diyet zor arkadaşlar
merhaba tatlım biz diyet gruplarında tanıştık. sonra kopamadık diyette dediğin gibi zor bu sayfayı kurduk amacımızda diyet pek kalmadı ama dostluğumuz baki oldu bırakamadık burdan devam ediyor iletişimimiz... bu arada bir arkadaşımız ayağını sürüdü peşpeşe hamile kaldık diyetten koptuk
günaydın kızlar...
face deki gruplara üyeyim... bugün biri yazmış 22 haftayı geçtim 6 kg aldım ne yapsam çok aldım diyor altındaki yorumlar yok 2 kg alan var 20 li haftalarda yok hiç kilo almamışlar yorum yazmaya utandım yahu 20. haftaya gireceğim 12 kg almışım hiç pozitif yönde rekor kırmıyorum arkadaş bende hep negatif yönde
cmrt kpss olduğu için cuma gününü ders çalışma günü ilan edip nette çok takılmadım eh 1 gün kpss sınavına yetermi bilmem de bana kafayı sıyırmak için yettio ne sınavdı yaa çalışmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim aslında şu 1-2 ay misafir filan olmasa ara ara iyi çalışıyordum ama misafirler yok sıcaklar yok hamilelik diye iyi saldım... neyse hayırlısı artık esra inşallah seninki iyi geçmiştir...
sınavda benim pıtırcıklar alışık olmadığı için yemek yeme formülü aradım sınav başkanına yalvarıp çubuk kraker filan yemeyi düşündüm ama malum birde ramazan sonra buldum götürdüğüm suyun içine dayadım balı ilk denememde süt bal su karışımı yaptım renk limonata gibi olduayıp olmasın bari suya benzesin diye geri sadece 3 kaşık balla su yaptım... yaratıcılığım sabah saatlerinde bunla sınırlı kaldı keşke birazda sınavda kullanaydım iyiydi
acıkmadan atlattım sınavı şükürler olsun
anam şeker yüklemesi için erken değil mi esra yaw? bizimki bir dahaki aya yapacak o zamana kadar toparlamam lazım :18:
edaaa sınavın nasıl geçti tatlımm
merak ettim
çiğdem oruç vesileis ile sigarayı bırakırsın inşallah ,eşinde içiyormu peki
aboww eşin içmiyorsa bırak diye ısrardamı etmıyor ,Eda geçmis olsun Kpss yi atlatmissin, insallah iyi bi not alirsin
Kiloyu 12 kilo aldin belki ama kaç kilodan indin sen bide onu dusun.. Onlar normal kilolarina kilo ekliyorlar sen normalden zaten asagi inmistin simdi geri normale gidiyorsun
iyyy bal süt su çorba etmissinbali hiç sevmiyorum neyseki aciktirmamis seni
yok balim nerde birakmadim birakmicamda sanirim... Allah ol desin olur hepsi bahane, pozitifi ögrenince birakicam
esim içmiyor malesefiçseydi çok süper olurdu ya
aboww eşin içmiyorsa bırak diye ısrardamı etmıyor ,
sende esra gıbı pozitifi gör sonra bırakman için cok güzel bir bahanen olucak inşallah
eda sınavını başarıyla vermışmişsin,inşallah kuzuların sana şans getırırde iyi bir puan alırsın canım
hahahah açiklama süper
Günaydin kizlar nasilsiniz
edaaa sınavın nasıl geçti tatlımm
merak ettim
çiğdem oruç vesileis ile sigarayı bırakırsın inşallah ,eşinde içiyormu peki
Eda geçmis olsun Kpss yi atlatmissin, insallah iyi bi not alirsin
Kiloyu 12 kilo aldin belki ama kaç kilodan indin sen bide onu dusun.. Onlar normal kilolarina kilo ekliyorlar sen normalden zaten asagi inmistin simdi geri normale gidiyorsun
iyyy bal süt su çorba etmissinbali hiç sevmiyorum neyseki aciktirmamis seni
yok balim nerde birakmadim birakmicamda sanirim... Allah ol desin olur hepsi bahane, pozitifi ögrenince birakicam
esim içmiyor malesefiçseydi çok süper olurdu ya
eh açıklayalım ayıp olmasın :)
iyiyiz kuzum yaa kendime inanamıyorum bileğimi tuttuğum resmen elimi bilezik çevirir gibi çeviriyordum şimdi zar zor tutuyorum pehhh şişkoluk sınırına geri döndüm parmaklarım filanda şiş tuzu kesmek lazım ama nasılgeçen himalaya tuzu alacaktım sıvı kullanmam gerektiği gerçeği soğuttu almadıydım ama sanırım ondan almak farz oldu keşke tek tuz olsa misafir hep var bizide hep çağırıp tatlı yapıyorlar misafir gelirse tatlı getiriyor yakında çatlayacağım yahu 84 kilo oldum çatlayacağım diye yemin ederim zor yatıp zor kalkar bir tuhaf hareket eder oldum 95 kilo iken nasıl yaşıyormuşum ben acaba
ya sorma kuzum lise yıllarından beri o indiğim kiloyu görmemiştim indim mutluluğum kısa sürdü neyse yani değdi yinede... valla nefes almakta zorlanır oldum artık antalyanın nemli havasımı sıcaklar mı yoksa kilo almak mı anlayamadım belkide ortaya karışıktır :44:
valla limonata kıvamındaydı rengi pehhh açlıktan elim ayağım titreyince gözüm görmez çamur mu çorba mı
Ah o tuz yokmu o tuz :26: pis sey çok güzel yakisiyor herseye ama sonrasi bize çilebol bol su iç bari atarsin belki biraz ustunden..
Bu arada eda sence yesil cay icilebilir mi hamileyken?cunku ben cok tuzlu yedigimde ertesi gun yesil cay ve bol suyla geçistirirdim.. acaba hamileykende yapabilir miyim merak ettim birden dereyi görmeden paçalari sivayalim
hareket etmekte zorlanman çok normal iki can tasiyorsuntabi sicaklarinda etkisi vardir, kaplumbaga modunda olcaksin artik kucagina alana kadar, olsun saglikli olunda hepinizde
Bide o tatlilara el sürme be canimdaha bugün okudum, seker en tatli zehirmis :18:
Kizlarini düsün dombili olurlar bak zor cikarlar senden
ya burası çok acaip tatlım ya hep klimanın altındayız dışarı yanıyor ama klimayla da hep soğuktayız hiç su içesim gelmiyor günlük 2 lt yi tamamlıyorum zorla
kızzzz bana tüp bebek tedavisindeyken doktorum telkinlere başladıydı bitki çayları min. olacak yeşil çay yok dedi... ben daha o aydan beri ağzıma koymadım kaç ay geçti hiç yeşil çayı özleyeceğim aklıma gelmezdi
bende her gün 2 kupa min. içiyordum dukan boyunca eh 7 ay iç iç çayları sonra zınk diye dur forumlarda denk gelirsem herkese yeşil çaya alıştırmayın kendinizi yazdım... çünkü yeşil çayın kasları gevşetme özelliği varmış. rahimde de etkili dedi doktorum... sıkı sıkı kaslar sıkı sıkı tutunan bebekler lazım bize dediydi...
dün pikniğe gittik kızzz bir özendim hoplayıp zıplayanlara yoksa pek kaplumbağa olmadım ama orda kıpırdayamadım ne bileyim kısıtlanmış bir durumdasın... hani ben zor hamile kaldığımdan bana bunların hepsi birer mucize mutluluk gibi geliyor da istemeden hamile kalanlara pek bir dokunur zannımca... yada herkes hamile kalınca anne dürtüsüne mi giriyor... yok yok benim psikolojim dalgalandı artık bel çizgim kaybolmaya başlayıp resmen otururken ellerimi üstünde kenetlediğim bir göbeğim olunca biraz farklılaştım herhal... kuzenim burdaydı tabi herkes şişko bildiğinden beni hiç belli olmuyor olduğu gibi duruyor diyor teyzemlere pehhh
kız tatlıları en iyi ben biliyorum hatta normalde bana dolu dolu yemek ver tatlının yüzüne öyle bakmazdım antepteyken bakmazdım yaa bizim kızların içinden 2 şer tane hakkı çıkacak yemin ederim şu 5 ayda yediğim tatlıları geçmişinde diyetle sarıldığını düşünürsem nerdeyse toplasam 5 senede yemişimdir
neyse ki dün sabah denize gittik eşim sağolsun şişirdi yatağı ona tutuna tutuna baya yüzdüm yoruldum... keşke yüzme bilseymişim yaa haftada 3 gün gitsem baya işe yarardı aslında eşim olmadan öyle yatağı tutupta çırpınamam dadün kuzenimde vardı aman ha dedi biz yokken yapma birşey olur dalga atar korkudan bebekleri düşürürsün dedi
selam hatunlarr ben geldımmm:)
nasılsınızz iyisinizz insallah...
cuma gunu seker yüklemesıne gittim kilolu bir hamıle oldugum için doktor seker yuklemesını erken yaptı ama cıkmadı bişey
yınede dıkkatlı ol dedı
ctesi kpss vardı malum,edacım tabiri caizse s..ctmm:)
hiçbir sekılde çalışmamıştım zaten kopmuştum olaydan komple
eve geldım bıde hazırlıklarla ugrastım mısafır vardı iftara..
pazar günü yatıp yuvarlandım tüm gün aksamda abımlere ıftara gıttık öylece gectı işte koskoca 3 gün
şimdi bi seker yuklemesı daha yapacakmış sanırım 24 yada 25.haftada falan
kontrol altında olmak iyide,canan karatayda hamıle kadına seker yuklenmez diye bas bas bagırıyoo
normalde zaten cok tatlı yemıyorum bu sekerlı suya 2,kez ne gerek var anlamıyorum yawww
kızzz çidomm nabersınnn:)
sen iç şimdi içç,bak o sigara nasıl kayıp gidecek ellerınden bebe gelince:)
bende dogumdan sonra tekrar baslama potansıyelı mevcut yaww
sankı 9 aylık oruc tutyorum ve ıftarı beklıyorum gibi hissediyorum:)
günaydın kızlarr
çiğdem son 47 ne canımcım
türkiyeye gelişinmi
Ayy ne güzel denize gitmissin iste canim haftada bir iki gidebilsen ne iyi olurama esinle tabi Allah korusun bebislere bisey olmasin
Tatlilara as eriyorsun sen resmen anladigim kadariyla
Yesil çayi ben çok seviyorum yahu acayip özledim oruç boyunca, bide öncedende içemedim havalar sicakti falan 2/3 aydir içmem nerdeyse
ama kas gevsetiyor demissin içmemekte fayda varmis
Hoplayamamaktan sikayet etmissinannelik iç güdüsüde vardir eminim ama en çokta çok beklediginiz içinde olabilir..
Esra valla sesli güldüm su son yazdigina9 aylik oruç aman Allahim
ya o degilde emzirirsen yine içemezsinoda bi 6 ay sürse 1 yildan fazla içmemis olcaksin bari geri alisma çok saçma olur
kpss de geçmis ola bitti gittidarisi önünüzdeki maçlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?