda yerımden kalkamazdım,
nisa ve ada gayet güzel şekerim ,bibiriylede cok uyumlu değiller hem
ben aslı isminide cok sevıyorum ,cok narin cıtı pıt bı kız cocugu imajı verıyor baana
eylül sonu kızçeler gelmek için hazırlık yapmış olucak desene
allahım bı an önce kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
evde video acıp yapıcam izindeyken , çatı genişletme hareketlerıymıs,aksamlarıda benımkını kandırıp yürürsem harıka olucak
yarın 32. haftam bıtıyor ,çatı muayenesı ve nst ye baglarlarmı acaba :26::26:
selam kuzucum
az kalmış sanada bi an önce geçsin günler ,allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım , tek seferde inşallah
senın 33 benım 60 küsür saymaya korkuyorum
gel bi an önce canım da görüşelim ben ozaman kadar doğurmam herhalde
bitti teyzesi cok seker oldu ama buraya atamıyorum yaw, telefondna beceremıyorum ,
uyuyamıyorum çiğdembide hep sola yatmak zorundayım ,uyuşuyo her yerım sıcaklar bıyandan ,ayaklarımı görme zaten tanınmıyor ayakmı baska bısı mı
evdede cok sıkılıcam n eolcak bılmıyorum
ay az kalmış hadi hayırlısı inşallah bu bekleyişin sonunda daha da heyecanlı olarak yine gün sayarak dönersin fransaya...
owww 60 gün kalmis iyi mi kötümü bilemedim son 60 gün 2 kisilik hayatinizin sona erip yepyeni bi hayata baslamaniza
Korktugundan daha kolay geçer insallah dogumun canim
Insallah edacim insallah
Amin canım inşallah heycanlıyım
Bugun doktora gittim raporumu aldım
Oğluşum 1907 kg 47 cm olmuş ,başı mıdemde doğum zamanına kadar döner dedi doktor ,hayırlısıyla gelsin inşallah
Günaydın kızlarrr
Kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
İstanbul yanıyor geceleti uyumak işkencee ,klimayı acıncada her yerım agrıyoo
KıZlarr nerelerdesinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?