Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydın fıstıklarrr

nasılsınızz,kimseler uğramıyor buralara yaww, her sabah aç kapa bi yazan yokkk

hehe evet su yolu yaptı eşim şehir dışına çıkacağım eda tek kalmasın demiş oda atladı geldi... ne gezmesi evdeyiz valla bu akşam üzeri çıkacağız ona da pek niyetimiz yok ya :) nasılsa herşeylerini aldık bebişlerin... dün netten 120 ml cam biberonlarını da aldım sonunda 2 tane pp 250 2 tanede cam oldu camları dr. brown aldım gaz sancısı yapmıyormuş ne kadar uyursam kar göğüs pompası da alacaktım ama kendimi tembelleştirirmiyim acaba diye doğumdan sonrasını bekleyeceğim ama eğer emerlerse manuel alacağım emmezlerse mecburen elektrikli ne çok ayrıntıları var kerataların yaa

kilo gerçekten takılmayacak gibi değil sağıma yatsam sağ elim uyuşuyor soluma yatsam sol elim oha diyorum eskiden 95 idim böyle birşey yoktu şimdi 85 ama sanki daha bir ağırım... dediğin gibi tadını çıkaramadan geri şiştik neyse ya hayırlı birşey için şiştik ya öylesine bunalıma girip yiyip şişseydik Allah korusun... bende tartıldığımda kimbilir ne fırçalar yiyeceğim ama asıl korkum şeker yükleme yapacaklar ve şeker sorunum çıkacak yine elim ayağım titremeye başladı çok sık acıkıyorum kahvaltıdan kalktım 1 saat geçti midem kazınmaya başladı birde yerken çok yavaş yerim ben hiç doyma sinyali almıyorum kanımdaki insülin yine oynak durumda 21. haftaya girdim geriye hem çok hem az var

aldım canım biberonları ,güle güle kullanın inşallah
pek bi hevesli alışverişle rbunlar yaww,
benımde bıttı alısverıs ama yatak ortusunu falan yıkadıms ermım dıyorum sımdı,tozlarınır dıye ,
gögüs pompasını ben arkadasımdan aldım o almıstı cok kullanmadı ,uclarını degıstırdım oyle kullanıcam
ilk etapta gelmıyormus süt onunla çekerım en azından alıştırma olur dıye düşünüyorum ,
bıde son ayda baslıcam gogus etrafın karbonatlı su sürücem,sımdı krem aldım onu suruyorum ama kuzenımn eşi hep karbonatlı su sürdüm ne acımne yaram hiç bişeyım olmadı dedı, emziriyodum ,sonra hemn surup kapatıyosum dıyo ,bende yapmayı düşüyorum inşallah

bu baska bı kılo eda dimi okadar yuksek kılolara cıktık bu kadar agrılı hantal kendımı kaldıramıcagım dereceye gelmemiştim
kılo alınır ama eşlerde duyuyor ya o an basımdan assagı kaynar sular dökülüyor,ne kadarda aşkım hamılesın olucak okadar diyor,dogum dan sonra sıkı rejım spor yaparsın zayıflarsın sen ben ınanıyorum dıyor,

şeker yüklemen inşallah iyi çıkar belki hamileliğinde dikkat ettin yemene içmene düşmüşte olabilir, gerçi bi ara feci tatlı yiyodun onu saymayalım
inşallah cok sınırın üstünde cıkmaz 160 kadar olan yükseklik iyiymiş,sınır 140 aslında bazı doktorlar 160 a kadar sıkıntı olmaz dıkkat ettıgın surece diyor,

Günaydın kızlarr
İstanbul da şakır şakır yağmur varr :)
İçim açıldı vallahi ,dün gece sıcaktan koca göbeğimden uyuyamadım ,çokta terliyorum ,bugun gerıye kalan eşyalarınıda yıkadım,hastane çantamı haZırlıcam ama elim hiç gitmiyor vallahı korkuyomuyum acaba
Evde tek olunca kendını dınler oldum iyicee nasıl doğcak bebişl diyorum ,lay loy lom geldim bu haftalara ,ya sonra allah yardımcınız olsun inşallah

günaydın kızlar

bugun iş yerınde son günüm bi oh çekiyorumm
ama evde ne yapıcam kös kös bilemiyorum :26:
oğluşumun şekerlerini yaptım h.sonu cok tatlı oldularrr

hastane çantamıda hazırladım ne olur ne olmaz dıye
bu sıra başladı sanki huzursuzluklarım , ya sıcaklardan yada doğumu cok kafaya takıyorum oyuzdende olabılır ,
allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Selam kizlar nasilsiniz??

Sinem ne kadar zordur simdi sana ya hele sicaklarda nasil uyuyorsun karnin kocaman

gözün aydin sekerinide bitirmissin oglusun

Bide son is gününmüs ohhh sefan olsun

saya saya bitiremedim su günleri, 33 gün kaldi gelmeme

Son düzenleme:

selam kuzucum
az kalmış sanada bi an önce geçsin günler ,allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım , tek seferde inşallah

senın 33 benım 60 küsür saymaya korkuyorum
gel bi an önce canım da görüşelim ben ozaman kadar doğurmam herhalde
bitti teyzesi cok seker oldu ama buraya atamıyorum yaw, telefondna beceremıyorum ,

uyuyamıyorum çiğdem bide hep sola yatmak zorundayım ,uyuşuyo her yerım sıcaklar bıyandan ,ayaklarımı görme zaten tanınmıyor ayakmı baska bısı mı
evdede cok sıkılıcam n eolcak bılmıyorum

sonunda cam biberonlarımda geldi biberon olarak tamamız. pompayı da gerekli olunca alıyım diyorum ama dur bakalım sabredebilecek miyim :) ama ne olursa olsun ben iyi olduğunu düşünüyorum bu pompa işinin... evet bu alışverişler çok zevkli

karbonatlı suyu bende deniyim nede olsa diyet zamanlarından bir sürü stoğum var hep yiyip içecek değilim birazda süreyim...

evet bu kilo çok farklı farklı bir ağırlığı var birde içinde kımıldayan birşeyler olunca daha da tuhaf oluyor bizim sıpa doktora gidince hemen hiç dediklerinize uymuyor hep şunu bunu yiyor diye şikayet ediyor kavga ettirtme bana orda doktora şikayet edersen kavga çıkarırım dedim

ayhhh normalde 75 80 en yüksek 85 görmüş olan benim için şekerde 140 160 nasıl çıkar çıkarsa ben şok olurum o kadar yükselir mi ki çok merak ediyorum neyse 6 ağustosta göreceğim artık inşallah o kadar çıkmaz yaa

bugünlere hızlı bir yükselişle gelmiş olan ben 2 aydır gıdım gıdım kilo alıyorum ( gıdım gıdım dediğim ayda 2 kg eh benim için bu az bişe ) inşallah böyle devam ederim buna bile razıyım :18:

güle güle kullansın miniklerininşallah
isime karar verdinizmi canım
sen dıkkat edıyosun canım 2 kg da gayet normal,ben korkuyorum tartılmaya
yarın doktora gidicem orda tartılıcam doktor yuh dıcek kesın,o desınde k ocamın yanında tartılmak istemıyorum benn
doktor dogum tarıhı verdımı canım sana ,erkenalınıyor ıkızler dıye bılıyorum yoksa gıttıgı yere kadar beklıcekmısın
şekerininde cok cıkıcagını sanmıyorum, dukan dıyetıyle yendın sen bu durumu

bizde dün öyle bir sıcak vardı ki eşim yaylaya götürdü iş yerinden arkadaşları geldi bende annemi aldım gittim. öyle bir sıcak vardı ki antalyada yaylanın ne denli soğuk olabileceğini tahmin edemedim resmen dondum bildiğin battaniyelerin altında oturdum arada 1 saat var altı üstü bende kaç gündür 2 saat aralıklarla ayaktaydım uyku hakgetire ama dün gece o soğuğun etkisiyle olacak sadece sabaha karşı 1 kez kalktım havalar dehşet güzelim dikkat et kendine... dün anladım ki bizi tek yoran koca göbeğimiz değil birazda hava...

ay az kalmış hadi hayırlısı inşallah bu bekleyişin sonunda daha da heyecanlı olarak yine gün sayarak dönersin fransaya...

olsun sinemcim çoğu gitti azı kaldı inşallah çabuk geçer... kız sorma benimde hangi yana yattıysam o elim uyuşuyor tuzu daha da kestim kilo alımına da daha fazla sınırlama getireceğimi düşünemiyorum şu an tek yapacağım şey ekmeği kesmek kaldı ona da kıyamıyorum bebişlere böyle uyuşacakmıyız biz ya netten tuzu kesin kilo fazla almayın diyor bakalım doktora gidince birde ona soracağım...

bende şeker bakmaya başladım netten acaba kendim mi yapsam aslında kolay görünüyor ama ekipman almak lazım :) birde sabun mu şeker mi biblo mu karar veremiyorum birde ikiz olunca çeşit daha sıkıntılı

sağol tatlım... isme karar verdiydik en son nisa ve ada diye... eşimin hangi dostuna misafir olsak adayı beğenmediler azra var elif var eşim kararsız o seçecek tabi 1 isim benden 1 isim ondan bakalım ne seçecek

evet normal tek bebek için son aylarda 2 kg diyorlar şimdilik 2 aydır gıdım gıdım ilerliyoruz da birden atağa kalkarlar diye korkuyorum göbeğim öyle sivri koca birşey olmadı ama genel bir halka olarak genişlemekteyiz belim kalçam ohhh saldık valla

ben eşimle tartılmaktan korkmuyorumda eşşek sıpam şunuda yedi diye şikayet etmiyor mu kan beynime sıçrıyor

en son kontrolde ekim 20-26 arası dedi doktorumuz biz daha da erken olabilir diye tahmin ediyoruz tabi doktor da yeni doğan yoğun bakımı güçlü bir yere karar verelim deyince haliyle eylül sonu bekliyoruz...

inşallah hamilelik başından beri yediğim tatlılar başıma bela olmaz yoksa şeker problemi olarak iyi ve eksi yönde bir profilim var

yaylamı aman alalhım ,kıymetını bilseydın eda soyunsaydın

şuan kendımı derın dondurucuya sokabılırımm,öyle yanıyorum yaww

eşin tıkıyodu ağzına bişiler zamanında hepsi senın eserin dersın kurtulursun

şekerler için ikiz bebek figürlü çubuk şekerler var internette bak ıstersen canım

kendın yapıncada zevkli oluyor,vaktımyok dersen yaptır bence uygun fıyatıda hem ,

iyiki alışverısı yapmısım eksıklerı bıtırmısım ,kımseyı dınlememişim ,yoksa bu sıcaklarda yerımden kalkamazdım,

nisa ve ada gayet güzel şekerim ,bibiriylede cok uyumlu değiller hem
ben aslı isminide cok sevıyorum ,cok narin cıtı pıt bı kız cocugu imajı verıyor baana
eylül sonu kızçeler gelmek için hazırlık yapmış olucak desene
allahım bı an önce kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

evde video acıp yapıcam izindeyken , çatı genişletme hareketlerıymıs,aksamlarıda benımkını kandırıp yürürsem harıka olucak

yarın 32. haftam bıtıyor ,çatı muayenesı ve nst ye baglarlarmı acaba :26::26:

kız giderkene üşürsün dediler tabi sağolsunlar arabaya bindikten sonra o sırada arabada klima 3. derecede ful çalışıyor bana ben hala pişiyordum söylediler ya ne kadar soğuk olabilir ki şu an klima kar etmiyor dedim. hatta gidip orda biraz donup gelmek istiyorum falan diye hiç yoldan da birşey almadım aynen dediğin gibi kıymetini bilirim üşürüm içim rahatlar dedim ama öyle olmadı bildiğin dondum şort tşörtle giden ben uzun çoraplar giydim yün etek giydim annem almıştı :) sonra içten kalın atlet giydim sonra üste hırka giydim otururkende battaniye ile oturdum şaka gibi yaw

biz daha fazla yanıyoruz sanırım

evet eskiden nasıl tıkıyordu ağzıma herşeyi ama eşim bile dukana alıştı sinemcim hala tepiyor ağzıma ama peyniri eti tavuğu balığı sütü yoğurdu tepiyor hala yedirme güdüsü tam gaz

evet çok güzel şeyler var aslında biblolarda çok şirin buzdolabı süsü olarak daha hoş oluyor bence çünkü ben buzdolabı süsü verilen her düğün bebiş süslerini dolabıma astım

evet aynen bende anneme duacıyım ne rahat hareket ederkene almışım hepsini şimdi 1 mağazaya girer ne varsa kabülüm derdim o zaman her yeri dolandıydım

evet bakalım son söz sıpamın ay bende çok severim aslı ismini ama bakalım kısmet daha doğana kadar çok karar değiştiririz biz

amin canım sağlıklarıyla gelirler inşallah... aslında iyi dedin bende evde video açıp yapayım yürüyüş bandını da ihmal etmezsem iyi olacak...

maşllah 32. hafta bitiyor ha çatı muayenesi ve nst amanın neki bunlar ama inşallah herşey olması gerektiği gibi çıkar...

owww 60 gün kalmis iyi mi kötümü bilemedim son 60 gün 2 kisilik hayatinizin sona erip yepyeni bi hayata baslamaniza
Korktugundan daha kolay geçer insallah dogumun canim

ay az kalmış hadi hayırlısı inşallah bu bekleyişin sonunda daha da heyecanlı olarak yine gün sayarak dönersin fransaya...

Insallah edacim insallah

owww 60 gün kalmis iyi mi kötümü bilemedim son 60 gün 2 kisilik hayatinizin sona erip yepyeni bi hayata baslamaniza
Korktugundan daha kolay geçer insallah dogumun canim

Insallah edacim insallah

Amin canım inşallah heycanlıyım

Bugun doktora gittim raporumu aldım
Oğluşum 1907 kg 47 cm olmuş ,başı mıdemde doğum zamanına kadar döner dedi doktor ,hayırlısıyla gelsin inşallah

Günaydın kızlarrr
Kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
İstanbul yanıyor geceleti uyumak işkencee ,klimayı acıncada her yerım agrıyoo
KıZlarr nerelerdesinizz

Amin canım inşallah heycanlıyım

Bugun doktora gittim raporumu aldım
Oğluşum 1907 kg 47 cm olmuş ,başı mıdemde doğum zamanına kadar döner dedi doktor ,hayırlısıyla gelsin inşallah

günaydın hatunlar...

oy prense bak nasılda büyümüş maşallah

yukarda olması da şimdilik kötü değil tatlım inşallah doğuma kadar yavaş yavaş döner öyle olursa erken doğum riskide olmaz içerde iyice büyüsün kerata...

annem bugün gidiyor yaa

dün bayram temizliği yaptık... yardımcı çağırdım annemde var ama sabahtan beri ayakta bende yorulmuşum. çekmeceleri boşaltıyordum en son saat 2 de bana birşeyler oldu ne oldu onuda tarif edemiyorum gittim uzandım baya bir kötüydüm sonra annem uyandırdı nasılsın diye birşeyler çarpıyor içimde dedim oda bana limon sıkıp suyla karıştırıp getirmiş içtim yarım saat sonra iyiydim. olursa sizede aklınızda bulunsun limon çok iyi geliyormuş. fırsattan istifade sağolsun çağırdığımız kadın da ne perdeleri takmış ne mutfak halısını açmış benim işim bitti diye gitmiş. annemde bana bakmaktan ona bakamamış yani bayram temizliğimde yarım kaldı sağolsun kadın insan yeri sildiği suyu dökmez mi onu bile dökmemiş ya yuhh iyiki evde tekken gelmemiş

Günaydın kızlarrr
Kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
İstanbul yanıyor geceleti uyumak işkencee ,klimayı acıncada her yerım agrıyoo
KıZlarr nerelerdesinizz

burası da yanıyor ben extra extra yanıyorum

iyice klimaya adapte olduk dün yatağımın yerini değiştirdim. klimadan uzağa köşeye koydum artık hiç gelmiyor böyle daha iyi oldu odanın soğukluğu yetsin... biz geceleri hiç kapatmıyoruz zaten full açık

sizlerinde güzelim Allah herkesin kalbinde olanı versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…